shopify
analytics tool

Golaniada ţuchelistă

Tombola-Zilele-Tecuciului-2014

Ajuns primar de Tecuci prin impostură Gerhardt Ţuchel risipeşte banii localităţii după bunul plac. Primăria Tecuci a contractat servicii de recreere de 2,175 miliarde lei. După cum stau lucrurile, credem că Ţuchel a venit la primărie ca să-şi umple conturile pe spinarea tecucenilor. Folosindu-se de terpituri ţucheliste liberalii s-au căpătuit cu aspiratoare, frigidere şi televizoare.

Şi-a dorit să fie primar fiindcă vrea banii tăi!
Gerhardt Ţuchel a premeditat jaful sistematic la care este supus bugetul primăriei Tecuci. Încă de la începutul mandatului de primar, ţăpeanul parvenit a avut grijă să monteze în primărie uşi cu cartelă magnetică şi instalaţii electronice tip barieră, limitând accesul contribuabililor doar la ghişeele casieriilor.

În paralel a dus o politică de hăituire şi abuz împotriva ziariştilor, dând ordine clare poliţiştilor comunitari să interzică prezenţa presei în primărie sau la şedinţele şi licitaţiile publice. Practic, prin diverse metode dictatoriale primarul a blocat orice acces legitim la informaţiile privind modul în care risipeşte banii tecucenilor…. Citeste articolul sursa

JPG-IOTU

Tombola ţuchelistă

Căpuşarea primăriei Tecuci de către complicii lui Ţuchel nu s-a oprit aici. Cu ocazia Zilelor Tecuciului (23-27 aprilie 2014), l-a ordinul primarului liberal Gerhardt Ţuchel, firma News, Media&Comunication din Focşani a organizat o tombolă cu premii atractive: mixere, aspiratoare, cuptoare cu microunde, televizoare LCD, combine frigorifice; fondurile pentru tombolă fiind asigurate din banii tecucenilor. Numai că, aşa numita „tombolă a tecucenilor” s-a transformat în „tombola liberalilor”. Pentru a participa la tombola cu premii tecucenii ar fi trebuit să decupeze un talon de participare din ziarul Tecuceanul şi să îl depună într-o urnă din faţa primăriei. Conform surselor noastre publicaţia din care trebuia să se decupeze talonul de participare a fost distribuit cu predilecţie membrilor PNL, unii liberali cu pile primind chiar teancuri cu sute de exemplare…  Citeste articolul sursa

Sursa: favor.ro

Banner-ING

18 Comments on "Golaniada ţuchelistă"

 1. Ponta a dat ORDIN:
  Atentie, in perioada urmatoare,toate firmele serioase din Tecuci vor avea control de la ANAF
  cat de corect ai fi tot se lasa cu AMENZI din partea lor … asa e ordinul …
  Se reinventeaza masurile coercitive aplicate de Adrian Nastase ….
  RAU AM AJUNS
  Evoluam sau involuam? Ne desteptam sau ne prostesc?

  • Dumneata esti cumva patron la una din firmele care au primit ,,incredintari directe ” de la Tuchel, si acum sunteti verificati de fisc? Ce vroiati sa furati in continuare, pana intra orasul in faliment? Se aude zanganit de catuse si voi tot nu va potoliti.

