shopify
analytics tool

La revedere (domnule) Ţuchel!

goodbye-Tuchel

Avem nevoie ca Primarul şi Consiliul Local să înţeleagă că în democraţie ei sunt angajaţii noştri, plătiţi – uneori mult prea bine, de cele mai multe ori degeaba – din muncă şi contribuţia fiecăruia dintre noi.
Avem nevoie să se înţeleagă odată pentru totdeauna că CEREM: şcoli, spital, străzi, trotuare, ordine, curăţenie şi măcar un mare proiect pentru dezvoltarea Tecuciului.

Avem nevoie ca viitorul primar să priceapă lecţia primordială a democraţiei: dialogul normal din care pot reieşi idei.

Şi… oameni buni… odată la patru ani ni se cere un vot. Apoi noi dispărem din peisaj. Acest lucru nu trebuie să se mai întâmple. Nu putem lăsa la nesfârşit aceeaşi oameni să se expună în timp ce alţii îi înjura din postura de beneficiari de parandărături.

La final, un mesaj pentru (încă) primarul Ţuchel: noi tecucenii v-am acceptat şi tolerat toate derapajele. Am sperat în toţi aceşti patru ani că veţi face minimul gest de bun simţ de a renunţa la superioritatea afişată şi de a coborî pentru a ne asculta. Am înţeles cu greu că nu veţi face niciodată aşa ceva. Motivele? Le cunoaşteţi doar Dumneavoastră. Numai că va fi prea târziu. Noi am înţeles deja că tipologia aceasta de aşa zis „om politic” şi-a cam epuizat termenul de valabilitate şi s-a cam dus timpul vorbelor goale şi inutile.

La revedere (domnule) Ţuchel!

Părerea comentatorului „ABC”

6 Comments on "La revedere (domnule) Ţuchel!"

 1. Tecuceanul-normal-la-cap | 5 iunie 2016 at 10:31 | Răspunde

  Un sfarsit trist si penibil pentru un personaj care se credea buricul Pamantului cu un comportament vatafo-dictatorial de Tepu. ADIO si sa mai vi in Tecuci, cand te vom mai chema NOI!

 2. Constantin Grosu şi Nelu Gălbenuş | 3 iunie 2016 at 17:45 | Răspunde

  Dictatorul trebuie să plece în curul gol şi cu casca galbenă pe cap. L-am făcut pe fraier! Urmează pesedeul.

 3. vali ionescu | 3 iunie 2016 at 16:49 | Răspunde

  avem altul mai bun?

 4. Gresit „La revedere” , se scrie, spune ADIO. Asa cum Anton Cincu a lăsat moșii tecucenilor așa lasă Tuchel deșertăciune.Sper să plece cu tot neamul lui din Tecuci

  • abc....def.... | 3 iunie 2016 at 23:47 | Răspunde

   Cum ? TUCHEL inca nu si-a facut bagajele ?? Ce mai asteapta ? Încheierea campaniei electorale ?
   Ar trebui ca miine ora 07:00 sa nu-l mai gaseasca in Tecuci, nici pe el si nici pe „cuc(oanele)” care si le-a adus cu sine, de la Tepu, ca sa-l sprijine in tot şi-n ….”toate”.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!