shopify
analytics tool

În viitor condiţii pentru călători?

Copertina statie autobus in Tecuci  Statiile de autobuz din Tecuci nu ofera minima protectie in timpul asteptarii mijloacelor de transport in comun, neexistând staţii de îmbarcare/debarcare călători acoperite în oraş şi cartiere. Transportatorul şi-a propus să realizeze staţii cu copertină odată cu contractul incheiat între acestia şi Consiul local (prevazut si in caietul de sarcini), la ora actuală, exista si propunerile pentru noile amplasamente. Consiliul local pune la dispoziţia transportatorului, în mod gratuit, terenul pentru amplasarea staţiilor. Administratorul Lucian Costin informează că au în vedere cât mai curând posibil realizarea a trei staţii acoperite, amplasate în Zona industrială, la Romtelecom (în dreapta) şi la transformator. Momentan există doar o staţie acoperită în cartierul Bălcescu. Un alt transportator având obligaţia ca până la finele lunii iulie să coperteze  staţia de pe strada Someşului din acelasi cartier.

3 Comments on "În viitor condiţii pentru călători?"

  1. TREBUIESC STATII MODERNE SOLIDE NU DIN POLICARBONAT TIGANESC.TREBUIESC ILUMINATE SI CU BANCI DE ASTEPTARE PENTRU BABACI.DECI ATENTIE CU TRANSPORTUL IN TECUCI,COSTINE.

  2. Cat tupeu pe Atena! Haide domn’le, dar dom’ Costin face ce vrea. El este prieten si cu cei de la Politia Rutiera si cu seful de la Politia Locala. Cine sa ii amendeze angajatii? Poate noi, cetatenii acestui oras care ne-am saturat de pilosii si smecherii de doi bani ce fac legea in trafic.

  3. Poate îi spune cineva acestui administrator Lucian Costin că microbuzele domniei sale opresc total neregulamentar şi enervant de obraznic pe strada (cu sens unic şi parcare pe strânga) ce duce spre piaţă chiar între Administraţia Fiscală şi Hotel (acolo unde-a fost bătut taximetristul Alin) la câţiva centimetrii de trecerea de pietoni, de eşti obligat să opreşti tu cu autoturismul chiar pe trecerea de pietoni, exact în dreptul semnului de staţionare interzisă… şi aştepţi (deşi te grăbeşti, că doar nu pleci la plimbare cu maşina prin oraş!) să coboare ţaţa Veta cu nepotul de-o mână şi cu trei paporniţe în cealaltă mână, plus o traistă de gât… şi mai stai că şi-a uitat coşu’ de nuiele în care avea o găină, pentru dom’ doftor, deh! că n-a venit la oraş de sanki!… şi-i face semn şoferului să mai oprească o dată, iar tu cel din spatele microbuzului dai să pleci de pe loc, dar pui o frână în secunda următoare de se sperie ţaţa şi te suiduie, făcîndu-şi cruce, tot pe tine “Ce faci, moşnege, ai orbu’ găinilor, cine ţi-a dat carnet?”
    Şi-uite-aşa , cu nervii întinşi la maxim, mergem să plătim impozitul pe casă plus taxa de habitat, că-s la pachet, mai achităm vreo trei “foncii” cu anticipaţie, că plecăm din oraş o perioadă… şi banii se duc o parte în bugetul local de unde-i plătim pe domnii poliţişti de la rutieră care nu-şi fac datoria în trafic, permiţând unora cu transportul în comun să oprească unde-i criceşte (spune) ţaţa Lelea, sau Mariţa ce-i elevă la Spiru şi-au venit la oraş să se plimbe prin parcu’ cu papagali şi să bea un cico.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*