shopify
analytics tool

IDENTITATEA LUI bouRNE

pitici-pe-creier-sindromul-tecucean

Autor: Robin

Salut! Eu sunt Robin, piticul de pe creierul acestui uman. Eu îi şoptesc ceea ce să scrie, eu îl bag la idei. Umanul îmi aparţine. Sunt înscris în Asociaţia Mondială a Piticilor de pe Creier, ca membru fondator. Vă doresc lectura plăcută!

Toate aiurelile alea, dezechilibrate hemo-dinamic, din delirul Sindromului Tecucean sunt semnate în acest fel: Robin, piticul de pe creierul-pane al lui Gerhardt! Sau dacă preferaţi “piticul de pe creierul acestui uman”!

Cu alonja parazitară că deh! “umanul îmi aparţine”! Ce journalist normal la creier (fie el şi pamfletar) şi cu o existenţă reală şi onorabilă în breasla s-ar ascunde sub un pseudonym androgin şi ar împroşca din ploscă de sub patul de spital toţi tecucenii care au altă opinie decât cea a unui descreierat!? Pentru ce (câtă) simbrie!? De peste 1 an de zile de când prin spaţiul virtual se plimbă iresponsabil şi toxic piticul ăsta de “mare ţi-i grădina ta, Doamne!”, protejat şi plătit de chiriaşul de la etajul unu, şi de câţiva tecuceni care se uită peste umăr ca-n filmele poliţiste proaste, internetul tecucean a devenit un areal jenant, concentraţionar  …citeste intreg articolul

Sursa: ORGANUL de presă

Fii tu primul care comentează on "IDENTITATEA LUI bouRNE"

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!