shopify
analytics tool

Locala a „moştenit” patru găini

Sâmbătă, în Parcul Crâng , o patrulă de intervenţie locală a găsit abandonate in perimetrul parcului patru păsări  abandonate , care apoi au fost duse la sediul Poliţiei locale. Păsările sunt şi în prezent în custodia poliţiştilor, aşteptându- se proprietarul pentru revendicare. ” Aşteptăm proprietarul pentru identificare şi recuperarea păsărilor domestice. Zilele trecute o patrulă pedestră a verificat toti agenţii comerciali de pe străzile Gloriei, 13 Septembrie, Someşului în vederea detinerii de avize de ocupare a domeniului public. Aceştia au motivat că au depus cereri de eliberare a avizelor la Primăria Tecuci şi li s- a pus în vedere să intre cât mai repede în legalitate. Sâmbătă seara agentul Ionică G. aflat în serviciul la UM 01589, a solicitat sprijin patrulei auto pentru prinderea unei persoane, care sustrăgea tablă de pe clădirile dezafectate din interiorul UM. Ajunşi la faţa locului, au depistat pe Vasile Baliha, în vârstă de 13 ani, ce încărcase un căruţ cu 20 kg. tablă. Au fost întocmite actele premărgătoare cercetării penale  şi predate Politiei municipale , iar căruţul împreună cu cantitatea de tablă a fost predat agenţilor aflaţi în serviciu” a precizat directorul Poliţiei locale, ing. Cristian Popovici. Şi tot din aceeaşi sursă aflăm că în perioada 27 iunie – 3 iulie au fost aplicate un număr de 55 sancţiuni contravenţionale, din care 8 privind tulburarea ordinii si linistii publice, 24 sancţiuni pentru parcarea autoturismelor pe domeniul public, 5 pentru depozitarea gunoiului menejer pe domeniul public, 1 pentru lipire afişe pe stâlpii de iluminat publici, 5 pentru comerţ stradal.

4 Comments on "Locala a „moştenit” patru găini"

 1. Politia locala mai are pana sa devina POLITIE !
  Trebuie umblat pe la conducere, trebuie umblat pe la calitatea materialului uman, trebuie umblat la mentalitate, la educatie…
  E prea mult? Schimbam! Angajam altii.
  POLITISTUL LOCAL TREBUIE SA INLATURE TOATE RELELE PE CARE EU, SIMPLU CETATEAN, N-AM COMPETENTA SA O FAC !!!

 2. Ati incercat sa va „impiedicati” de aceasta marfa expusa pe trotuare? Am comis greseala si era sa fiu batut de mahalagioaica ce isi spune vanzatoare. Noroc cu ceilalti cetateni aflati in zona ca au sarit in apararea mea.

 3. Deci problema nu este marfa ce ocupa integral trotuarele strazilor mentionate in articol(si de-ar fi singurele!), ci daca acesti comercianti, dealtfel posesori a-i spatiilor comerciale aferente,au avize eliberate de Primaria Tecuci. Ma intreb pentru ce platesc chiria spatiului daca marfa este vanduta de pe trotuar? Magazinele sunt pentru depozitarea marfurilor si pentru eliberarea unui bon fiscal, daca ai „tupeu” sa-l soliciti(legal!) vanzatorului ce-ti demonstreaza ca nici nu prea stapaneste etapele ce duc la „nasterea” bietului bon.
  Marfa este asezata cu aceeasi constiinciozitate si in aceeasi ordine pe trotuare, norocul soferilor ca exista bordura, altfel erau nevoiti sa mearga printre ligheane, carucioare de copii, cadite de imbaiat nou-nascutii si farfurii pentru pomana….iar tu ca pieton, daca feresti galetile de plastic sau metal, ori greblele, lopetile si tarnacoapele, sigur iei in cap niste fuste si pantaloni de trening, ori impermeabile de ploaie, sau combinezoane cu cizme incluse.
  Draga Primarie, pe noi pietonii platitori de taxe, impozite si mai nou amenzi de circulatie ca ne deplasam pe carosabil, ne intereseaza sa se elibereze trotuarele, nu sa „legiferati”-eliberati avize de legalitate de ocupare ilegala si expunerea marfurilor pe spatiile pietonale ale trotuarelor!

 4. Pînă se va „arata” „Stăpînul” înaripatelor domestice, ar face bine, cei de la „Locala” de Tecuci, să pregătească un tuci şi chirostia, căci dacă „Stăpănul” din poveste nu era de drept stăpîn, înaripatele nu vor fi revendicate vreodată. Şi uite aşa, „Locala” de Tecuci, devine şi „Stăpînă” …!!!

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!