shopify
analytics tool

Mai multe percheziţii au fost efectuate de poliţiştii gălăteni

Perchezitii-firme-judetul-galati

Mai multe percheziţii au fost efectuate de poliţiştii gălăteni la domiciliile administratorilor, sediile şi punctele de lucru ale unor societăţi comerciale ce au ca obiect de activitate exploatarea şi comercializarea agregatelor minerale, precum şi comercializarea produselor agro-alimentare.

La data de 15 decembrie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, cu sprijinul inspectorilor antifrauda şi a lucrătorilor din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă, au efectuat 6 percheziţii domiciliare în judeţul Galaţi.

Percheziţiile s-au desfăşurat în dosare penale în care se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală.

Astfel, s-a constatat că la punctele de lucru ale unei societăţi cu domeniul de activitate exploatarea agregatelor minerale, nu existau documente care să justifice activitatea desfăşurată.

Au fost indisponibilizaţi 30.000 m3 agregate minerale şi 12 utilaje cu care societatea îşi desfăşura activitatea.

De asemenea, la sediul şi la puntele de lucru ale unei societăţi comerciale ce are ca obiect de activitate comercializarea produselor agro-alimentare au fost identificate în urma percheziţiilor, produse de panificaţie pentru care societatea nu a putut prezenta documente de provenienţă.

În ambele cazuri percheziţiile au vizat ridicarea de documente financiar-contabile, în baza cărora urmează a se stabili prejudiciul creat.

Fii tu primul care comentează on "Mai multe percheziţii au fost efectuate de poliţiştii gălăteni"

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!