shopify
analytics tool

La sfatul lui Ţuchel, consilierii PNL şi PDL au dat bir cu fugiţii

Sedinta-Consiliu-local-Tecuci
 • Aproximativ 30 de chiriaşi ai blocurilor ANL Tecuci au decis să fie prezenţi la şedinţa de Consiliu local din 4 iunie a.c.
 • Aceştia şi-au manifestat nemulţumirea faţă de un proiect de hotărâre prin care primarul Gerhardt Ţuchel propunea mărirea chiriilor ANL cu peste 200%.

Numărul mare de protestatari şi teama de a nu fi “urecheaţi” l-au determinat pe Ţuchel şi pe cei opt consilieri ai „dreptei unite” (PNL şi PDL) să se comporte ca nişte laşi, refuzând să dea piept cu electoratul tecucean. Drept urmare, secretara a constatat lipsa cvorumului şi a anulat şedinţa, urmând să demareze procedura legală de a anula îndemnizaţia pentru luna iunie a „consilierilor fugari”. În tot acest timp, ţăpeanul Gerhardt Ţuchel împreună  …citeste intreg articolul   Sursa: favor.ro

Comanda-la-mine

29 Comments on "La sfatul lui Ţuchel, consilierii PNL şi PDL au dat bir cu fugiţii"

 1. locatar indignat | 7 iunie 2014 at 10:42 | Răspunde

  Sageata dl.Tuchel,Munteanu Alexandru,fost director la IPILF Tecuci,stringe semnaturi de la locatari pentru o asociatie PRO primar PNL Tuchel.ATENTIE TECUCENI ! Acest Munteanu A. a facut si face tot timpul propagranda pentru consateanul lui.Pentru acest serviciu primarul a recompensat eforturile angajind pe fiul acestuia Sergiu Munteanu la serviciul de asistenta sociala.Suntem oameni batrini ,nu avem nevoie de aceasta hartuire din partea acestui Munteanu.Daca nu se linisteste vom anunta Parchetul.Asteptam un comentariul de la cineva care ne poate proteja impotriva acestui Munteanu care ne terorizeaza.

 2. Cetateanul turmentat | 7 iunie 2014 at 02:03 | Răspunde

  M-am amuzat copios citind comentariile. Exact după calapodul comunist. Critica tovarăși, face bine statului socialist multilateral dezvoltat. Bă fraților, vouă nu va ieșit germenul comunist din cap nici după 25 de ani de la dispariția comunismului. Vă e frică de miliție, de șefi, sunteți în continuare dezbinați, vă doare în…pardon(era să scriu cur) de ceilalți, dar când sunteți afectați voi, deveniți foarte vivace și săritori la scandal. Bă fraierilor, dacă a masă de oameni l-au făcut pe Ceaușescu să plece, ia adunați-vă bă lașilor vreo cinci mii de tecuceni în fața primăriei cu cățel și purcel și nu lăsați pe nici un consilier sau pe primar să intre și cereți-le să-și dea demisia. Știați bă lașilor că primăria e a voastră a cetățenilor din Tecuci?! Știați bă că voi sunteți proprietarii acelei clădiri?! Habar nu aveți. Dați din gură aiurea și niște golani cu tupeu vă foot cum vor ei, dar cu ajutorul neprecupețit al vostru. Așa vă trebuie. Credeți că dacă veniți cinci mii de oameni în fața primăriei, aduce cineva armata să vă împuște?! Vă spun eu ce ar urma. În secunda doi primarul va fi demis de la prefectură inclusiv consiliul local și vi se va spune de prefect că se va demara procedura de alegeri anticipate la Tecuci. Habar nu aveți lașilor și fricoșilor că puterea stă în voi, în cei mulți. Ați făcut școala pe puncte și ca să vă lăudați că aveți facultate. Ați uitat bă Hora Unirii?! Sau nici nu știți ce e aia?! Ce spune bă poezia aia?! Și vorba, ”unde-s mulți puterea crește”, nu ați auzit-o?! Căutați-vă bă un secretar de partid comunist că aveți aceleași mentalități de pe vremea comunismului. Mâncați-vă între voi, suferiți în continuare de fudulie, stați în găștile voastre și o să se schimbe orașul ăsta, viitoare comună, atunci când îmi voi schimba eu tamponul la ciclu. Și sunt bărbat. Mintea voastră a înțeles sper, că adică niciodată nu se va schimba nimic în acest oraș.

