shopify
analytics tool

Mai sunt doar câteva zile de gratuitate

Parcare-piata_tecuci.eu
Parcare-piata_tecuci.eu  Peste numai câteva zile tecucenii care vor încerca să îşi parcheze autoturismele în parcarea rezidenţială aparţinând Pieţei Centrale vor avea surpriza că trebuie să plătească locul de parcare. Taxarea va fi făcută de către un angajat al societăţii pentru perioada de timp cât este parcat autoturismul.  „Noi suntem un serviciu de închiriere spaţii, motiv pentru care vom închiria şi locurile de parcare. Şoferii care îşi vor parca autovehiculele în parcarea rezidenţială a Pieţei vor avea siguranţa că acestea vor fi păstrate în siguranţă, fără riscul de a fi deteriorate sau sparte de diverşi infractori. În momentul de faţă se lucrează la montarea reţelei de camere de supraveghere, acestea urmând a fi montate strategic, astfel încât nicio zonă a parcării să nu rămână nesupravegheată”, a precizat Daniel Grosu, directorul SC Pieţe Zone verzi SA Tecuci.
„Reţeua de supraveghere cu camere video este funcţională la cimitir, unde se poate vedea în timp real care este activitatea în acest spaţiu, însă până la finele săptămânii camere de supraveghere vor fi prezente nu numai în parcare, ci şi în cele două pieţe, piaţa de legume fructe şi piaţa industrială. Odată cu montarea camerelor de luat vederi vor închide pieţele, urmând ca programul să se desfăşoare după un orar de comun acord stabilit, între administraţie şi comercianţi, iar pe timpul nopţii marfa va fi supraveghetă şi în siguranţă”, a concluzionat Daniel Grosu.

2 Comments on "Mai sunt doar câteva zile de gratuitate"

  1. Si este bine ca Finkelstain a achizitionat aceste camere de supraveghere pentru cimitir si piata, dar nu a mai avut timp sa le monteze. Probabil ca astazi se va spune ca e realizarea domnului Grosu. Trebuie stiut ca si camerele de supraveghere din cartierul CFR sunt achizitionate tot de fostul primar, proiectul de reabilitare a muzeului a caror lucrari trebuie sa inceapa curand si proiectul privind reabilitarea cailor de acces din zona industriala si cartirul CFR prin inlocuirea tevilor de canalizare, apa potabila si asfaltare sunt proiecte castigate tot de fostul primar. Nu de alta dar sa dam cezarului ce este al cezarului.

  2. Nu stiu ce ratiune a avut promisiunea fara fundament a acestui primar cand a promis si a si realizat( CRED CA SINGURA PROMISIUNE INDEPLINITA)scoaterea taxarii din zona pietii pentru ca pe langa faptul ca se adunau bani pentru buna functionare a acestui segment de activitate in care s-a investit destul de mult, era si ordine in parcare, taxatorii te dirijau spre un loc de parcare sau spre iesirea din parcare. Acum e un haos, fiecare parcheaza unde vrea, in ce directie vrea si in zilele mai aglomerate este un risc sa mai intri in parcare. Si mai erau si niste locuri de munca din cele 3000 promise!

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!