 2. Se strange latul | 20 mai 2014 at 14:54 | Răspunde

  Trecand zilele trecute prin fata primariei observ mai multi barbati , care incarca de zor cutii cu documente. Dupa ce ma apropii, intreb cu glas tare; ,, Avenit DNA-ul si la Tecuci?” Un dintre cei care incarca cutiile, dupa ce zambeste imi spune ca ,, nu, doar finantele”.Ulterior am aflat ca este vorba de un control care vizeaza intrega perioada de cand este in functie actualul primar, existand suspiciuni de deturnare de fonduri, evaziune si spalare de bani, fiind verificate si firmele care au primit lucrari in baza incredintarilor directe semnate de primar. Se pare ca s-au gasit mai multe nereguli, care in ultimile zile a dus la oprirea lucrarilor de pe mai multe santiere din oras, inclusiv din parc.
  In primarie a revenit si Curtea de Conturi. Pe holurile institutiei a putut fi observat si dl. Mocanu, foarte nervos, care alaturi de-o doamna a putut fi auzit zicand ,, auzi domnule, sa te ameninte de fata cumine, nu i-ar fi rusine!”. Facand investigatii , am aflat ca este vorba de contabila sefa Nutu Angelica, care a amenintat o angajata, aflata in biroul in care se desfasura controlul. Dupa acest incident, respectiva tepeana a dat ordin conducerilor celor 7 societati aflate in subordine sa nu mai prezinte la control nici un act fara acordul si instiintarea primarului.Sursele noastre ne-au dezvaluit ca se verifica cheltuielile facute cu patinoarul si amenajarea parcului.
  Voi reveni.

  • Trandafir de Tecuci | 21 mai 2014 at 07:52 | Răspunde

   Mocanu?Arhire?Hai sa fim seriosi…

   • Mocanu egal PSD iar Arhire egal PNL, dar poate intra si ei pentru complicitate, ca ascunderea unei infractiuni presupune complicitate.

  • Ar fi ciudat ca sa verifice curtea de conturi de la Galati, ori finantele de la Galati. Este bine stiut ca in tara sunt 3 judete super corupte. Institutiile sunt ca mafia siciliana. Le voi spune in ordine cronologica: Vrancea, Galati si Constanta. La Galati dupa ce nu vor disparea cei trei CAPI: Nica , Dobre si Toader care toti trei merg pe aceiasi mana, doar in fata cetatenilor se dau in partide diferite, nimic nu se va schimba. Mafia institutionala din judetul Galati este bine organizata, iar daca mergi in instanta si te judeci cu statul, mai bine stai acasa. Trebuie sa te lupti si cu judecatorii ca sa-ti castigi drepturile in fata statului.

  • Eu o tot zic de luni de zile. In piate centrala il auzeam zilele trecute pe domnul deputat Butunoi aflat in campanie electorala zicand, ca Tuchel e un nemernic ca trebuie distrus PNL la Tecuci si ca PSD va depune plangeri fata de institutiile abilitate. Desigur ca si ei au contribuit la acest jaf! Dar, uite ca se adevereste, inca putin timp si tov Tuchel va ajunge acolo unde merita!

   • Aceasta intamplare a avut loc sambata. Dar cei care ai cereau sprijinul dl. senator , pentru a scapa de Tuchel uitau ca in urma cu 2 ani acesta mergea brat la brat, cu actualul primar, prin aceeiasi piata. Cand spunea adevarul dl. Butunoi?

   • Tocmai asta starneste confuzie. Ieri prieten, azi acuzator. Daca Crin Antonescu n-ar fi parasit pravalia si USD ar fi ramas viabil si cei doi ar sustinut aceeasi lista, acest deputat, Butunoiu, l-ar fi ridicat in slavi pe Tuchel.
    Proasta calitate a clasei politice este cea mai mare amenintare care pandeste Romania.
    Degeaba invinuim poporul, degeaba il facem prost. Orice popor, ca sa poata evolua, are nevoie de elita, nu de insi lacomi care si-au facut din politica principala sursa de imbogatire si care, fiind lipsiti de constiinta, afirma azi una, maine alta – dupa cum le dicteaza interesul.

   • roberto angelo | 22 mai 2014 at 08:36 | Răspunde

    Trebuie sa ajunga alaturi de el si compliciii de la psd, pdl care incaseza si tac. Tacerea presupune acordul. Cand formulati plangerea penala sa aveti grija sa nominalizati toti 19 consilierii, inclusiv Mitilici, chiar daca existenta lui este o greseala.