  • alt cetatean | 7 iunie 2014 at 22:17 | Răspunde

   Bine le zici domnul Geo.Oameni mai fricosi si lasi ca in Tecuci nu gasesti. Nu trebuie sa ne mire ca suntem incalecati de o gasca de tepeni tupeisti. Ne meritem soarta. In afara de comentarii , sub protectia anonimatului, pe net, nu suntem in stare de nimic.

 3. pe trepte era j…e de iulian mircea , pintile danut si b…l de mocanu de la caini sclavii pamantului asteapta diponibilizarea ardei Tuchel dai afara cu mascatii f….a , mai ales pe pe j…l de iulian r…l pamantului

 4. Domnule “motanul incaltat” daca tot sustii ca ii cunosti pe toti “asa zisii chiriasi” ia mai uita-te odata la filmare,dar fii mai atent de data asta.

 5. Domnule “mandru ca sunt tapean”, pe primar il inteleg de ce se agita atata, el are ciolan gros de ros dar pe tine nu te inteleg. Dute mai amaratule acasa si te culca ca esti obosit nu-ti mai pierde vremea latrand aiurea. Orce nas isi are nasul. Iar pentru domnii “motanul incaltat”si “tecuceanul”, nu ati avut habar de ce s-a intamplat acolo dar v-ati gasit voi sa completati cu ce v-a trecut prin cap. Uite asa comentati aiurea, oamenii citesc si iau de bun ce au citit fara sa aiba habar ca nu-i adevarat ce au citit. Si i-ati mai si jignit pe oamenii aia facandu-i “scuipatori de afise pesediste”. Urat foarte urat. Acum ma inteb cate astfel de comentarii mincinoase am mai citit eu pe aici de prin partea voastra.

 6. M-am saturat sa aud mereu scuza asta ” vechea conducere”. Asta nu mai tine domnu` Tuchel, suntem satui sa dam cu noroi in fostii sefi,nici aia sfinti de altfel. Cand ati candidat la primarie si ati castigat,cand v-ati asezat posteriorul ( din ce in ce mai voluminos, semn de avutie) pe scaunul din primarie, ati stiut unde veniti si ce luati in primire, nu va mai plangeti.. sunteti cel mai […] de pana acum. Ati distrus linistea , starea psihica a cetatenilor . Amenintati si […] pe fata oamenii, nu aveti pic de rusine, demnitate si coloana vertebrala. Dar nu uitati ca orice minune tine 3 zile, sa va numarati zilele astea pe care le traiti glorios, cu atitudinea asta de mare sef si aceasta importanta pe care v-o dati, atat personal cat si unor persoane din jur ( de-al de Negru) si restul balamutilor pe care i-ati numit politic in functii importante. Urmatoarea conducere va da vina pe fosta conducere, iar sesizarile si plangerile, DNA-ul …isi vor face simtite prezenta in viata dvs de dupa sefie.

 7. @motanul incaltat
  E scandalos, e mizerabil obiceiul unor partide de a manipula oamenii nemultumiti, e inadmisibil sa obtina simpatizanti din specularea dificultatilot cetatenilor. Tot atat de mizerabil este ca, daca ai fost destituit dintr-un post, in loc sa contesti legal, cu argumente daca meritai sa ramai pe post, sa te amesteci intr-o multime care are alte probleme si sa faci scandal. Asta arata cat de coborat e nivelul politicii locale si ce fel de oameni se invart prin sefiile tecucene. De fapt, stiam.
  Poate ca noi nu suntem intotdeauna motivati atunci cand ne napustim asupra primarului, dar vina o poarta el. Fiind ales si platit de tecuceni, ar fi de bun simt sa-i informeze corect, constiincios in toate privintele. De asta finantam “Tecuceanul”, pentru informatie corecta, completa, dar el se ocupa in special de informatii privind festivitatile multe si marunte. De asta exista presa independenta, nu ca el sa o obstructioneze.
  In cazul in discutie, ca sa fiu si mai in tema, am recitit mai atent Proiectul de hotarare privind marirea chiriilor, propus de primar. Nu se sprijina pe nicio lege recenta care sa justifice o asemenea crestere, legile citate acolo sunt din 1998. 1999 si 2002. Expunera de motive e foarte sumara. Scumpirea se se motiveaza pe baza cheltuielilor de intretinere, dar nu se face macar o mica informare privind in ce consta acestea si nici despre costurile lor…
  In aceasta situatie, cei vizati direct pot protesta fiindca nu inteleg, presa poate exagera, iar adversarii lipsiti de scrupule pot profita!

