shopify
analytics tool

Jos fascistul Ţuchel! Răcnesc alienaţii Oancă și Buchir

Tuchel-Daniel_tecuci.eu

Tuchel-Daniel_tecuci.eu  „Am spus-o şi o repet, dictatorul Ţuchel trebuie arestat. După ce că în şase luni de zile a convocat abia a doua şedinţă de consiliu ordinară, bagă pumnul în gura presei, un fascist.” Asta e , ce mai, s-a declanșat jihadul PPDD-ist, de suspendare a Primarului Daniel Ţuchel. Presa de comandă și execuţii sumare s-a mobilizat exemplar, se trage din toate poziţiile cu focuri încrucișate. Păzea! Presa de execuţie lovește! „Tecucenii strâng semnături pentru demiterea primarului Daniel Ţuchel!”

Carevasăzică, Primarului de Tecuci i se pregătește debarcarea din funcţie
Daniel Ţuchel este acuzat de – nu se spune cine – de „abuzuri, încălcarea legii, dar şi că practică tehnica „pumnului în gură” împotriva jurnaliştilor, a funcţionarilor publici şi a consilierilor municipali”. Hopa, treaba e groasă, acum, la început de nou an, cică s-au pus de-a curmezișul și alegătorii. Cum că nu a pus în practică nici măcar o promisiune din campania electorală, deşi au trecut şapte luni de la alegerile locale. Ha, ha, ha!, păi la Galaţi au trecut trei mandate, și Moș Nicolae n-a făcut mai nimic din ce-a promis, și nu l-a suspendat nici dracu, deși dracul era prin 2005 și negru și drăcos. Trecem la obiect, adică la suspendare. Ampla operaţiune a început crunt, cu o petiţie online, iniţiată de un tecucean. Curajos tecucean, bre, dacă nici numele nu și-l dă. Căutăm pe Goagăl și dăm de el. E alt Daniel, Buchir, care a declanșat jihadul împotriva Primarului Daniel Ţuchel și a dictaturii USL. Buchir a ieșit deci la drumul mare al petiţiilor online și a atacat nimicitor.„Sunteţi de acord cu iniţierea unui referendum pentru demiterea d-lui Primar al Municipiului Tecuci, respectiv Gerhardt Daniel Ţuchel ?
Daca DA, vă rugăm să semnaţi această petiţie!” Şi urmează motivele:    >>>citeste intreg articolul

Scris de Silviu Vasilache postat pe www.impact-est.ro

4 Comments on "Jos fascistul Ţuchel! Răcnesc alienaţii Oancă și Buchir"

 1. Observ o abordare agresiva a subiectului cu acuze la sanatatea mintala. Autorul articolului ar trebui sa cunoasca raspunderea ce o poarta in propagarea unui astfel de titlu.
  Nivelul de agresivitate creste pe zi ce trece, consumandu-se resurse in acest scop, lasand deoparte adevaratele probleme cele cu care se confrunta comunitatea, avand asteptari de la un Primar.
  Nu voi intra in polemica pe subiecte si folosind un vocabular ce tine de presa tabloida cu care se pare ca ne-am invatat, nu voi scadea nivelul conversatiei.
  Se incearca o abatere a atentiei, o decredibilizare, o discreditare, o obstructionare a drepturilor cetatenesti.
  Demersul meu nu este concentrat de nici un factor politic, ci este reactia unui cetatean, ca oricare altul, o reactie civica, constitutionala.
  Nu am afirmat niciodata apartenenta primarului la vre-un grup extremist si nu voi face niciodata aceste afirmatii, avand discernamant in utilizarea unor cuvinte in spatiul public, si a consecintelor lor.
  Nemultumirea mea poate fi foarte simplu de inlaturat. Dorim un Primar care sa se implice in comunitate, sa aiba rezultate, sa comunice cu cetatenii. Este prea mult? Pentru asta sunt etichetat „alienat” ? Oare cati „alienati” de acest fel sunt in Romania. Oare ei au luptat in revolutie? Oare ei au murit ca sa putem noi trai mai bine astazi?
  Cuvintele sunt de prisos, asteptam fapte!

  • Din articol reiese ca autorul a avut un dialog cu DV si Samir Oanca. Si mai cred ca, daca nu a fost rau intentionat, autorul a dorit sa scrie „aliat”. E mai aproape de adevar (in acest demers). Protecuci.ro a preluat articolul in dorinta de a informa aparitia in presa judeateana a evenimentelor din Tecuci. Nici noi nu incurajam, si nici nu suntem de acord cu aceasta abordare radicala si nefondata.

   • Pentru conformitate, declar faptul ca nu am purtat discutii cu autorul articolului, informatiile folosite, au fost luate din articolele sau comentariile pubicate. Nimic rau pana aici. Dar tenta de senzational data articolului publicat, titlul, incalca normele unei publicatii de buna credinta, nepartinitoare, care are o alta orientare decat de tip tabloid, de scandal.
    Am trimis publicatiei unde a aparut acest articol (www.impact-est.ro), un punct de vedere, un drept la replica, atat sub forma unui comentariu la articol, cat si sub forma unui comunicat trimis pe email. Sper din tot sufletul ca in fuga dupa senzational, editorul a uitat sa corecteze textul, sa ii dea o nuanta pertinenta. Vom vedea daca punctul meu de vedere va fi publicat, confirmand sau infirmand buna credinta.

 2. Radem noi, radem, dar nu e rasul nostru. Politica pe care o duce acest Tuchel, este cu adevarat de sorginte bosevico-xxx! Orasul traieste intr-o teroare de nedescris.Se spune ca la intoarcerea din Elvetia a ordonat controlarea tuturor calculatoarelor din primarie si identificarea celor care au semnat petitia online de suspendare, a primarului „dictator”. De aia aceasta actiune nu putea avea succes, in conditiile in care orasul e paralizat de frica, in fata bandelor usliste.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!