shopify
analytics tool

La Umbraresti evaziune fiscală, spălare de bani și abuz în serviciu

Polițiștii gălățeni au desfășurat 14 percheziții la sediile, punctele de lucru și locuințele administratorilor a trei societăţi comerciale, precum și la sediul unei instituţii publice din comuna Umbraresti (primarie).

„In cursul zilei de ieri 19.sept.2014, peste 40 de ofițeri din cadrul Serviciului de Investigare Fraude, Serviciului și Biroului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Galați, cu sprijinul jandarmilor gălățeni și sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați, au efectuat 14 percheziții la sediile, punctele de lucru și locuințele administratorilor a trei societăţi comerciale, precum și la sediul unei instituţii publice. Persoanele în cauză sunt bănuite de comiterea, în perioada 2010-2014, a  infracţiunilor de evaziune fiscală, spălare de bani și abuz în serviciu.

Anchetatorii vor verifica legalitatea contractelor acordate de respectiva instituție publică celor trei societăți comerciale, precum și legalitatea Hotărârilor Consiliului Local de aprobare a încheierii acestor contracte. Cele trei societăți comerciale desfășoară activități în domeniul exploatării agregatelor minerale, în domeniul construcțiilor, al exploatațiilor agricole și în domeniul alimentar”, se arată într-un comunicat de presă.

În cursul perchezițiilor polițiștii au ridicat contracte, acte contabile și extracontabile care să probeze activitatea infracțională a suspecților, urmând  să se dispună măsurile legale.

Revenim cu detalii.

Foto: http://timpolis.ro

7 Comments on "La Umbraresti evaziune fiscală, spălare de bani și abuz în serviciu"

 1. consiliul local tecuci a aprobat zilele trecute ca 300 de milioane de lei sa mearga catre un tip care va face operatie pentru slabit
  acest tip este din ghidigeni, este prietenul lui tuchel si a fost angajat la primaria tecuci acum doua luni
  si acest fapt intra tot in categoria abuzurilor in serviciu
  dragi mascati, daca nu credeti, intrebati-i pe consilierii locali din tecuci

 2. prietenii orasului tecuci | 20 septembrie 2014 at 10:25 | Răspunde

  mai au cativa kilometri si ajung si la tuchel. sa vedeti la tecuci abuzuri in serviciu, spalare de bani si contracte preferentiale: cu galbenus, gelu plescan, mihalache, etc
  hai cu mascatii……….
  dar la tepu? la tepu cand? acolo e patria infractiunilor

  • doar in cele mai frumoase visuri ale voastre. tuchel este cel mai tare primar al tecuciului din toate timpurile, daca nu chiar din romania. va iesi la pensie de la primaria tecuci.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!