 8. mandru ca sunt tapean | 6 iunie 2014 at 10:29 | Răspunde

  Hai evacuati mai repede ANL-urile ca dupa ce ne-a dat tuchel servici trebuie sa ne dea si locuinte. Daca nu o sa aveti unde sa locuiti va lasam sa stati in CAP-ul de la Tepu. Sa nu ziceti ca suntem baieti rai….. Hai,BAGAJELE!

 9. Pt. ”Cetățean” și ” motanul încălțat” , revolta A.N.L.-știlor, nu a fost pusă la cale de agitatori psd-iști, ci a izbucnit din modul de comportament al primăriei față de noi, nu cunoașteți detalii ale abuzurilor administrației locale față de noi, facturi umflate, plăți pentru reparații inexistente , etc. Toate aceste lucruri au dus la cererea sprijinului consilierilor psd, e adevărat, psd și-a făcut jocul, dar în niciun caz nu a fost pusă la cale de ei. Ieri la ședința de Casa de Cultură, primarul a făcut-o pe niznaiul , nu stia nimic din ilegalitățile făcute de angajații săi, oare? A venit cu promisiuni pe care nu le va respecta – obligatoriu- a propus lucruri care nu au acoperire legală, etc. În ce privește chiria, corect să se aplice legea, dar există cazuri în țară în care primăriile au preferat să vorbească mai întâi cu chiriașii și pe urmă au trecut la fapte. Cum vă explicați că până luni era pe ordinea de zi un tarif, iar după ce a fost informat de revolta A.N.L.-iștilor, a doua zi coboară tariful. Vorbiți de angajații primăriei umiliți de Țuchel? dar oare cum era cu Fiky când erai luat peste picior și până nu dădeai șpaga nu te băga nimeni în seamă?

  • Si acum va baga cineva in sema, la primarie? Vreti sa spuneti ca astazi va reolvati problemele fara spaga? Va rog sa imi spuneti si mie cum faceti.

 10. motanul incaltat | 5 iunie 2014 at 17:40 | Răspunde

  Pt nestiutori, primarul nu propune, ci pune in aplicare legi, precum si aceasta a Anleurilor, dupa 35 ani se indexeaza chiria nu dupa placul primarului ci dupa anumite baremuri.Toate tensiunile create in jurul acestui subiect au fost alimentate de dezinformatorii PSD, revolta chiriasilor nemultumiti pusa la cale de agitatorii PSD, o mascarada in stil pesedist tecucean, facuta pt. a destabiliza autoritatea publica locala, pt a pregati viitoarea candidatura a unei anumite odrasle a unui alt mare senator PSD de Cosmesti.
  Hai sa vizionam videoclipul sedintei si vom vedea ca printre asa zisii chiriasi nemultumiti se afla :marele director Zooland -Mocanu, marele director Zone Verzi-Mircea Iulian, marele adjunct la Piata-Pintilie , toti codosi sefi la PSD, mai sus intr-un colt pitit dupa stalp se afla Florian, sef de cabinet senatorial PSD, iar restul sunt scuipatori de afise pesediste adunati de catre marea consiliera PSD Lili Cambanache.

  • Auzi la el, primarul ,,pune in aplicare legi”. Unde ai vazut dumneata asta, domnule? Legile h…i? abuzului? Asta pune in aplicare tepeanul. Cat a fost sustinut de PSD nu a vea frica de nimic, acum a inceput sa se ascunda in groapa, umbla cu agentii de paza dupa el, fuge de lume, a intrat frica in el. Unde e Tuchel care ameninta presa si santaja consilieri? Mai ieri îi făcea de hoţi pe pedelisti si azi le mananca din palma. Asta e primar?

  • Indexarea chirirei cu 200 la suta? Inflatia pe an nu depaseste 5 % Parca asa spunea ponta. Oricum chiriile se indexeza anulal ca asa scrie si in contracte.

