shopify
analytics tool

Huliganism la Ţepu, mucles la Galaţi

Agresiune-la-Tepu-Gheorghe-Tuchel-VOXTV

Un subiect cu care televiziunile naţionale au făcut rating a revenit în prim plan (vezi articolul AICI). Televiziunea judeţeană VOXTV a reluat acest eveniment din motive lesne de înţeles. Modul aproape inert în care s-a desfăşurat anchetă în acest caz. Un caz grav de violenţă, grup infracţional organizat şi tâlhărie pe domeniu public bate pasul pe loc de luni bune.

Dacă avem în vedere numele implicate în acest dosar Gheorghe Ţuchel, tatăl actualului primar al Municipiului Tecuci Daniel Gerhardt Ţuchel care este susţinut de marele PNL ( care are în vedere nominalizarea acestuia pentru încă un mandat la cârma Tecuciului) este lesne de înţeles de ce dosarul face slalom. Dar haideţi să vedem ce spun ştirile VOXTV.

9 Comments on "Huliganism la Ţepu, mucles la Galaţi"

 1. Un singur mesaj pentru familia Tuchel: Am un g… [cenzurat – mesaj care incita la violenta]

 2. Suntem bucurosi ca un tecucean nascut in Tecuci si care a facut la scoala 8 lupta cu banditii. Sa il ajutam

 3. La alegeri trebuie sa fim atenti.Tapeanul va fura ori falsifica fiindca nu accepta ideea sa vina altcineva in locul sau ca e groasa tare la curul lui.Oricum suntem in haos in tara asta nu mai exista lege demult mai ales ca sunt facute de infractori.In iunie trebuie sa scapam de taran cu orice pret, chiar si o noua revolutie ca oricum ordinea constitutionala e praf.

 4. crima si pedeapsa | 19 ianuarie 2016 at 22:45 | Răspunde

  Personajul cu tricou albastru pe cap se numeste Ciocanel Daniel si face parte din ansamblul de obiceiuri invechite Cununita Tepului. Huliganul este platit si intretinut de Tuchel din banii primariei Tecuci si ai Casei de Cultura Tecuci. Banii sunt virati catre Cununita Tepului, formatie bagata pe gat cu de-a sila de Tuchel la toate evenimentele publice din Tecuci, (de vreo 12 ori in fiecare an). Pur si simplu huliganul cu furca este intretinut de familia Tuchel cu sume din bugetul local Tecuci. De aia lovea cu atata sete si determinare.
  PS: Sunt curios, pe Tuchel sau pe fracsu, sau pe tacsu, sau pe masa si pe tot neamul lor i-a intrebat vreo cineva BĂ, VOI GOLANILOR CE PLM CĂUTAŢI ÎN TECUCI? Asa ar fi corect, ca orice cetatean al acestui oras cand intalneste un huligan din neamul lui Tuchel sa il intrebe politicos BĂ, VOI GOLANILOR CE PLM CĂUTAŢI ÎN TECUCI?, dupa care sa le arate drumul cel drept: MARŞ ACASA LA VOI SALBATICILOR şi învăţaţi sa fiti civilizati!

 5. Tecucean get-beget | 19 ianuarie 2016 at 21:54 | Răspunde

  Nu ma mira comportamentul lui tuchel, solutia procurorilor insa…..
  Pana la urma functionarii astia foarte bine platiti sunt vinovatii principali!
  Inimaginabil! Clasarea cauzei cu atatea dovezi, care, am inteles ca in timpul cercetarilor au fost distruse!
  Procurorul care a instrumentat cazul la Tecuci este aliat cu tuchel, iar la Galati are alti prieteni procurori, asa ca, suntem in tara lui Papura Voda!
  LA VOT, TECUCENI, ALTA SOLUTIE NU AVEM SA INVINGEM DICTATURA LUI H…..!
  SA-I TRIMITEM PE TEPENI DE UNDE-AU VENIT!

  • Bine, la vot, dar pe cine ne sfatuiesti sa votam? Daca vii cu raspunsulu „pe oricare, numai pe asta nu”, iar cadem de prosti.

   • Tecucean get-beget | 20 ianuarie 2016 at 17:42 | Răspunde

    @revoltat
    Ai intuit raspunsul meu! Oricare e mai bun decat asta de-acum!
    Oricum, inca nu si-au anuntat candidatura toti, asa ca e posibil sa apara cineva care sa merite functia pe primar.
    Si nu, nu cadem de prosti decat daca inghitim minciunile tepeanului si-l votam iar!

 6. Este inimaginabil ce se intampla. Banuim ca urmatorul pas va fi arestarea dl. Roset. Justitia in Romania si mai ales la Tecuci si Galati este o mare rusine. Si nu trebuie sa ne mire, daca vedem ce se intampla si fostul prim-pocuror al Tecuciului, Jalba cer trebuia de mult arestat ( vezi http://www.enational.ro/dezvaluiri/prim-procuror-pofticios-la-%e2%80%9ecastraveti-nestropiti%e2%80%9d-si-%e2%80%9everze-infoiate%e2%80%9d-518083.html/#ixzz3xYEqpwvS).

 7. mândru ca sunt ţăpean | 19 ianuarie 2016 at 19:48 | Răspunde

  familia tuchel i deasupra tuturor facem ci vrem cu voi ciocu mic că bag furca noi facim legea

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!