shopify
analytics tool

Lozul câştigător pentru administraţia pieţelor

   [intlink id=”8749″ type=”post”]Minihotelul [/intlink]din Piaţa Centrală este prevăzuta cu spaţii comerciale la parter iar etajul este destinat cazării. Etajul nu este încă finalizat, însă de curând a avut loc licitaţia pentru închirerea celor două spaţii de la parter, evenimentul a avut rezultate peste asteptari. Cei doi protagonişti care au fost desemnaţi câştigătorii acesteia sunt, consilierul verzilor, Mihai Scorţa şi administratorul Karomtec-ului, Cornel Ionescu. Se pare că bătălia pentru cele două spaţii a fost acerbă, ambii participanti dorind sa dechida [intlink id=”18901″ type=”post”]macelării[/intlink] si comercializare de preparate din carne. Contravaloarea chiriei s-a stabilit la  7.000 lei/spatiu. Nu ştim cum vor reuşi cei doi administratori să plătească aceste sume având în vedere vremurile prin care trecem, cert este că de câştigat va avea SC Pieţe Verzi SA. Deocamdată la cele două spatii se lucrează de zor la introducerea utilitatilor, deschiderea oficială fiind programata pentru luna viitoare.

2 Comments on "Lozul câştigător pentru administraţia pieţelor"

 1. Cu prima parte a comentariului sunt total de acord, dar cu ceea de-a doua… sau mai bine zis cu finalul, nu prea. Degeaba se apropie scadenta. la cat de tolomaci suntem o sa votam tot cu portocalii.

 2. Îhî…”rezultate peste aşteptări…bătălie acerbă…nu ştim cum vor reuşi să plătească…va avea de cîştigat S.C. Pieţe”…şi marmota împacheta ciocolată..!!..
  Haideţi să ne înţelegem de la început : chiar credeţi că ne puteţi prosti la infinit, dragă administraţie locală?
  1) Karomtec-Cornel Ionescu = Gelu Pleşcan = Pietricele;
  2) Mihai Scorţa = Pazvante = cetăţean de onoare = Bolovanii din Parcul central.
  Şi-au licitat băieţii acerb, „şi dăi şi luptă şi luptă şi dăi”…până ne-au scos ochii cu pietricele şi ne-au înfundat urechile cu bolovani!
  7000 de lei pe lună…e catastrofă, dar nu-i bai!(vorba ungurului ce nu ştia diferenţa dintre „bai” şi „catastrofă”!) Nu se plăteşte o lună, două şi se renegociază(probabil!) contractul şi-n final se ajunge cu chiria la jumătate din ce s-a licitat…ba-i bai, zicem noi contribuabilii!
  Păi, nu-ţi vine să spui : „Piaţa nu-i a noastră(a tecucenilor) este a urmaşilor, urmaşilor edililor ce sunt şi vor urma în vecii vecilor(amin!)!!!”
  Să vă fie de bine, stimabililor, dar să ştiţi că scadenţa-i aproape…care „vine, vine, vine…calcă totul în picioare!”

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*