  • ba, cutiile alea cu documente sigur nu erau buletine de voturi?

 3. Pai da ca se vede ce fonduri europene a atras. Cred ca nu stiu nici sa inceapa o documentatie pentru fonduri europene. Finkelstain era baiat destept, absolvent de TCM, parintii profesori de matematica din familie de oameni respectabili, cu educatie. Tot ce se realizeza acum in Tecuci, schimbarea conductelor de apa si canalizare, asfaltare in zona industriala, reabilitare muzeu si multe altele sunt realiari prin munca lui Finkelstain care a stiut sa atraga fonduri europene la Tecuci. De fapt la tuchelei ce le trebuie sa mai atraga fonduri europene? Lor le ajunge bugetul Primariei. E suficient pentru tepeni si corodeni (Galbenus Gegi…)

  • robertino corect punctat in ce priveste fondurile UE. toate, dar absolut toate fondurile UE sunt atrase de finkelstain: reabilitare zona industriala, muzeu, parc dendrologic, scoala 11, apa si canalizare in balcescu si satul nou si care or mai fi…
   puteti citi pe panourile UE afisate. dar romanul nu stie sa citeasca pe panourile UE, data cand au fost atrase fondurile, ci mai degraba e atent LA CINE TAIE PAMBLICA.

   herr tuchel a pus panouri cu el si cu realizarile lui, care de fapt sunt = 0 (zero). sa-mi arate el mie un panou de la UE cu fonduri atrase de el.
   ar fi si pacat sa nu-l taxam la vot. si acum si in noiembrie si peste 2 ani la primarie.

 4. pai finkelstain nu a reusit sa folosesca prea mult skoda superb. A predat-o noua catre Tuchel. Nu avea nici 3000 de km la bord. Acum majina este praf. O foloseste si fostul sofer a lui finkelstain in socpuri personale. Pardon fostul sofer al lui Finkelstain astazi sluga credincioasa a lui Tuchel.

  • soferul lui herr tuchel este angajat la biroul de fonduri europe, impreuna cu sotia lui! nu este un simplu sofer!

  • motanul incaltat | 20 mai 2014 at 19:26 | Răspunde

   Da taica, da unde s-o foloseasca Finkelstein , ma refer la skoda, daca el nu stia unde-i prefectura la Galati, ce sa mai spun de ministerele de la Bucuresti, el nu stia decat traseul de acasa pana la balta cu peste, unde pleca intr-un weekend prelungit saptamanal de joi pana luni, unde se relaxa cu undita in mana dupa o saptamana de dormit la biroul primariei.
   cu asa traseu si asa indeletniciri cum sa dai kilometrajul la masina peste cap?

   • Masina era cumparata de maxim 6 luni in iunie 2012. Despre deplasari la Prefectura si Ministere, chiar nu avea ce sa caute acolo. Finkelstain nu mergea sa faca trafic de influeneta si alte infractiuni pe la aceste institutii. Primarul nu este subordonat nici Prefectului si nici ministrului. Finkelstain mergea doar la Braila si Constanta acolo unde se depune documentatia pentru obtinerea de fonduri europene si le-a obtinut: asfalatare care se face azi, schimbarea canalizarilor, reabilitare muzeu si altele.

 5. Trandafir de Tecuci | 19 mai 2014 at 07:17 | Răspunde

  Ieri ,duminica , masina Primariei Tecuci Skoda Superb facea parte din liota de masini PNL care se deplasau catre Galati .Oare chiar nici o institutie a statului nu poate opri jaful pe care-l face Tucaliosul ?Oare nu mai exista oameni cinstiti nicaieri intre slujbasii statului? Pai masina aceea o platim toti -benzina,intretinere,…- de ce beneficiaza doar clica PNL-ului?Am crezut ca exista viata dupa Finkelstein.Nu fratilor.E jaf si furt.Atat.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*