shopify
analytics tool

Laurentiu Chirvasuta – vicepresedinte la Senat

   Senatorul Laurentiu Chirvasuta a fost numit vicepresedinte al Senatului in cursul acestei dupa-amiezi. Acesta a luat locul lui Cristian Diaconescu. Informatia am obtinut-o pe surese. Revenim cu detalii

Experienţă profesională  Activitate : 1989-1991 Inginer RAGCL Tecuci, 1992-2008 Manager SC Mistral SA Tecuci
Educaţie şi formare  Studii – 1989 Institutul Gh. Asachi-Iasi, Facultatea de Constructii, Diplome – Inginer
Experienţă politică  Activitate  2004-2007 Presedintele Organizatiei Municipale PSD Tecuci
2004-2007 Vicepresedintele Organizatiei Judetene PSD Galati,  2004-2007 Consilier judetean in CJ Galati,  2005-2008 Membru in Consiliul National al PSD
Activitate în teritoriu  Audienţe  Zilnic, orele 09.00-12.00 si 17.00-19.00
Contact în teritoriu  E-mail: laurentiu.chirvasuta@senat.ro

3 Comments on "Laurentiu Chirvasuta – vicepresedinte la Senat"

 1. Cucernic politruc | 9 februarie 2012 at 14:58 | Răspunde

  NU SE POATE !

  Nici un om cu bun simt nu se autointituleaza „Sir” si nu face caz de sine. In nici un fel.
  Ceea ce face aici un „parlamentar” pare sa fie specific doar lui. Ceea ce face domnul Laurentiu Chirvasuta aici e descalificant pentru om si perfect pentru ” jupan”. Iata cum ” Chir” se dovedeste pentru dumnealui nume predestinat. Daca mai aveti nevoie de inca un stapan, votati-l !

  VA RECOMAND SA URMARITI DE CURIOZITATE DECLARATIILE LUI DE AVERE
  Ti-e mai mare mila ! Saracul nu are casa, nu are masini, are mai multe datorii dacat castiguri… dar ridica singur mai mult de 100 000 000 lei pe luna.
  Si cat se mai zbate pentru noi…
  http://www.youtube.com/watch?v=4cX5bQp0j4Y

 2. Ar trebui sa fiti mandri , voi tecuceni de rand , ca din mijlocul vostru m-am ridicat eu , domnul Chirvasuta si va reprezint cu tarie interesele in Parlamentul Romaniei. De altfel , o imbunatatire a vietii dumneavoastra o s-o resimtiti cat de curand asa ca ,voi , care nu intelegeti deocamdata ceea ce reprezint eu pentru o urbe mica precum Tecuciul si cat de mult insemn pentru voi toti.Va rog sa mai aveti putina rabdare si sa va pregatiti de vot.
  Succes!
  L.Chirvasuta

 3. Experienta politica:tradator al PSD,actualmente membru UNPR,partid militarizat aflat in slujba lui Traian Basescu.Nu pentru multa vreme fiindca peste un an nu va mai sti nimeni ca a existat UNPR sau marele politician Laurentiu Chirvasuta.Eu l-am votat si am fost mandru ca am contribuit cu votul meu la alegerea unui senator tecucean in Parlamentul Romaniei.Acum sunt dezamagit si revoltat de felul cum ma reprezinta acest neica nimeni.Sa-i fie rusine!

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!