shopify
analytics tool

Luciano Tudor trudeşte în Arabia Saudită

Luciano-Tudor

După ce a terminat cu Drumuri şi Poduri, societatea din subordinea Consiliului Judeţului care acum este vândută la fier vechi şi pe care o paşte falimentul, fostul director al societăţii, pesedistul Luciano Tudor, a fost „exilat” în Arabia Saudită.Potrivit unor surse din mediul politic, Luciano Tudor ar presta lecţii şi proiecte de inginerie pe bani grei pentru arabi, care îl plătesc, potrivit informaţiilor noastre, cu aproximativ 5.000 de euro pe lună. Cel puţin aşa s-ar fi lăudat fostul director de la Drumuri şi Poduri mai multor cunoştinţe din Tecuci şi Galaţi. Luciano Tudor nu a putut fi contactat pentru a ne confirma sau infirma informaţiile care circulă printre cunoscuţii săi.     Sursa: viata-libera.ro

Zanette

2 Comments on "Luciano Tudor trudeşte în Arabia Saudită"

  1. Ce lectii sa le dea arabilor???
    De cum sa falimentezi o intreprindere a statului, s-o destinezi fierului vechi dupa metoda arhicunoscuta si arhiutilizata de clasa politica mafiota?
    De cum sa te imbogatesti prin metoda privatizarii, adica a subtilizarii bunurilor publice, construite de un popor chinuit, de-a lungul unor decenii?
    Nu cred ca arabii gusta asemenea lectii.

  2. Domnul Tudor se va adapta perfect acolo. Fiind de etnie […] va fi usor sa se amestece printre localnici. Nu vad ce cunostinte va impartasi arabilor pentru ca in afara de a falimenta fabrici si a pune pe butuci societati comerciale nu a facut nimic.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!