shopify
analytics tool

Iată cu ce se ocupau aleşii Galaţiului acum 25 de ani

Iată ce făceau la 1 mai 1989 deputaţi de azi ai Galaţiului. Liberalul Victor Paul Dobre avea 37 de ani şi era şef Serviciu Tehnic în Centrala Industrială Navală. Laurenţiu Chirvăsuţă (UNPR), la 24 de ani, absolvise Facultatea de Construcţii şi urma să se angajeze la RAGCL Tecuci. Mircea Toader (PDL) avea 41 de ani şi era director la Centrul de Calificare şi Perfecţionare al Navigaţiei Fluviale Galaţi. Eugen Chebac (UNPR) număra 37 de ani şi lucra ca inginer la Serviciul Exploatare Nave, Flota IV Galaţi. George Scarlat (PNL) mergea la şcoală şi abia aştepta să vină data de 5 mai, ca să împlinească 10 ani. Viorel Ştefan (PSD), în vârstă de 35 de ani, era şef serviciu la Întreprinderea de Navigaţie Fluvială NAVROM Galaţi. Dan Nica (PSD) avea 29 de ani şi muncea la Direcţia Judeţeană de Telecomunicaţii Galaţi. Cu un an mai în vârstă, Florin Pâslaru (PSD) era şef Complex Piscicol la Întreprinderea Piscicolă Galaţi. Lucreţia Roşca (PSD), la 38 de ani, era medic stagiar la Spitalul Judeţean şi îşi începea specializarea în medicină fizică şi recuperare, iar Bogdan Ciucă (PC) avea 21 de ani şi, potrivit CV-ului, nu avea ocupaţie.

Cu ce se îndeletniceau senatorii în ’89

Eugen Durbacă (PC) conducea Întreprinderea de Utilaje Grele pentru Construcţii Galaţi şi avea 46 de ani. Daniel Butunoi (PSD) avea 14 ani şi era elev, la fel ca Marin Nicolae (PSD), care număra 16 ani. Paul Ichim (PNL), în vârstă de 34 de ani, lucra ca medic rezident Chirurgie Generală, iar Gheorghe Saghian (PSD), la 39 de ani, era preşedintele Cooperativei Agricole de Producţie Cosmeşti.

Sursa: viata-libera.ro

3 Comments on "Iată cu ce se ocupau aleşii Galaţiului acum 25 de ani"

 1. Cu lucruri mult mai „interesante” s-au ocupat alesii dupa 1989!
  Admin, sper sa nu o luati drept reclama mascata, dar, daca se acceseaza link-ul http://www.tocmai.ro/tecuci-casa-5-camere-ultracentral-15846552.html
  se poate vedea o vila care se vinde scump 300 000 E – un pret mare pentru Tecuci, – mai ales din cauza superbului peisaj in mijlocul careia este plasata. Spune ca este situata in centrul Tecuciului. O fi in parcul dinspre gara? Cu cat o fi vandut comunitatea zona din parc, de cate zeci de ori mai putin decat valoarea estimata azi a terenului? Cine, ce edil o fi luat comisionul?

 2. acolo la cooperativa in Cosmesti se faceau bani cu sacul … bani care nu ajungeau la Stat …

  • Niste batrani din Cosmesti imi spuneau cu peste zece ani in urma ca la CAP Cosmesti, inainte de 1989, suprafata declarata in scripte era mult mai mica decat cea reala si ca se ascundea o suprafata uriasa de teren. Din acest motiv, recoltele la hectar rezultau mult mai mari (in scripte!) CAP-ul era socotit fruntas si mai ramaneau si surplusuri pentru sefi.
   Situatia s-ar fi mentinut si dupa 89, seful si el, profiturile…tot lui! Daca mosnegii stiau adevarul, atunci se explica multe, inclusiv unele ciudate cariere politice!
   Daca e adevarat, fiindca sigur nu stiu, as incadra acestea in deja cunoscutelele sarlatanii ce au condus la crearea clasei politice cleptomane care ni s-a urcat in cap. Dar am auzit la o emisiune tv nu numai ca situatia e generala, dar ca ca baronii pun la cale modalitati prin care aceste terenuri existente in realitate, dar neclare in scripte, sa intre formal in posesia lor, cu ajutorul unor legi strambe!

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!