shopify
analytics tool

Incompetenţa loveşte din nou în oraşul Tecuci la festivalul MUŞTAR

Jandarmi-Tecuci

Incompetenţa şi proasta gestionare a activităţilor de menţinere a ordinii şi liniştii publice la adunările publice conform legii 550 şi legii 60 loveşte din nou în oraşul Tecuci la festivalul MUŞTAR.

Un jandarm din cadrul Det 4 Jandarmi Tecuci aflându-se în serviciu, în parcul unde primăria Tecuci a organizat acest festival, fără tradiţie în oraşul nostru, a fost lovit cu bestialitate de un grup de rromi zavragii pe fondul unor activităţi pe care jandarmul le desfăşura în condiţiile legii pentru îndepărtarea acestui grup de hoţi din buzunare.

Incompetenţa şi proasta gestionare cu care şefii jandarmului au organizat dispozitivul de ordine publică la adunări publice, aici putem aminti pe domnul Iosif Neculai un depăşit din toate punctele de vedere, dar care înfunda scaunul în unitatea militară fără al deranja nimeni de mulţi ani deoarece e un bun pontator la culesul viei şefului lui de la Bucureşti. Ca şi în comentariile trecute am spus că nu se va schimba nimic, instituţiile Statului Român sunt capuşate de incompetenţi şi slugi ale corupţiei, sâmbătă văzând cum în loc să-i vedem arestaţi preventiv pe cei care au săvârşit faptă de ULTRAJ au primit un binemeritat control judiciar primind chiar diploma şi coroniţă.

Domnule Vasilică cât mai trebuie sal vedem pe acest Iosif Neculai conducând cu dificultate toate misiunile care-i revin şi pentru care este plătit RUŞINE domnule Vasilică mă bucur că nu mai fac parte dintre voi… mai bine să păziţi oile pe câmp decât oamenii… să vă fie RUŞINE încă o dată.

Sursa:  facebook.com

1 Comment on "Incompetenţa loveşte din nou în oraşul Tecuci la festivalul MUŞTAR"

  1. Jurnalul minciunii | 11 noiembrie 2015 at 07:51 | Răspunde

    In sfarsit suntem si noi fruntasi in tara-suntem pe locul doi la marirea impozitelor.Cu putina fortare puteam chiar mai bine de atat…Ca sa fie cercul complet acum ar merge si un festival al impozitului din Tecuci.Cu parandarat cu tot poate depasim amaratii aia de pe locul intai.
    Ca tot veni vorba de festival-prin Curtea de Conturi poate aflam si noi valoarea contractelor de la recentul festival ca sa comparam cu ce apare in contabilitatea firmelor partenere.Nu credeti ca asa am da de o mica sursa a SUV-urilor negre “masinile familiei” care nu apar in nici o declaratie de avere a primarului?
    Zic si eu ,mecanismele sunt simple…Coruptia ucide!

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!