shopify
analytics tool

Daniel Ţuchel, intre negociere şi conflict

Daniel Tuchel - PNLTanarul Daniel Tuchel, presedinte al organizatiei PNL Tecuci, primar al comunei Tepu, vicepresedinte judetean, membru in Consiliul politic, seful ligii alesilor la Galati, are o vasta activitate pe plan politic (cu incepere din 2002) dar si pe structura apolitica. Acest fapt demonstrandu-l si delegarea in Mexic, luni 15 noiembrie, fiind presedintele asociatiei comunelor din Romania, misiunea fiind promovarea Romaniei in strainatate. Toate acestea se fac cu munca asiduua, cu interes, demonstrand in plan local ca este un bun manager. Ţepu este utilata cu tot necesarul unei comune infloritoare, la nivel avansat unor cartiere orasenesti.
„M-am implicat pentru confortul tepenilor, pentru a ajunge la un nivel de trai decent, pentru a avea totul la ei in comuna fara sa fie nevoiti a se deplasa la municipiu sau judet sa-si rezolve problemele. Implimentez toate programele ce le am pentru dezvoltarea comunei, insa acest lucru se face cu devotament, lupta, interes si implicare totala. Si nu cum fac alti primari stand doar la birou si promitand cetatenilor lucruri pe care stiu ca oricum nu le vor implimenta in veci. Avem astfel de primari care spun „da, se rezolva” insa ramane vorbaria fara punerea in practica. Fiind motivati doar de propriile interese. Daca tot se pot accesa fonduri prin programe europene sau altele, trebuie luptat pana la sange sa poti prinde ceva, sa investesti pentru binele cetateanului, acest lucru insemnand sa ai si oameni competenti in administratie, si, la acest punct stim ca exista comoditate chiar la municipiul Tecuci, care in loc sa atraga investitiile, fac tot posibilul sa inlature serviciile, exemplificand Apa-Canal, Romprest, RAR, Directia de Sanatate, sediul Prefectural, Administratia Financiara, etc., acest lucru denotand ca nu se mai pune accent pe doleantele cetateanului, si, din contra trebuie plimbat  zeci de kilometri sa-si rezolve problemele. Asa inteleg unii sa faca politica: punand interesele lor in prim plan. De curand in partidul nostru s-a decis excluderea a doi consilieri tecuceni, Vasile Diaconu si Viorica Tiron, PNL i-a tolerat ultimul an de zile, insa ni s-a demonstat inca odata ca cei in cauza nu erau si nu sunt decat cumparati de Eduard Finkelstain pentru a-l sustine pana la alegerile din 2012. Organizatia noastra nu se poate lega la cap cu astfel de oameni, de altfel nefiind primii pe care primarul tecucean i-a cumparat. Au fost santajati pe diferite motive si alti nationali liberali precum, Dragos Teodoru, Torian Ciulei, Aura Chitu, George Borsan, Hodorogea. Strategia este simpla, strange alaturi tot ce-l ajuta sa mai prinda inca un mandat. Practic Tecuciul este falimentat si , dupa cele doua mandate in care actualul primar a primit din plin ajutorul partidului nostru pentru a fi azi in functie, tecucenii au deschis ochii si vad realitatea asa cum este, cenusie. Am facut scris hotararea de excludere a celor doi consilieri, urmand procedurile de lege si, dupa o perioada de timp dand posibilitatea urmatorilor candidati de pe lista sa fie numiti in functie ” a declarat presedintele PNL, Daniel Tuchel. Cat despre „zvonurile” privind candidatura  pentru un mandat de primar la Tecuci, Daniel Tuchel a spus ca este prea devreme pentru a se pronunta, decizia apartinand partidului la momentul respectiv.

Un articol al N.P. tecuci.eu

4 Comments on "Daniel Ţuchel, intre negociere şi conflict"

  1. Ce surpriza!!! Liberala pur sange Viorica tiron a tradat partidul? Cum, si liberalul innascut Diaconu?
    Vai! Si Aura Chitu,si Teodoru, si Ciulei?!!

    Nu plangeti liberalilor, nu cumva astia au venit la voi exact cand pnl era la putere? Nu cumva i-ati primit, desi atunci cand erati in opozitie luptasera din greu impotriva voastra? Daca veti fi iar la putere, vor veni din nou la voi si va veti pupa iarasi. Puah!

  2. Alin, felicitari se vede ca il cunosti bine pe Tuchel. Si mai documentati-va nu credeti minciunile gogonate a d-lui primar,nu este presedinte a comunelor din Romania,nu exista canalizare si gaz in Tepu (ex sala de sport care nu se vede de buruieni)iar de interese intrebati oamenii de afaceri din Tepu.

  3. De ce Tuchel primar la Tecuci? Raspunsul e simplu – buget mai mare si deci pe cale de consecinta si „CIOLANUL” mai tentant.Sansele lui sunt slabe si asta ar trebui sa o spuna chiar el, in baza rezultatelor sondajului pe care l-a facut.Dar ce nu putem ascunde despre persoana lui Tuchel,este faptul ca e un tip abil si cu dorinte personale puternice care primeaza in fata altor trasaturi de caracter umane. Tuchel nu va intra in lupta pentru Tecuci, cu toate ca e intr-o asidua campanie,din motive clare, nu va renunta la vacuta pe care o are acum de muls(Tepu) daca nu va fi sigur de victorie.Este prea devreme sa se pronunte legat de candidatura la primaria Tecuci? Aiurea, doar rezultatele sondajului comandat il face acum sa fie mai rezervat.TUCHEL e un tip fara scrupule, a se vedea cum conduce comuna si de la ceva vreme partidul, un tip incoerent in gandire, logica si cu mari probleme in exprimare atunci cand e contrat.

  4. felicitari d-lui primar tuchel daniel si il apreciez si il voi sustine mereu

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


Scrie în căsuţă rezultatul adunării de mai jos: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.