shopify
analytics tool

Le-a fost teamă de-o revoltă a PP-DD-iştilor!

PP-DD logo

PP-DD logo  În atmosfera dinaintea şedinţei de îndată a Consiliului Local Tecuci, programată pentru ziua de joi, 31 ianuarie, ora 17, s-a simţit o oarecare tensiune, amplificată de prezenţa celor 3-4 poliţişti locali care intrau şi ieşeau din sala Primăriei la interval de câteva minute. Deşi am fost absorbit de discuţiile care s-au purtat pe marginea proiectelor de pe ordinea de zi, am sesizat totuşi că cel puţin 2 poliţişti locali au asistat la şedinţă, lucru rar întâlnit. În faţa clădirii municipalităţii staţiona de asemenea o maşină a Jandarmeriei. Un grup de aproximativ 15 membri şi simpatizanţi ai PP-DD Tecuci au participat în calitate de cetăţeni la şedinţă. După începerea şedinţei a fost aprobată completarea ordinii de zi cu alte proiecte printre care cel privind excluderea consilierului Samir Oancă, preşedintele PP-DD Tecuci, pentru două şedinţe consecutive. Liderul PP-DD a acuzat că procesul verbal al şedinţei din 31 decembrie, în care a fost eliminat din sală, a fost modificat. ”S-a făcut un fals grosolan în acest proces verbal. În el apar toate etapele prin care se putea elimina un consilier local din şedinţă, etape care n-au fost parcurse”. Intervenţia consilierului nu a avut niciun efect. După votarea proiectului privind excluderea sa, consilierul Oancă alături de membrii partidului şi celălalt consilier PP-DD, Ghiorghi Militici, au părăsit sala, dând dovadă de un comportament civilizat. Abia la sfârşit am înţeles întregul tablou: a existat o teamă de o posibilă revoltă a PP-DD. Samir Oancă este un consilier incomod. Cu o zi înainte de şedinţă, a formulat 6 cereri prin care a solicitat informaţii despre lucrările de la parterul Primăriei, datoriile de 45000 lei la Primărie a firmei de colectare PET-uri trecută pe numele unei rude a consilierului local Petru Papuc etc.

About the Author

Marian Topriceanu
Vezi profilul acestuia pe FACEBOOK

2 Comments on "Le-a fost teamă de-o revoltă a PP-DD-iştilor!"

  1. Părerologul de Tecuci. | 7 februarie 2013 at 19:28 | Răspunde

    Vai,vai,mare spaimă l-a cupris pe Ţuchel & comp.că ,vezi doamne,PP DD ul se va revolta…! Râsu, plânsu…amintiţii majoritari în ale Primăriei nu dau nici secreţiile nazale pe cei doi singulari pepededişti,care,la rândul lor,forţează nota ridicolului, ca două veritabile ţaţe…

  2. Ca au asistat la sedinta politistii locali, nu trebuie sa ne creeze nici o teama, dar ce cauta la sedinta, (cuvant cenzurat) din campanie a lui Tuchel, (cuvant cenzurat) Grigoras cu mai multi acoliti ai sai? Gurile rele spun, abia acum ca in campanie acesta ameninta cetatenii ca daca nu ies la vot si pun stampila pe Tuchel, nu se stie ce vor pati. Posibil. Ca doar scopul scuza mijloacele.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!