 11. Nu domnule “cetatean” oamenii de pe scari nu erau membrii Psd ci erau chiar chiriasii Anl,oamenii in cauza,oamenii care au lipsit de la servici pentru a fi acolo si la care domnul primar a avut nesimtirea sa nu se deranjeze sa coboare.Sa nu aveti nici o indoaiala in ceea ce ii priveste pe acei oameni.Domnul primar a fost informat de vreo “cartita” dinainte ca oamenii vor fi acolo dar probabil nu s-a asteptat sa vina atat de multi

  • Eu am fost un an consecutiv la sedintele CL când dictatura era în plina expansiune, si ghici ce nu am vzt un singur cetatean. Toti se ascundeau si le era frica. Ca Tuchel a fugit, asta va mira? Dar când l-ati votat în 2012 nu va era frica, când mergeam pe la blocurile ANL erau în stare locatari sa ma i-a la bataie daca spuneam ceva împotriva lui Tuchel. Acum va plângeti? Faceti pe victimele? Aveti dreptate dar asta nu înseamna ca trebuia sa va plânga cineva de mila, cum voi ati tacut atunci când altii erau batjocoriti si insultati de aroganta USL acum e rândul nostru sa tacem si sa aveti ceea ce meritati: bataie de joc! 2 ani situl asta a urlat în gura mare ca sunt abuzuri, ca se fura, ca totul e o minciuna, si domni consilieri PSD ziceau ca situl acesta e rau intentionat, ca e un site ce îi dor de puterea portocalie, iar voi cetateni care ati lipsit de la munca nu ati reactionat în nici un fel. Câti dintre cei de la ANL au sarit atunci când angajati primarie erau batjocoriti de Tuchel? Câti dintre locuitori ANL au sarit atunci când cei de la Spital protestau? Nimeni toti au stat pe tarlaua lor si când si-au vazut interesele atinse abia atunci au sarit. SOLIDARITATE de asta avem nevoie si sa reactionam pozitiv când cineva ne semnaleaza un abuz, sa luat autoritatile de urechi, nu doar atunci când PSD ne spune ca se majoreaza chiriile ci atunci când “câinele democratiei” presa spune ca a fost abuzata de putere!

 12. Doctorul Oprescu | 5 iunie 2014 at 14:02 | Răspunde

  Daca PSD-ul era cu adevarat interesat de soarta tecucenilor, trebuia sa se ridice impotriva batjocurii la care au fost supusi de primarul Tuchel, cand a pus obligatoriu la plata 14.000 de oameni, dupa ce a luat ilegal informatii de la evidenta populatiei, punand tecucenii pe drumuri, si obligandui sa aduca tot felul de harti si umilindui la cozi interminabile la ghiseile primariei.. Atunci erau in alianta, erau alte vremuri, imparteau ciolanul, acum il vor doar pentru ei. Cred ca trebuie sa dam de pamant si cu PNL-ul si cu PSD-ul.

  • Pardon si cu PDL ul ca nu nu imi amimtesc sa fi votat vreodata impotriva lui Tuchel chiar si cand exista USL ul la Tecuci. Mai bine cu totii la procuratura. Ca nu veti mai vota cu ei la alegeri nu este suficient.

 13. Consilierii si primarul s-au ascuns… Bravo! Halal! S-ar parea ca asta este prima actiune comuna a dreptei reunite, la Tecuci!
  De fapt, metoda e mai veche, in lipsa de explicatii te ascunzi. Nici fostul primar, celebrul Edy, nu e mai curajos. De cand a predat stafeta se tot ascunde, desi are de dat unele explicatii, in principal cele legate de instrainarea unor proprietati imobiliare ale orasului. Legal, e adevarat, cu concursul fostului Consiliu Local, dar inadecvat si pagubos pentru oras.
  De exemplu, cladirea si terenul aferent situate in centrul civic-cultural al orasului, lipita de Sala Gheorghe Petrascu, langa Catedrala, Primarie, Casa de Cultura, Biblioteca, Parc, a trecut in proprietate particulara. Asa ceva nu se da, terenul se foloseste in interesul orasului, exclusiv in interesul orasului.
  Se zvoneste ca proprietarul are deja aprobare pentru un complex de distractii. restaurant etc – e dreptul lui sa faca ce-si doreste, daca i se dau aprobari.
  Se zvoneste, de asemenea, ca noul proprietar ravneste chiar mai mult: sa-si extinda curtea si in acest scop, prin diverse misculatiuni, cladirea sobra, echilibrata si atat de utila a Expozitiei Gh Petrascu va fi scoasa ca necorespunzatoare si demolata. Asa s-ar explica scoaterea ei din circuit pentru o perioada atat de lunga.
  Ce reparatie dureaza un an? Mai curand e o tactica, iar tecucenii vor trebui s-o inghita. Oare! Chiar vor inghiti? Cat vor mai inghiti romanii?

