shopify
analytics tool

Începe Concursul interjudeţean de jurnalism pentru liceeni

Ultima etapă a ediţiei a treia a concursului interjudeţean de jurnalism „Pamfil Şeicaru”, organizat de Casa de Cultură a Municipiului Tecuci în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean se va desfăşura pe 8 aprilie, la sediul instituţiei de cultură. Se urmăresc dezvoltarea spiritului competitiv la nivel comunicaţional, într-o societate concurenţială, stimularea scrierii publicistice şi dezvoltarea lecturii critice a presei, înglobarea fenomenului jurnalistic în activitatea cotidiană a instituţiilor de învăţământ şi încurajarea activităţii publicaţiilor şcolare.

Într-o etapă preliminară, elevi de liceu din ţară pot trimite, până la 29 martie, articole proprii – un reportaj şi un interviu, cu temă liberă, prin poştă, la adresa: Casa de Cultură a Municipiului Tecuci, Str. 1 Decembrie 1918, nr. 62, cod 805300, judeţul Galaţi, cu menţiunea: „Pentru concursul interjudeţean de jurnalism „Pamfil Şeicaru”, sau prin e-mail: casa_cultura@municipiultecuci.ro

Se va utiliza: font Times New Roman, mărime font 12, spaţiere 1,5, margini 2 cm., cu diacritice, nu mai mult de două pagini A4 fiecare. Materialul publicistic trebuie să fie nou, original, cu reflectarea unor fapte de viaţă reale. Etapa a doua: marţi 8 aprilie 2014, începând cu ora 11,00, concurenţii vor susţine proba practică, de exemplu, întocmirea unei ştiri/interviu, pe o temă dată. Juriul va fi format din jurnalişti profesionişti şi din cadre didactice. Relaţii suplimentare la tel. 0236.820.449 , 0723.289.695, 0767.902.876. Concurenţii vor trimite şi date privind: şcoala pe care o reprezintă, eventuale premii obţinute la concursuri de jurnalism, profesorul îndrumător, colaborări cu mass media, telefon de contact.

Victor Cilinca , viata-libera.ro

Fii tu primul care comentează on "Începe Concursul interjudeţean de jurnalism pentru liceeni"

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!