shopify
analytics tool

Locul de muncă ideal: Consiliul local

Şi iată cum, încă odată… şi încă odată… şi încă o dată… oare a câta oară ?! A câta oară, aşa-zişii aleşii ai tecucenilor dovedesc o extrem de slaba pregătire metodologico-managerială ?! Nişte neîmpliniţi care habar nu au de minimum de principii ale Teoriei  Conducerii ne batjocoresc pe noi, adevăraţii stăpâni ai oraşului!
50 de puncte la Ordinea de zi a unei şedinţe ordinare, este strigător la cer cum aceşti indivizi procedează împotriva legilor fireşti ale unei administraţii locale sănătoase… Ei se adună pentru “a se strânge” şi pentru a ridica mâna automat ca nişte roboţi scârţâitori, cu balamalele neunse, anchilozaţi în bolile cele rele şi urâte care ne-au cariat oraşul?! Nu m-aş mai mira dacă, va fi minutul şi votul…!
Mă aştept ca, în 50 de minute acest Consiliu Local al Ruşinii Tecuciului să-şi epuizeze ordinea de zi şi, apoi, membrii săi extenuaţi de atâtea ridicături de mâni să se prăbuşească într-o bine-meritată şi odihnitoare pauză… până la viitoarea Şedinţă Scamatoricească pe care o au, deja, în pregătire… Că dacă s-ar aloca un minimum de 10 minute pentru fiecare punct (să zicem, măcar pentru intervenţia unui singur consilier… numai…), şedinţa asta maraton ar începe la ora 9:00 şi s-ar termina spre seară…
Cârcotaşii, din tabăra votangiilor tecuceni, vor cârcoti cum că, vezi-Doamne, scamatorii ăştia de consilieri locali au fost informaţi din timp despre lista punctelor de pe ordinea de zi… bla, bla, bla şi iarăşi bla… cică ar fi avut timp berechet să gândească (care or fi, oare, instrumentele gândirii lor…?!)… iar acum se vor întâlni, LA VEDERE, numai pentru a vota… aşa, ca să vadă netoţii de cetăţeni cum mai votează ei pentru binele cetăţii noastre…
Frate tecucene, fir-ar mamiţica mea să fie liniştită acolo pe unde se află, dar nu ţi se pare că ĂŞTIA PE CARE ŢI I-AI AŞEZAT LA BUTOANELE BORDEIULUI NOSTRU, ÎŞI BAT JOC, DE-A BINELEA DE TINE?! Te întreb pe tine deoarece, tu ţi i-ai votat, eu, NU!
ALOOOOO! OPOZIŢIAAAAA! Fi-ţi-ar aplombul opoziţionar să-ţi fie, că te apucă acum dorul de-a “ocupy” sala de concert manelicesc unde “prestează” CORUL MUŢILOR sub bagheta prusacă usturătoare şi plină de ŢEPI a capelmaistrului şef… chemi acum pe tecuceni să ocupe sala… Ce făcurăţi netoţilor până acum?! Mai bine ocupai gările Tecuciului şi interziceai trenurile cu plecare din Ţepu… I-aţi tot lăsat de capul lor… aţi mai clevetit pe la colţ de stradă ca nişte babe senile, aţi sperat şi voi la vreun zgârci, ceva,… unii chiar v-aţi şi căpătat cu ceva resturi… şi acum… ăştia, precum Fat Frumos, dezbat la o şedinţă şi vor aproba, cu siguranţă, atâtea puncte într-o singură ordine de zi cât un Consiliu Local normal în şapte…! Cine i-o mâna din urmă aşa tare şi vijelios?! Le-o fi dat Primarul jar precum armăsarului din poveste… oricum, cel puţin la vedere, aşa cum se afişează (pentru cei care au ochi să-i vadă…), tot a gloabe răpciugoase arată… Ce-i cu graba asta suspectă?! ALOOO ORGANILIIIII…!?
Nu vedeţi ce-i pe aici, pe malul Tecucelului…?! Caiete de sarcini, aprobări de preţuri, contracte de concesiune, contracte de colaborare, atribuire pentru folosinţă gratuită, evaluarea unor bunuri din domeniul public, grile de salarizare peste grile de salarizare, modificarea tarifului de hrănire şi de prestări servicii, investiţii… toate înghesuite, rapid de neruşinat, într-o singură şedinţă care, părerea mea, puteeeeeee, de te-ndoaie!

Articol aparut în ediţia tipărită a ziarului ProTecuci 

6 Comments on "Locul de muncă ideal: Consiliul local"

  1. cetatean asistat social | 21 aprilie 2014 at 20:15 | Răspunde

    Îl vad in poza pe Andriuţă…ce cauta analfabetul asta in Consiliul Local? Asta nu poate formula o propozitie fara sa se balbaie, oare cum ia cuvantul in sedinte? Acest mincinos care-i prosteste pe cei asistati social ca e viceprimar si le ia ajutorul social daca acestia refuza sa-i munceasca la el acasa… Întrebati-i pe cei care sunt asistati social si matura pe strada de cate ori au muncit la analfabet acasa. Oare cine conduce Asistenta Sociala nu poate lua atitudine? Si cati or mai fi ca el in Consiliul Local? Am ajuns sa ne conduca toti mosii limitati…

  2. De doua zile comisarii politici ai PNL-ului bantuie orasul cu pachete care contin cozonaci si candele, care sunt oferite locuitorilor, dupa ce semneaza intr-un tabel si isi dau numarul de telefon. Cred ca parchetul ar trebui sa se autosesizeze deoarece este vorba de mita electorala.

  3. Deja a facut si prostimea sta cu gura cascata si inghite.

  4. Trandafir de Tecuci | 18 aprilie 2014 at 10:02 | Răspunde

    N-o duceam destul de rau…nu aveam in sosele destule gropi…nu era destula marea punte de pavele , iepurasii stralucitori, lumanarea (oare?) din fata Catedralei inaintea sarbatorii de Paste… nu,trebuia sa ne fericeasca cu panouri mari cu “facem treaba” unele dintre ele chiar periculos amplasate ,asa ca sa nu vada soferii cand ies in trafic -gen podul Tecucel.
    Oare cand acest demagog va face totusi ceva si nu va pune panouri pe lucrarile altora ce va mai scrie?Tare mi-e teama ca o sa puna un banner mare peste Tecuci si va scrie – GATA , am facut treaba! MARE (si pe voi)!

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*