shopify
analytics tool

Marius Stan a demisionat împreună cu tot staff-ul PNL

„În calitate de vicepreşedinte al Partidului Naţional Liberal, îmi asum şi eu rezultatul nesatisfăcător obţinut de partid în întreaga ţară. De aceea, împreună cu întreaga conducere a PNL, am demisionat din funcţia de vicepreşedinte şi, alături de colegi, vom pregăti congresul partidului pentru alegerea unei noi conduceri.

Cât priveşte rezultatele obţinute de PNL la nivelul Galaţiului, vă reamintesc că am anunţat de la bun început faptul că nu mă voi implica în campania electorală a candidaţilor propuşi de organizaţia locală fiindcă nu mă reprezintă şi nu am fost consultat, aşa cum era firesc în calitatea mea de vicepreşedinte naţional, atunci când au fost desemnaţi”, a precizat ieri primarul, prin intermediul unui comunicat de presă.

„Cred că este un moment bun de reflecţie pentru conducerea Partidului Naţional Liberal Galaţi, atât la nivel municipal, cât şi judeţean, să cântărească obiectiv cât valorează organizaţia fără aportul primarului”, a  mai declarat primarul Marius Stan.

Sursa: monitoruldegalati.ro

1 Comment on "Marius Stan a demisionat împreună cu tot staff-ul PNL"

  1. E o atitudine de onoare, nemaiintalnita la politicienii romani de astazi. Desi,e cam riscant sa ai atitudini cavaleresti cand traiesti printre …..

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!