shopify
analytics tool

Mafii noi cu politişti vechi şi corupţi de Tecuci şi mucles de Galaţi

Trec zilele şi nici un comunicat nu vine dinspre Poliţia Judeţeană Galaţi, ca să aducă la lumina public fapte de întunericire şi gang din curtea poliţiei de Galaţi. Prima tăcere dubioasă e despre incendierile şi distrugerile de case din cartierul ţigănesc de la Lieşti. Acolo a fost o răfuială de prima pagină a televiziunilor de senzaţional, cu două palate incendiate şi sparte şi alte două cu toate bunurile arse în curte, aparţinând de clanul Istrate Stănescu zis Luia. Anunturi TecuciPoliţia Macovei s-a făcut că nu poate face nimic, ba nici pompierii nu au fost lăsaţi să ajungă la incendiu, că era baraj uman de ţigani în faţa maşinilor. Era răzbunarea clanului Ferma şi Busuioc Stănescu pe clanul Istrate Stănescu, pentru moartea unei fetiţe călcate de un bezmetic de ţigan cu maşina. Povestea e lată şi complicată şi urmează să fie explicată cu altă ocazie, căci nu ne lasă alte fapte de vitejie ale Poliţiei de Galaţi din feuda Tecuci. Ne vin informaţii cum că în ultimele două săptămâni la Tecuci s-au petrecut alte chestii socoteli răfuieli, care continuă trendul început cu arestarea poliţistului fotomodel Mircea Rusu şi apoi cu eliberarea dispusă de Tribunalul Galaţi.

Nu s-a auzit nimic la jurnalele de ştiri despre alte activităţi de of, văleu şi aoleu, cum ar fi descinderile IPJ Galati la domiciliul unui om de afaceri ce deţine restaurantele “Andra”. Hopa, alte senzaţionale au fost amortizate cu un reuşit şi excepţional mucles instituţional, pe care Poliţia Lefter şi purtătorii de cuvânt le operează cu mare talent. Carevasăzică, şeful Poliţiei Tecuci, Florin Balcan, a fost ridicat de DNA ST-Galaţi, apoi a fost pus in libertate, dar i-a fost retrasă funcţia de şef de către IPJ Galaţi. A venit şi demisia, dar tot nimic pentru public, totul pe şest, că aşa se face revoluţie şi reformă la Poliţia Română.

Se repetă istoria? Iar va fi pus pe tron Balcanul , cum s-a mai întâmplat şi acum vreo 15 ani? Vrem răspunsuri. Căci evenimentele urlă prin oraşele lumii şi la Galaţi şi Tecuci este un mare mucles. Iată, zilele astea la Tecuci au venit procurori şi jandarmi francezi, pentru a face ceea ce trebuiau să facă domnii poliţişti de mare clasă de Covurlui de la Tecuci. Jandarmeria Naţională din Franţa a înregistrat, în ultimile luni, zeci de spargeri ale unor magazine care nici măcar nu aveau forţate uşile şi nici nu le erau sparte gramurile de la intrare… citeste intreg articolul

Sursa: impact-est.ro

error: Content is protected !!