shopify
analytics tool

Intrunirile electorale organizate de USL Tecuci sunt un adevarat pericol

Intrunire USL-Tecuci -16 mai 2012 (9)_protecuci.ro

Intrunire USL-Tecuci -16 mai 2012 (9)_protecuci.ro  Intunirile electorale organizate de USL Tecuci, in cartierele orasului, sunt un adevarat pericol pentru cetatenii neinregimentati politic in cele doua partide- In acesta seara am fost si eu la intrunirea electorala, organizata de USL Tecuci, linga Gradinita nr.2.Am fost mai mult din curiozitate sa il vad si sa il ascult pe  dl. dr. Bacalbasa. Din pacate nu am reusit acest lucru, deoarece un grup de haidamaci, carora li  s-au alaturat si alte persoane in special de la PSD, m-au luat la intrebari; cine sunt? cine m-a chemat? ce caut acolo? proferand tot felul de amenintari si jigniri. In aceste conditii am plecat , pentru-ca situatia sa nu degenereze. Eu vin si intreb, aceste intruniri se adreseaza tuturor tecucenilor s-au numai membrilor PNL si PSD? La ceste intruniri sunt necesare autorizatii din partea politiei? Organizatorii sunt obligati sa asigure sguranta participantilor? Pana cand vom primi raspunsuri de la cei in drept, le recomand  tecucenilor care nu sunt inregimentati politic in cele doua partide, sa evite aceste manifestari. Te invitam sa parcurgi intreg articolul AICI

Sursa: tecucicoltderai.blogspot.com,  postat de admin

7 Comments on "Intrunirile electorale organizate de USL Tecuci sunt un adevarat pericol"

 1. Diaconescu indirect | 21 mai 2012 at 21:07 | Răspunde

  Urmaresc cu oarece interes chestiunea cu sondajul. Am ajuns la o concluzie simpla. Tecuceni, nu mai mergeti la vot. PP-DD Tecuci a depasit covarsitor toate partidele locale. In acest ritm o sa mearga direct la guvernare: Guvern majoritar PP-DD Tecuci. E chiar hazliu. Parca am citit un comunicat de presa al PP-DD Tecuci: “Suntem hartuiti de fortele malefice si reactionare ale puterii….”. Suna de-a dreptul a SF. Pai, daca aveti asa o sustinere, de cine va temeti? Si de ce?

 2. DESPRE MANIPULAREA VOTINGULUI: la “case” mult mai mari şi mai “dotate” manipularea voturilor, “la foc automat”, se practica de ani de zile… dar de către echipele electorale ale candidaţilor,nicidecum de admin…
  Ca candidatul (să nu-mi scuzaţi cacofonia!) PP-DD să se situeze la scorul amintit de comentatorul Neculai, ar însemna ca cei care au votat să posede un minimum de cunoştinţe calculatoristice… ori, din câte ştiu tecucenii cu toată “ţigla pe casă”, majoritatea viitorilor votanţi ai PP-DD ului de-abia înfiripă o semnătură pe… un proces-verbal de contravenţie, darămite să tasteze ceva pe o tastatură a vreunui computer… asta este părerea mea… nu vreau să jignesc pe nimeni… dar membrii PP-DD se declară oameni simpli, săraci materialiceşte… care speră într-o redistribuire a averii naţionale, de la bogaţi spre cei sărmani… poate atunci când se va realiza această dorinţă a lui Dan Căpitan de Plai, vor avea şi ei, prin “redistribuţie”, mai mulţi bani… nemunciţi…şi, implicit computere pentru a putea vota în voie şi “la vedere”… şi nu prin “reprezentanţi” care să încerce “să şmecherească” calculatoarele… chestii din astea au fost “fumate” tare de mult…
  DESPRE ÎNTRUNIRILE ELECTORALE: Este trist! Mă aşteptam la întruniri electorale serioase, în cadrul cărora să fie dezbătute, la modul constructiv, problemele urbei… ale cetăţenilor… în schimb, aceste aşa-zise întruniri, se pare că sunt nişte adunări pe grupuri mici, fără nici un fel de eficienţă… adunări ” de familie”, chipurile la vedere, fără a fi acceptate, mai bine-zis agreate şi alte persoane din afara acestor familii politice… mai mult chiar, se încearcă intimidarea acetora… Nu tu confruntări între candidaţi, pe teme electorale, bineînţeles… nu tu transmiterea programelor candidaţilor şi edificarea alegătorilor care ar avea, cumva, ceva neclarităţi… Lupta de idei politice, în Tecuci,se dovedeşte a fi sublimă… dar, “lipseşte cu desăvârşire”… coane Fănică… zic şi eu, aşa …părerea mea… nişte caraghioşi şmecheri… majoritatea candidaţilor pentru primăria Tecuciului… dar una peste alta,”băieţi deştepţi”, care ştiu şi sunt siguri că unii dintre ei (şi noi, cam ştim şi care..) tot vor câştiga… cu sau fără întruniri electorale… părerea noastră, a alegătorilot, nu contează pentru ei… deocamdată… oricum, lumea evoluează… iar surprizele vor veni… pentru EI… mai devreme sau mai târziu… părerea mea…

 3. Acest articol este cu siguranta scris la comanda. Am fost la o astfel de intrunire nu fac parte din cele doua partide politice si nu am avut nici o problema asa ca nu mai mintiti lumea.

