shopify
analytics tool

MÂRŞAVA ŞI PERVERSA MANIPULARE – RĂZBOIUL TECUCENILOR CONTRA TECUCENI!

Colegiul-Spiru-Haret-Tecuci

Ieri, 10 mai a.c., a apărut în presă şi mediul on-line o ştire „alarmantă” ce priveşte Tecuciul şi care a produs o vie emoţie mai ales în rândul tinerilor şi părinţilor acestora, care par a fi hotărâţi să protesteze în stradă.

Este vorba despre o aşa zisă pierdere a unui proiect de reabilitare şi extindere a clădirilor Colegiului Naţional Spiru Haret Tecuci deoarece consilierii locali refuză să se întâlnească în şedinţă de consiliu pentru a aproba un proces verbal, sau o HCL ce ar fi absolut necesară derulării proiectului. Ştirea mai spune că primăria Tecuci a câştigat un proiect cu bani europeni şi că „răul” Consiliu Local se opune realizării acestui lucru.

Asistăm la o MANIPULARE GROSOLANĂ şi PERICULOASĂ în plină campanie electorală care nu are legătură cu realitatea. Să o luăm punctual :
1.) Proiectul în valoare de 300.000 euro NU A FOST CÂŞTIGAT de primăria Tecuci, ci este parte componentă a unui program derulat de către Ministerul Educaţiei în asociere cu Banca Mondială, denumirea programului fiind aceea de „Programul de reabilitare a infrastructurii şcolare în România”. Proiectul de la CNSH Tecuci este unul din cele două proiecte ce se desfăşoară în Colegiul nr.2 Tecuci, care cuprinde pe lângă municipiul nostru şi comunele : Matca, Cudalbi, Movileni şi Cosmeşti. Al doilea proiect se derulează în comuna Cudalbi şi poartă numele de „Reabilitare şi extindere a Unităţii de învăţământ – Liceul Tehnologic Cudalbi-Corpul A”…. 

…citeste intreg articolul

sursa: traianbalanica.ro

8 Comments on "MÂRŞAVA ŞI PERVERSA MANIPULARE – RĂZBOIUL TECUCENILOR CONTRA TECUCENI!"

 1. abc....def.... | 21 mai 2016 at 22:47 | Răspunde

  Domnul actual Primar a Tecuciului, prin mandatul sau de primar a acestui oras, 2012-2016, si-a dat „Doctoratul” pe tema „DIVIDE ET IMPERA „.

 2. Ati observat ca in afisele electorale Tucal Porthart e pozat cam intr-o ureche?Sa fi fost ironia maxima a fotografului de casa Viorel sau e doar transpunerea realității?Încă ceva…a inceput campania…nenea Butunoiu e momentul sa ne spui CUM l-ai adus pe asta aici.Daca taci noi intelegem ca esti pe mana cu creier mic asta de la Tepu.

 3. Lasat fara principala tema de campanie („Am starpit coruptia din admnistratia locala”) de Nea Spagalache Negru primarul incearca marea cu degetul prin plimbari pe la casele oamenilor.Asa m-am trezit cu activul de partid PNL tipand pe la porti ,cu Tuchel in frunte ,plimbat mai ceva ca sfintele moaste.Am intrebat curios din fire despre circuitul banilor gen incredintare directa la Cimitir,cost pe metru patrat de pavele,parandarat sau festival-parandarat sau …Mi s-a raspuns ca se va face un program cu investitii si ca s-au construit multe in ultimul timp.Abureli ieftine.Dupa ce a plecat suparat am iesit pe strada.Abia acum mi-am dat seama Tecuciul arata superb ,ca orice oras din Germania.Poate doar Munchenul sa arate mai bine.Concluzia:mare mincinos!

 4. Faptul ca a fost o diversiunea propagandistilor tepeni, condusi de Buchir si Popa, se vede din comunicatul TUCHELIST, postat pe Tecucenul, in care solicita convocarea Consiliului Local, pentru doua chestiuni, dar minune, nu se spune nimic de liceu. Asa ca tecucenii sa nu mai puna botul la toate mizeriile aruncate pe piata de echipa de zgomote tepeana, care au ocupat orasul. Speram ca in Iunie sa reusim eliberarea.

 5. Felicitări dle Bălănică,mulțumesc d-lui Chirvasuta Laurențiu, care, după câte am înțeles nu este la primul ajutor acordat tecuceni lor.De altfel nici implicarea d-lui Daniel Butunoi în derularea unor proiecte in municipiul Tecuci nu a fost popularizată. Dincolo de diferentele de opinii politice existente intre cei doi reprezentanti in parlamentul Ro., acestia s-au comportat ca niste adevarati tecuceni au dovedit ca iubesc acest oras.Nu acelasi lucru se poate spune despre tuchel si clica lui.Nu a facut nimic ptr tecuceni ptr ca acestia nu exista ptr el si planurile lui marete. O minciuna de om Tuchel.

 6. Domnu Grecu, este adevărat sau nu? Vă rugăm frumos să coborâți printre noi și să aveți curajul, era să zic coloana și să ne răspundeți în mandatul acesta! Stați iarăși la cotitură ? Așteptați să vedeți cum o să iasă voturile? Halal demnitate! Management de cotei, care stă și așteaptă să vadă ce măcelar vine la măcelărie, ca să se gudure pe la picioarele lui! .

  • Profesorul Gica | 12 mai 2016 at 10:18 | Răspunde

   Poate acest domn ne spune cum a facut pe banii primariei reabilitarea liceului si cu cine, si daca are curaj sa faca publice documentele – cat a costat lucrarea si cu cine a fost facuta. Noi stim dar nu spunem, sa spuna domnul director, sa nu spuna ca avem ceva cu dumnealui..

 7. Pasparoglu Petrica | 11 mai 2016 at 18:35 | Răspunde

  Consultand lista cu proiecte depuse de Tuchel pentru ultimile sedinte de Consiliu Local, am vazut vreo 70, nici unul referitor la liceu. In marea lor majoritate se refereau la sifonarea celor 800 de milarde pe care îi ruleaza anual primaria. Practic prin aceste proiecte mafia tepeana din primarie solicita sume pentru cele 7 societati, noi grile de personal la toate institutiile din subordinea primariei, pentru a angaja alte cateva sute de tepeni, programe culturale si aprobari pentru sume cheltuite pe lucrari neaprobate de Consiliu Local si facute prin incredintare directa. In aceste conditii consilierii nu aveau cum sa se prezinte la sedinte si sa voteze asa ceva, ar fi pus in pericol desfasurarea normala a activitati in institutiile publice din oras dupa luna iunie, plus riscul de a a junge pe mana DNA-ului, avand in vedere ilegalitatea unor astfel de proiecte.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!