shopify
analytics tool

La Tecuci e nevoie de aprobare să faci un sondaj

sondaj-de-opinie-sociologic

Chiar mă întrebam când va scrie Ridendo câştigat mores despre sondaj. Aşa cum bine ştiţi ridendo câştigat mores este intelectual. A devenit şi el intelectual ca mulţi alţii după instalarea din iunie 2012. Ce să faci domle intelectual ridendo câştigat mores în România mai este nevoie şi de oameni cu profesionala nu doar de diplome cu aspect de hârtie igienică.

Uite că unii a rămas doar cu profesionala şi să facă meseria care o cunosc foarte bine spre deosebire de tine care ţi-ai tras diploma de intelectual şi eşti un homless (cred că ştii ce însemna că doar eşti intelectual). Domle intelectual homless sondajul de opinie poate să îl facă oricine. Nu trebuie să cunoşti nici analiza matematică şi nici să faci studii în parapsihologie. Pur şi simplu dacă vrei un sondaj serios îţi ei o coală de hârtie, un pix şi mergi pe strada întrebând pe lumea cu cine ar dori să voteze.

Să nu ne mai dăm ochii atâta peste cap şi inventăm tot felul de intelectuali peste noapte care ar face nu ştiu ce studii parapsihologice, domle ridendo câştigat mores. Bine dacă studiile paranormale ar fi plătite din banii statului, bani care apoi sunt scurşi prin burlane atunci se justifică să ne dăm şi intelectuali, dar intelectuali interlopi. Şi vezi poate acum te apuci să mă corectezi gramatical. Poate ai 2 facultăţi mintale şi nu ştiam noi. Ţi-ai scos între timp şi diploma de profesor de romană ca să fii dublu intelectual.

Scris de „Mirica”

Agentia imobiliara EXTREM din Tecuci

 

2 Comments on "La Tecuci e nevoie de aprobare să faci un sondaj"

  1. Stiatii ca PNL-ul are o doamna Cretu, la Bucuresti cu puteri paranormale, care in urma discutiilor cu Universul poate trimite orice corupt pe mana DNA-ului? Nu trebuie decat sa ai trimiteti un email sau pe facebook numele coruptului- de pilda TUCHEL GERHARD DANIEL si doamna in doar 3 zile il va trimite la beciul domnesc. Cel putin asa au transmis televiziunile.

  2. Jeguri ordinare dupa chipul stapanului care le da la gurita.Cand vom scapa de parvenitul tepean vom scapa si de astia.Problema e ca le da din banii furati de la noi … ca ne injure tot pe noi.Pana nu scapam de el ,nu scapam de ei.Pana atunci sa ne scapam pe ei.Macar atat.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!