  • Nu, nu a fost scris la comanda. Informatia a fost verificata din mai multe surse. Mai mult ca sigur ca nu ati fost prezent la cea cu pricina. Noi avem mai multe foto si video. Credem mai degraba ca este un exces de zel al catorva simpatizanti prezenti la acea intalnire cu tecucenii.
   Cu acesta ocaziee, raspundem indirect unui simpatizant al USL care, a intrebat furios acum o zi, cine-i permite (celui ce a fot la evenimentul cu pricina) sa publice pe blog imagini si filme (facute pe domeniul public): CONSTITUTIA.
   ARTICOLUL 30
   Libertatea de exprimare
   (1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.
   (2) Cenzura de orice fel este interzisa.
   (3) Libertatea presei implica si libertatea de a înfiinta publicatii.
   (4) Nici o publicatie nu poate fi suprimata.
   (6) Libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viata particulara a persoanei si nici dreptul la propria imagine.
   ARTICOLUL 31
   Dreptul la informatie
   (1) Dreptul persoanei de a avea acces la orice informatie de interes public nu poate fi îngradit.
   (2) Autoritatile publice, potrivit competentelor ce le revin, sunt obligate sa asigure informarea corecta a cetatenilor asupra treburilor publice si asupra problemelor de interes personal.
   …….

  • ai dreptate bogdane cu comanda politica ( financiara ) . am si eu un exemplu de manipulare
   in dreapta e un sondaj ieri arata cama asa
   Samir Oancă – PPDD (31%, 70 Votes)
   Daniel Gerhardt Ţuchel – USL (28%, 64 Votes)
   Vasile Dănăilă – Pazvante – PV (22%, 50 Votes)
   Eduard Finkelştain – APP (12%, 27 Votes)
   Livia Chirilă – PRM (4%, 10 Votes)
   Anda Bourceanu – PER (1%, 3 Votes)
   Ion Dănuţ Trandafir – PNGCD (2%, 1 Votes)
   Total Voters: 225 la ora 23.20 OANCA avea 81 de voturi ,urmat de ceilalti cu aceleasi voturi ca in dimineata aceasta . Surpriza a fost dimineata , din cauza ploii de peste zi , sau din cauza ca cineva a pus botul la ceva , sau din cauza unor amenintari , sau cine stie motivul , domnul ADMIN a pus laba la butoane si a sters 50 de voturi de la OANCA . CE INSEAMNA ASTA STIMATI CONCETATENI , CUI II ESTE FRICA DE OANCA SAMIR SI ECIPA SA DE LA PPDD

   • @Neculai
    Stimabile, pot să-ţi aduc aminte, în zi de Duminică o veche zicală: “Nu sunt nici asa deştept pe cât mă cred dar, nici atât de prost pe cât mă cred alţii.”

    1. Răspunsul meu la comentariul ‘tălică va fi scurt. Tocmai ca să nu te pun într-o situaţie jenantă. Doar pot să-ti spun că, cel care manipulează în mod grosolan şi neprofesionist e PP-DD-ul (deci si dumneata). Şi nu uita: pe internet atunci când “zburzi” laşi urme , IP-uri şi alte “amprente” de genul acesta. Sună un prieten…. 50%….
    2. ‘tălică ai vrut să mă convingi şi pe mine (votând ca şi mitraliera Kalaşnikov, de 52 de ori în mai puţin de câteva minute) că aţi întors sondajele şi realităţile pe dos. Mai exact aţi crescut peste noapte, ca şi Făt Frumos, “cât alţii în zece”. E drept, folosind o metodă ingenioasă prin care aţi “păcălit” contorul sondajului postat pe website. Felicitări! Dar de aici şi până la a afirma că cele 50 de voturi “dubioase” au fost date jos la comadă “politică”… Vă faceţi de râs… Măcar puteaţi să observaţi ca v-am depistat “minihotia” şi rămâneaţi filozof…
    3. Sondajul a fost introdus cu menirea de a vă ajuta, într-o mică măsură, pentru a cunoaşte, şi pe protecuci optiunile tecucenilor ce utilizeaza frecvent internetul. Doareşte să fie un instrument, neprofesional, de exerciţiu de vot fără nici-o intenţie ascunsă. Dar iată, după doar câteva zile, primul hoţ a stigat “Hoţii”.
    3. Ca o măsura a acestei atitudini, cele doua website-uri pe care le administram, nu mai publica nici un anunt, articol sau comentariu venit de la PP-DD. Chiar dacă hoarde de inamici, securisti, ciocoi vă atacă în valuri oriunde aţi fi.

    Succes in campania “curat murdara”!

    • cred ca am dreptul la replica , nu ?
     acuzatiile tale nu si au nimerit tinta .
     nu stiu ce vrei sa spui de mitraliera , eu doar am constatat ca si multi altii , dar daca nu te ar fi deranjat discutia mea cu BOGDAN , unde ai cazut in plasa , fara a avea intentia de a ti o intinde , imi pare rau pentru tine ca ti ai aratat opiniile politice , chiar daca te pretinzi apolitic .
     eu sint doar un simpatizant a celor din opozitie , daca se chema ppdd sau alt partid mic care nua fost la PUTERE

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*