shopify
analytics tool

Magazinul universal „Unirea”

Magazinul Universal Unirea TecuciStr. Unirii nr. 31
Inscriindu-se în rândul celor mai reuşite construcţii contemporane de pe teritoriul municipiului, magazinul „Unirea” a fost inaugurat în anul 1982, la edificarea sa utilizându-se sistemul de cadre cu travee.
Clădirea, dominată de vaste spaţii vitrate, are o ritmică accentuată de golurile dintre stâlpii portanţi şi de capetele grinzilor care, în mod intenţionat, nu au fost mascate de proiectant. Un parasolar de beton face legătura între cele două intrări situate pe colţurile faţadei principale.
Magazinul cu vizibilitate dublă, atât dinspre interior, cât şi din ex­terior, se înfăţişează ca o expoziţie permanentă, raioanele sale, concen­trate la parter şi în spaţiul oferit cu generozitate de cele trei etaje ce totalizează 4.020 mp, putând etala cumpărătorilor într-un mod cât mai estetic, articolele ce ar fi fost expuse.
Jocul de lumini şi umbre pe care-1 crează materialele utilizate în decorarea marilor deschideri de faianţă, exercită asupra clienţilor o atracţie irezistibilă, dublată, în interior, de satisfacerea celor mai exigente cerinţe.

Fii tu primul care comentează on "Magazinul universal „Unirea”"

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!