shopify
analytics tool

Interzis la concedii de odihnă în decembrie şi ianuarie

TECUCI-Primaria_tecuci.eu
TECUCI-Primaria_tecuci.eu  Începând cu data de 1 decembrie, timp de două luni, până la data de 1 februarie 2013, funcţionarii publici şi personalul contractual din cadrul Primăriei Tecuci şi instituţiile aferente au „interzis” la concedii de odihnă, acestea urmând a fi reprogramate din luna februarie a anului următor. Această măsură a fost luată de conducerea administraţiei locale tecucene, cele două dispoziţii fiind publice, cu scopul de a nu se produce blocaje de activitate la sfârşit şi început de an. Dispoziţiile au căzut ca un trăsnet peste cei care râvneau la un concediu de sărbători, însă cetăţenul şi binele lui sunt înainte de toate… aşa se pare că este noua politică.
„Concediile de odihnă ale funcţionarilor publici şi personalului contractual din cadrul aparatului de specialitate al primarului, aferente anului 2012, neefectuate până la data de 01.12.2012, vor fi reprogramate după data de 01.02.2013, cu respectarea prevederilor legale”, arată una dintre dispoziţii.
În această categorie, a celor ce nu vor avea concedii în preajma sărbătorilor de iarnă, se numără Serviciul Public Local Comunitar de Evidenţă a Persoanei, Serviciul Public de Asistenţă Socială, Poliţia Locală Tecuci, Muzeul Mixt Tecuci, Casa de Cultură Tecuci şi Biblioteca municipală „Ştefan Petică” Tecuci.

Fii tu primul care comentează on "Interzis la concedii de odihnă în decembrie şi ianuarie"

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!