shopify
analytics tool

La Tecuci se acţionează, dar… nu se pot oferi detalii

Utilaj_Deszapezire_tecuci.eu
Utilaj_Deszapezire_tecuci.eu  Iarna a poposit şi în nordul judeţului, reuşind încă de la prima apariţie să creeze destule probleme. La Tecuci nu au existat probleme cu electricitatea, dar cu toate acestea iarna a avut grijă să se facă simţită, îngreunând traficul rutier, dar şi cel pietonal. Cu toate că cei mai mulţi agenţi economici au deszăpezit căile de acces pietonale de la primele ore ale dimineţii de ieri, evenimentele neplăcute pentru pietoni nu s-au lăsat aşteptate. Nenumăraţi bătrâni şi elevi „au luat contact cu gheaţa”, acesta fiind prezentă pe toate trotuarele. Cum nisipul „anti-alunecare” nu a ajuns pe trotuare, este posibil ca în scurt timp secţia de chirurgie a spitalului Municipal „Anton Cincu” Tecuci să devină neîncăpătoare.
Cert este că o serie de utilaje au curăţat străzile tecucene şi, cu toate că viscolul a avut nenumărate „accese de furie”, nicio stradă din Tecuci nu a fost blocată de nămeţi. Viceprimarul Dănuţ Radovei nu a putut oferi relaţii cu privire la activitatea ce se desfăşura pe arterele tecucene, având în vedere că era în mijlocul acţiunii, dar cu toate acestea ne-a precizat că situaţia este sub control. Zilele următoate poate vom obţine date certe în ceea ce priveşte cantităţile de material antiderapant care sunt pregătite pentru perioada următoare, dacă sunt pregătite, cu câte utilaje se va „înfrunta” iarna şi dacă sunt şanse ca tecucenii să aibă o iarnă normală, cu intervenţii rapide în ceea ce priveşte deszăpezirea, astfel încât fiecare să se poată deplasa la şcoală sau la serviciu fără probleme.

5 Comments on "La Tecuci se acţionează, dar… nu se pot oferi detalii"

 1. Sunteti de acord cu initierea unui referendum pentru demiterea D-lui Primar al Municipiului Tecuci, respectiv Gerhardt Daniel Tuchel ? Daca DA, va rugam sa semnati aceasta petitie!

  Primarul a uitat ca este in slujba cetatenilor acestui municipiu, a facut promisiuni in campania electorala, sa incepe sa faca ceva, relatia cu comunitatea este practic blocata, in sedintele Consiliului Local cat si in cadrul Primariei Municipiului Tecuci, se comporta ca si pe propria mosie.

  Pana acum, s-a implicat activ doar in campania electorala, desi era in slujba comunitatii!

  Este cazul sa ne luam soarta in propriile maini, sa reactionam!

  http://www.petitieonline.com/referendum-demiterea_primarului_mun_tecuci_-_tuchel_daniel

 2. ce cheltuieli nene? poate ne explica dom”primar cum a putut da 100000 euro pe circul ala din noaptea de anul nou ,bani cu care putea curata trotuarele de gheata. Sau o fi vrut sa faca planul la chirurgie ,sau lui d-na senator Butunoi la farmacie la fese gipsate.Pai nu?Atatia bani cheltuiti in campania electorala ,nu trebuiesc scosi de undeva? Plus marirea impozitului pe cladiri si auto, sigur se reabiliteaza blocurile din tecuci. Oare se incepe cu blocul lui Dom”primar? As vrea sa vad,trec mereu pe sub balconul dansului am sa va spun si d-voastra. Sa auzim de bine , la mai multe pensii si salarii marite .

 3. Primaria vegheaza, dar nu garanteaza!

 4. era in actiune?
  cumva cu sefa de peste piete?
  luptau corp la corp?
  atentie! cu sefa mai lupta si …altii..(un grigoras si nu numai..poate dna gamba(..)sa stie mai multe, nu?)

 5. Trebuie sa le reamintim celor ce se ocupa de destinele Municipiului Tecuci, ca sunt in slujba noastra, a cetatenilor, sau cel putin, asa ar trebui sa fie. Asteptam publicarea unor situatii periodice in care sa comunice cetatenilor starea reala de fapt, implicarea, cheltuieli, firme implicate, etc.
  Astept asemenea celorlalti cetateni o situatie transparenta a masurilor intreprinse !
  Si speram sa fie cat de curand!

Comments are closed.