  • De ce nu spui domnule cine e personajul? Nu cumva e un lider marcant al PNL-ului? Nu cumva a fost premiat, acum cativa ani , pentru performantele economice de fostul premier Tariceanu? Nu cumva este unul din clientii incredintarilor directe ale actualului primar? De ce o aruncati pe fostul primar?

   • Proprietarul de care vorbeste @Lucid este A. Mihalache.

   • Deoarece, oricat de mult as vrea sa va fiu pe plac si sa dau in “fundul” actualului instrainarea cladirii, nu pot face o regresie in timp.
    Dar are si actualul partea lui, care e a lui si e destul de mare!
    Toti au, din pacate, partea lor de contributie la jaf. Iar noi ne scoatem ochii intre noi.

 14. Bineinteles ca s-a ascuns.Nu se astepta sa vina atatea oamenii,stie ca nu are ce explicatii sa le dea pentru ca nu a facut nimic pentru ei.Domnul Tuchel a incercat de anul trecut sa le bage chirii mai mari pe gat dar nu a reusit.pe oamenii aia ii ploua in cap dar el nu a raspuns la nici o sezizare,au platit 32 de mil.de lei vechi,pe scara pentru “revizii la centrale” ,revizii care nu au fost efectuate,nu le-a vazut nimeni.Oamenii aceeia si-au dus copii la scoala prin noroi pana la glezne pentru ca nu a vrut sa le puna un pic de piatra,dar panou cu numele lui si-a pus in zona aceea.Domnul primar nu vrea sa plateasca un om calificat care sa le calculeze in mod corect intretinerile.Nu s-a interesat de soarta lor dar acum deodata s-a gandit ca n-ar fi rau sa le ii jegmaneasca ca doar se pot scoate bani frumosi din necazurile altora.Nu vede in ei decat o sursa de venit.

  • Alt țăpean | 5 iunie 2014 at 20:04 | Răspunde

   În loc să facă alei printre blocuri tzucal plătește zeci de mii de euro păsăricilor cu care se pozează pe scena aia din fața primăriei de la sf Ștefan și până la sf. Gheorghe….rușine pentru miliardele de lei cheltuiți pe manelele alea de doi bani, cu doi saltimbanci analfabeți, care la microfon îndemnau tinerii să mai spargă vreun geam, vreun parbriz…și toate astea cu sprijinul manechinelor din consiliu care azi mimează opoziție…poate o ă…î

 15. Suntem sigur ca aceia dupa scari nu erau memebri PSD mobilizati? Si cand erau domnii de la PSD consilieri si presa nu era lasa sa intre in sala de sedinte si sa filmeze, a ridicat vre-un consilier PSD problema? Ori cand dl. Calmuc nu era lasat sa intre la licitatiile publice a ridicat vre-un consilier PSD problema? Acum pesedisti o fac pe victimele dar uite ca ei au fost cei mai duri represori si cei mai aroganti, acum uitam de cum taceau cu nerusinare si radeau atunci cand se baga pumnul in bot presei locale. Iar cetati sunt indusi in eroare crezand ca PSD e contra lui Tuchel sau ca are ceva impotriva lui. Uita domnii de la PSD ca numai cu o luna in urma au fost cumparat bordurile din parcul central de la firma domnului Butunoi, uita ca domni sunt cumetrei si ca petrec serile impreuna?

  • Cel mai obedient Consiliu din 1990 încoace, oameni fără caracter, fără demnitate, le-a terfelit-o țucal după cum a vrut și acum mimează opoziție, mai ales cei păstoriți de cumătrul butunoi, o rușine a partidelor care și-au desemnați asemenea oameni în consiliul local… Lehamite…!

 16. si inca ceva….zice domnu primar ca vrea sa incurajeze vanzarea acestor locuinte..ca doar nu o sa stea ”cu chirie toate viata”…atunci sa le vindeti la suprafata reala ca asa nu incurajati pe nimeni…un apartament are 60 metri patrati nu 106 asa cum vreti sa treceti in noile contracte…sau o garsoniera are suprafata locuibila 54 m patrati nu 84 …cum sa dai peste 100 000 de lei pe o astfel de locuinta cand poti lua prin prima casa un apartament cu 80 000 de lei????????? sigur nu vrea sa vândă ci doar sa.si bage si el oamenii lui pe acolo…

 17. pai ieri urma sa se mareasca chiriile cu peste 200% iar domnu ”premar” ii invita astazi 05.06.2014 pe ANL -isti sa discute despre modificarea contractelor…sa se scuze el ca nu a mai avut ce face daca consilierii au votat…el a incercat dar…

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*