shopify
analytics tool

Însoţitorii persoanelor cu handicap din Tecuci ce au fost demise de Primarul Daniel Ţuchel şi-au recăpătat drepturile în instanţă

Persoana-cu-handicap-locomotor

În dosarul nr. 4835/121/2014 instanţa de judecată a constatat abuzul săvârşit de Primarul Daniel Ţuchel şi ca urmare a acestui delict a hotărât ca doamna Nacu Ionica să fie reîncadrata în postul deţinut anterior. Prin aceiaşi sentinţa nr. 1462/2014 Tribunalul Galaţi a mai hotărât că doamnei Nacu Ionica să îi fie plătite toate drepturile salariale indexate şi reactualizate de la data demiterii abuzive şi până la data reîncadrării.

Ca şi în alte cazuri prezentate de noi, ex. Popovici Nona în dosarul 360/121/2013, Constantin Mihai în dosarul 6208/121/2013 şi alţii cetăţenii municipiului Tecuci vor fi obligaţi să plătească despăgubiri din impozite şi taxe pentru demiterile abuzive comise de Primarul municipiului Tecuci.

Aşteptăm ca primăria să posteze în ziarul „Tecuceanul” valoarea tuturor platilor făcute după pierderea proceselor în care a fost implicată pentru acţiuni abuzive. Poate să posteze şi în „vuvuzeaua” neoficială, copia acestui site, căci pentru asta sunt plătiţi.

 
Tip soluţie: Admite cererea
Soluţia pe scurt: Admite contestaţia. Constată nulitatea absolută a deciziei nr.307/9.07.2014. Dispune repunerea părţilor în situaţia anterioară emiterii deciziei, respectiv reîncadrarea contestatarei pe postul anterior. Obligă pe intimata către contestat oare la plata unei despăgubiri egale cu salariile indexate, majorate şi reactualizate şi cu celelalte drepturi de care ar fi beneficiat con testatoarea. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Document: Hotărâre 1462/2014 22.10.2014

8 Comments on "Însoţitorii persoanelor cu handicap din Tecuci ce au fost demise de Primarul Daniel Ţuchel şi-au recăpătat drepturile în instanţă"

 1. Toate relele facute se intorc ca un bumerang.

 2. Noul „sens giratoriu” sau ocolire obligatorie sau ce struto-camila o mai fi de la Lidl „beneficiaza” de cateva zile bune de lipsa oricaror marcaje semn clar ca incompetenta se ia de sus in jos. Ce reguli de circulatie se aplica intr-o zona in care in mijlocul unei strazi apare o galma nesemnalizata? E ocolire? E sens? Nu! E o prostie fara margini ca si toate trecerile de pietoni nesemnalizate din Tecuciul cazut prada (usoara) unor tristi cu aere de vedeta locale lipsiti total de un elementar bun simt la adresa populatiei acestui oras.

 3. Domnilor dumnevostra nu intelegeti un singur lucru. Acest individ a venti la Tecuci doar ca sa fure. Nici acuma nu vati dat seama? Nu il intereseza ce ramene in urma lui. Potopul. El va fura la maxim si doar atat. Le spune oamenilor ca el este cinstit, legist dar in realitate este un mare [xxx]. A gasit ce a presupus – niste cetateni slabi.

 4. Au trecut aproape trei ani de când un primar „performant”(??!!) s-a prefăcut că aduce Tecuciul în Europa.
  A reuşit să-l duca intre oraşele defavorizate, sărăcite, mediocre, manelizate la extrem. Ţiganizarea Tecuciului ar putea fi singurul lucru care i-a reuşit „performantului”.
  Oraşul rupt în c… (pentru admin ca sa nu taie) îşi permite luxul sindrofiilor şi a bombardelelor cu artificii, cu fiecare ocazie de râsu-plânsu.
  Enumerarea catastrofelor urbane ce vor sta în dreptul „neamtului de Tepu” este nesfarsita.
  În treacăt amintim de marea punte de pavele,de catastrofa numita mutarea statuii, de eliminarea colectării selective a gunoaielor, de invazia căruţelor cu ţigani colectori – de, trebuia sa ne transformam intr-un sat ceva mai măricel, de lipsa oricarui proiect, de sifonarea banului pe tiribombe cu iz de kurtosz kolac (specific tecucean, nu) , de lipsa de viziune si inconjurarea de ilusti incompetenti – pe rol de sefi – contabila, jurista, arhitecta….de mutarea cu succes dupa doi ani a ciorilor dintr-un parc in altul…
  Mai are cineva indoieli despre „calitatile manageriale” ale neamtului nostru?

  • Trandafir de Tecuci | 21 ianuarie 2015 at 07:42 | Răspunde

   Ce ramane in urma acestui primar e jale mare…cine vine dupa el are de munca pentru a incerca sa readuca Tecuciul macar pe linia de plutire.Se baga vreun gospodar?

  • Totuși arhitecta a terminat pe bune Universitatea Ion Mincu București și are stofă. Fondurile europene pentru care se laudă actualul primar au fost câștigate de o echipă din primărie condusă de arhitectă pe perioada când Finkelstain i-a acordat credit. Ce să facă dacă nu este consultată în deciziile primarului sau în cadrul vreunei comisii de analiză din primărie? Ca și inainte oamenii competenți din primărie sunt lăsați la o parte.

   • Sunteti intr-o mare eroare domnule. Echipa despre care vorbiti dumneavostra ca a implementat toate programele europene ce se deruleza astazi – Muzeul mixt, parcul dendrologic, schimbarea canalizarii si asflatare in zona industriala, cartier CFR, reabilitare casa de cultura si altele a fost condusa de doamna Popovici Nona care pe atunci ocupa functia de director tehnic. A fost demisa de domnul actual primar pentru incompetenta. contributia doamnei arhitect a fost zero barat. Nu a facut parte nici macar din echipa de implementare a proiectelor europene.

    • Marghiola a popii | 4 februarie 2015 at 20:31 | Răspunde

     Deci sa inteleg ca managerul care se bate cu pumnul in piept, si racneste din toti bojocii ca fara el nu se reabilta, ca el a incheiat contractele (?), a adus materialele, a coordonat lucrarile si alte bazaconii de genul asta, nu are nici o legatura cu proiectul si fondurile europene, sau a fost pus in locul d-nei Popovici ?

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!