shopify
analytics tool

Gunoaiele din Parcul 1 Mai, cartea de vizită a tecucenilor

Gunoaie in Parcul 1 Mai din Tecuci

Tecucenii vor un oraş la alte standarde dar au apucături care lasă de dorit. Gunoaiele aruncate la tot pasul o să devină în curând cartea noastră de vizită. Nesimţirea atinge cote maxime atunci când vine vorba de parcurile publice. Deşi ar trebui să fie spaţii de relaxare care să încânte simţurile, parcurile sunt presărate cu sticle goale, ambalaje de la produse alimentare şi de tot felul.

CAR-Unirea-Tecuci-Repatriere-defuncti

O plimbare prin Parcul 1 Mai, culmea, în amiaza mare a duminicii trecute era de ajuns să lămurească pe oricine asupra acestui aspect. Ce poate fi mai dezgustător decât numeroasele gunoaie “expuse” pe spaţiul verde al parcului asta în condiţiile în care există locuri special amenajate pentru depozitarea lor. Dacă ambalajele de la îngheţată şi alte dulciuri au fost aruncate de copii al căror discernământ nu funcţionează încă 100%, părinţii trebuiau să facă un minim efort să le arunce la coş.

În Tecuci trebuie să se schimbe multe, de la nesimţirea tecucenilor de rând până la cea a “şmecherilor” cu maşini de fiţe. Abia când o să dispară obrazul gros şi lipsa de educaţie Tecuciul va avea şanse reale de progres.

Ca o cocina arata si Parcul 1 Mai din Tecuci

Pavaj-gainat-ciori-Tecuci

adio-ciori-Tecuci

Minihotelul Parc 1 Mai Tecuci

 

About the Author

Marian Topriceanu
Vezi profilul acestuia pe FACEBOOK

4 Comments on "Gunoaiele din Parcul 1 Mai, cartea de vizită a tecucenilor"

  1. De doi ani parca orasul Tecuci s-a tot distrus. E plin de gropi, adevarate cratere in asfalt iar pe alocuri lipseste soseaua de tot si a aparut pietrisul. Cat au muncit altii inainte, in doi ani s-a distrus tot. Omul asta de la Primarie nu face nimic daca nu ii iese parandaratul. Si cum cel mai usor castigi din fundatii si asociatii cuturale, toti banii au fost sifonati aici. Orasul de distruge in fiecare zi. Sigur lui nu ii pasa. E venit la Primaria Tecuci doar pentru jaf. Daca va uitati bine edilul taran iar cei din jurul lui tot tarani, Galbenus si Gegi din Corod, iar restul rxxxr din Tepu. De asta fac jaful asta, ca isi iau pe urma traistele si se muta la ei la tara, Corod sau Tepu. Nu sunt interesati decat sa distruga si sa incaseze.

  2. Ce rost mai are sa ne plangem de mizeria lasata de oameni prin parc……cand parcul e plin de rahatul ciorilor(aleei,banci,oameni “norocosi”).

  3. Nesimtirea im Tecuci e mare, de la Consilieri Locali PSD la membri simpli. Tecuciul e incalecat de pesedisti nesimtiti… Jalnic

    • Pai aruncam sticle ca sa le stranga Primaria din taxa de habitat de 6300 lei care a trimis-o prin posta. Ce se plange Primaria? are bani din taxa de habitat ca sa strranga gunoiul. Inainte gunoiul se strangea doar din impozite. Acuma nu le mai ajunge doar impozitele, le trebuie si alte taxe ca au nevoie de bani. Asa ca, in afara de impozite, noi la tecuci platim si taxa de habitat special facuta pentru strangerea gunoiului. Majoritatea oraselor nu au taxa de habitat. Au numai impozitele obligatorii. Cand vor desfiinta taxa de habitat, atunci vom avea grija sa nu mai aruncam gunoie. Asa ca tecucenii nu sunt nesimtiti, sunt doar lasi, accepta orice pana si taxe inutile, bagate pentru furat.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*