shopify
analytics tool

Imaginea zilei: Tecuciul oraş occidental (28)

Gunoi in plin centru orasului Tecuci - 2013

Suntem cu totii „încantati” ca avem, de putina vreme, trei societati de salubrizare in Municipiul Tecuci. In ultima luna, cateva puncte din Tecuci arata ca acesta din strada Maior Genoiu (colt cu strada Stefan cel Mare). Alo!!! Ecoprestii si Ecogrupuri, curatam si noi ceva?

2 Comments on "Imaginea zilei: Tecuciul oraş occidental (28)"

 1. Marin Dideta | 6 iulie 2013 at 21:38 | Răspunde

  Adun selectiv gunoiul, dar nu mai găsesc pubele special amenajate. Am întrebat un angajat Romprest și mi-a spus că în fiecare sâmbătă trece o mașină a firmei și adună de pe stradă (Vânători) plasticul. De atunci scot în fiecare sâmbătă plasticul la poartă, dar nu îl ridică nimeni…

 2. Imagine care spune multe! Si sunt nenumarate asemenea puncte! Programul celor ce ridica gunoiul este stabilit dupa propria dorinta si interesul imediat, desfasurandu-se pe parcursul unei intregi zile. Nu conteaza ca este cald si sunt focare de infectie. Mai mult, dupa ce sunt ridicate resturile de gunoi menajer, in urma nu ramane niciodata curat!
  Inca o data Primaria Tecuci, prin infiintarea celor 6 societati, dovedeste ca nu face altceva decat sa atribuie pomeni electorale, creand posturi platite, din banii cetatenilor, pentru servicii de care sa nu beneficieze, doar pentru a se achita de datorii.
  Guvernarea in mod clar nu se face in interesul cetatenilor obisnuiti ci a unor grupuri. Vedem asta prin atribuirile directe, fie ca vorbim de lucrari sau servicii.
  Devine din ce in ce mai clar ca pentru a putea sa lucrezi in Tecuci cu firme de stat, trebuie sa ai acordul politic.
  Iar asta se negociaza!

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


Scrie în căsuţă rezultatul adunării de mai jos: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.