shopify
analytics tool

Lipsa măsurilor de securitate la Rampa Rateş au dus la incendiu

Rampa-Rates-Tecuci-in-flacari

Iată cum comenta unul dintre locuitorii tecuciului: „Partea cea mai frumoasă este că începând cu săptămâna asta gunoiul de la Focşani va fi făcut cadou tecucenilor. Devenim astfel groapa de gunoi a Bâladului, Focşaniului, a oraşului Tg. Bujor şi cine mai ştie a cui. Dar nu e cumva ciudat că niciodată doamna Nina de la Ţucheleanul.ro nu a scris niciodată un articol despre ce sume se încasează de la localităţile care depozitează gunoi la Tecuci? Sau care sunt cantităţile de gunoi, vorbim de mii de tone, care se varsă în Tecuci?…”

Este clar că, odată cu depozitarea a mii de tone de gunoi din localităţile amintite, fără o gestionare eficientă poate duce la probleme cu consecinţe grave pentru tecuceni.

Astăzi 23. Mai.2016 în jurul orelor 11 (ora 14 după dispeceratul primăriei!!!) gunoiul depozitat în Rampa Rateş s-a autoaprins generând un fum dens şi toxic. Deoarece nimeni nu doreşte să ne furnizeze informaţii suplimentare putem să luăm în considerare şi faptul că acesta se datorează unei neglijenţe…

Cine credeţi că o să răspundă pentru asta? Primarul performant? Sau un amărât de angajat?

Rampa-Rates-Tecuci-gunoiul-a-luat-foc

2 Comments on "Lipsa măsurilor de securitate la Rampa Rateş au dus la incendiu"

  1. Florin Enache | 4 iulie 2016 at 11:15 | Răspunde

    Florin Enache Se pare ca sotul si presa afla intotdeauna ultimii.Sa spui ca a luat foc gunoiul de la rampa , e ca si cum ai spune ca apa este uda. Intotdeauna s-a intamplat asta si nu doar vara asa ca nu e vorba de autoaprindere. E ca in povestea cu drobul de sare . Ar fi o stire daca ni s-ar spune ca s-a gasit o cale , ca acest gunoi sa arda cu folos. Dar cine sa gandeasca in orasul acesta ?

  2. Pai cum sa scrie acea Nina asa ceva, cand ea a fost miliuta de tepean cu 100 de milioane lei vechi, pt. aparatura cu care ne spioneaza pe noi prin oras.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!