shopify
analytics tool

Hulea Mitică un viceprimar nedemn?

Viceprimarul Hulea Mitica

În zilele trecute un cititor ne-a atenţionat asupra unei declaraţii de avere a viceprimarului Hulea Mitică (nr. 27040/30.07.2014 înregistrat la Primaria Municipiului Tecuci). Nu mică ne-a fost mirarea când am constatat că viceprimarul în funcţie dovedeşte nu numai că are dizabilităţi dar ne minte şi este lipsit de simţul realităţii.

Declaratie Hulea

Hulea Mitică numit la ceas de seară viceprimar menţionează într-o declaraţie de avere postată pe site-ul oficial al primăriei că are venituri dintr-o pensie de handicap (de gradul 3) şi din îndemnizaţia de viceprimar.

De asemenea ne-am întrebat dacă viceprimarul a câştigat la loto şi vine cu banii de acasă pentru a acoperi aceste venituri: 178.000.000 lei (40 milioane euro) + 204 mii lei (46,3 mii euro). O nebuloasă a cifrelor.

De asemenea, dacă soţia acestuia Hulea Natalia are venituri suplimentare din învăţământ, trebuiau declarate. În anul precedent a avut catedră ca profesor de limba şi literatura română.

Mitica-Hulea  Mitica Hulea nu realizează că este într-o funcţie de demnitate publică şi nu într-o firmă privată sau pe moşia sa. Acestuia, imediat ce a fost uns viceprimar, i-am făcut propunerea de a realiza un video interviu cu scopul de a-i face cunoscute calităţile şi motivele care îl recomandă în acestă funcţie. Iniţial a acceptat. La doar două zile distanţă acesta, într-o convorbire telefonică a refuzat neelegant. Şi mai mult ne-a închis telefonul în nas. “Ştiţi ceva? Scrieţi ce vreţi. Nu mă interesează părerea voastră.” acesta a fost declaraţia acestuia către noi. Dovedeşte o crasă lipsă de respect pentru cititorul tecucean.

Domnule Hulea, o să scriem ce trebuie, nu ce vrem. (mi-a fost greu să folosesc termenul “domnule”). Nouă nu ne-aţi lăsat impresia că sunteţi un om cu demnitate.

DEX – handicapat, -ă adj., s.m., s.f. 1 (Persoană sau animal) care are o deficienţă fizică, mintală, senzorială, o infirmitate, o boală etc; infirm. 2 Fig. (Persoană) care se află în inferioritate într-o anumită situaţie, faţă de cineva sau de ceva. 3 (sport) (Persoană sau echipă) care este în dezavantaj într-o întrecere sportivă. pl. -ţi, -te. /v. handicapa.

 

5 Comments on "Hulea Mitică un viceprimar nedemn?"

  1. Concluzia am avut viceprimar cu handicap sau handicapat fizic ???? Plus mental????

  2. Lucid…Te-am vazut de multe ori aici,dar de data asta nu ai mai fost lucid.Nu ai inteles aceasta miscare tuchelista .Excluderea frustratului hulea din PSD,nu inseamna si inlocuirea lui din Consiliul local,el ramane slugoiul care face diferenta in CL. Citeste legea 215 Tucalu i-a facut inca o data pe tecuceni. Ne meritam soarta l-am votat ,cosmarul vietii mele

  3. Sa ma lamureasca si pe mine cineva: handicapat sau nehandicapat, smecher sau prostanac in declaratia de avere, mitocan cu presa sau nepriceput… totusi, omul a fost ales viceprimar?
    Nu era consilier PSD? Acum este consilier PNL sau PDL, fara ca sa fie exclus din PSD si, automat, conform legii, sa-si piarda locul de consilier?!!
    Ce inseamna asta decat blat intre fostii logodnici (PSD si PNL) care arata ca divortul este doar de fatada?

    • Hai că te lămuresc eu. Din 1990 încoace partidele politice au fost o casă bună pentru hoți, proști, lepre și ce mai vrei tu. Trecerea dintr-un partid în altul s-a făcut fără probleme în funcție de necesitățile borfașilor de la vârf. Și astăzi e la fel. Nu s-a schimbat și nu se va schimba nimic în următori ani, “deoarece şi pentru că” borfaşii bătrâni au fost înlocuiţi de tânăra gardă înfometată.

  4. o fi mai oameni buni si om cu handicap,dar…ce vina are el ?este vreunul care calca pe cadavre mai sanatos?SPUNE MI CU CINE TE ADUNI CA SA TI SPUN CINE ESTI !

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!