shopify
analytics tool

Gata cu interimatele! Concurs pentru directorii din cultură unşi de USL

Parascan-Grigoras-Calianu-Tecuci

Începând cu primul trimestru al anului 2014, Muzeul Mixt Tecuci, Casa de Cultură şi Biblioteca Municipală nu vor mai avea directori interimari. În Consiliul Local s-au votat sâmbătă, 30 noiembrie, regulamentele de organizare şi desfăşurare a concursurilor de management. Etapele concursului de management sunt: evaluarea dosarelor de concurs şi analiza planului de management; susţinerea planului de management în cadrul unui interviu.


Concursurile se vor desfăşura conform calendarului: 10 decembrie – aducerea la cunoştinţă publică a condiţiilor de participare la concurs, caietului de obiective, bibliografiei, regulamentului, precum şi a datelor de depunere a dosarelor de concurs, a planurilor de management şi desfăşurarea etapelor concursului; 30 decembrie

– data limită pentru depunerea planurilor de management de către candidaţi; 31 decembrie – 8 ianuarie analiza planurilor de management prima etapă; 9 ianuarie, ora 12, susţinerea planurilor de management în cadrul interviului – a doua etapă; 15 ianuarie comunicarea rezultatului final. Pretendenţii la posturile de manager vor fi evaluaţi de comisii de concurs formate dintr-un reprezentant al Consiliului Local şi doi  specialişti în domeniu.

Secretariatul comisiei de concurs va fi compus dintr-un funcţionar al Primăriei şi economistul instituţiei culturale.

About the Author

Marian Topriceanu
Vezi profilul acestuia pe FACEBOOK

16 Comments on "Gata cu interimatele! Concurs pentru directorii din cultură unşi de USL"

 1. Unii vorbesc de demnitate si onoare, cand pentru ei toti sunt tigani si nespalati, care trebuie sa plece la Toflea: toti sunt lenesi si nu fac treaba, el fiind singurul care munceste, cand de fapt nici nu trece pe la locul de munca; dupa modelul primarului nu stie decat sa terorizeze si sa ameninte, sa de-a telefoane in stanga si in dreapta si sa raspandeasca in oras tot felul de minciuni .Si vin sa ne de-a noua lectii. Nu, multumim, nu primim lectii de la voi.

 2. Hmmmm… din cei trei directori, doar pe Parascan il blamati…oare doamna Gologan alaturi de alt mare anonim Bradea nu au niciun amestec in aceasta balacareala . Aruncati cu noroi in singurul om care a pus lucrurile la punct in muzeu, singurul care face cercetare istorica din tinerii profesori, ce e bun… sa aruncam. Din comentariile de mai sus… nu exista niciunul cu argumente logice, asa ca….

  • Fii serios domnule. Daca era asa de capabil nu cersea la usa usl ului sa i dea si lui Tuchel o functie. Era un profesionist bun, isi vedea de treaba lui de profesionist ca multi altii. Si ce ma rog a pus asa la punct in muzeu? Reablitarea muzeului e proiect facut de Finkelstain, iar despre colectiile disparute si voi stiti ca sunt inventii. Asa ca sa fim seriosi cu lacheii vostri.

 3. Poate aflam prin intermediul protecuci.ro ce s-a intamplat de fapt de nu s-a mai tinut concursul la Serviciul Social. Merita vazut pentru ca uite , madam Manole tocmai si-a tras casa noua si acum in prag de iarna n-are cu ce-o mobila. Ea, o bugetara cu sotul fost bugetar si el, are casa noua!
  Munciti romani si-o sa aveti si voi! Dar numai daca lucrati la stat si sunteti sefi la serviciul social! Cantina, ajutoare… trai bun…

  • Trandafir de Tecuci | 19 decembrie 2013 at 07:45 | Răspunde

   Ce jaf a facut Manole ala la Munteni impreuna cu sclavul lui Poenaru…au fost nevoiti sa-l scoata pe usa din dos mai repede la pensie pentru ca altfel avea multe ,multe pe cap…vad ca i-au ramas ceva bani “de-o casa”…

  • Concursul nu s- a mai tinut fiindca din eroare a fost dat publicitatii si s-au inscris prea multi candidati. Fiind multi candidati se crea o problema pentru membrii USL.

 4. Propun ca examinarea celor 3 muschetari sa se faca, prezenta societatii civile. Dat fiind faptul ca vor fi platiti din bani publici, concursurile sunt publice. Asa ca in sala de examinare si de corectare a lucrarilor pot fi prezenti reprezentanti ai societatii civile si pressa. Ca vorba ceea doar nu avem nimic de ascuns, este un concurs organizat de o institutie publica, care functioneza in interesul publicului.

  • un simplu cetățean | 18 decembrie 2013 at 16:45 | Răspunde

   Propun trei probe/subiecte:
   1. Compunere/monografie cu tema ,,Țepu – vatră de…istorii…tzucheliste”
   2. Istorie locală: Pe ce stradă se află Biblioteca ,,Ștefan Petică”- Tecuci
   3. Proba practică: La acordeon ,,Sârba nașului mare din Tzepu”, eventual cu solo voce, gurista Marcelinaaa…

 5. Crede cineva ca nu vor castiga ,,unsii” USL-ului? Aceste concursuri sunt niste mascarade. Mai ales ca lumea e asa terorizata in orasul nostru, de mafia uselista ca nimeni nu are curaj sa se inscrie la concurs. Uselisti concureza singuri, si ar fi culmea sa iasa pe locul 2.Singura solutie, inca o revolutie.

 6. Un director care toata ziua se plimba, se plimba si pierde timpul, pe banii publici, crede ca poate imbuiba istoria tecuceana de tuchelisme ieftine. Criteriile de examen sunt facute special pentru el, doi ani de vechime exact cat a fost director la Umbraresti. Iar nu isi mai saluta nici fosti colegi de la tara. Domnule a-ti uitat de noi lasati nasul mai jos ca si noi suntem profesori.

  • un simplu cetățean | 18 decembrie 2013 at 16:02 | Răspunde

   Pe dvs nu vă salută, dar nici pe colegii de la muzeu nu prea are cum să-i salute pentru că la fel ca și unii dintre foștii directori nu vine cu zilele pe la muzeu…semnează actele curente prin parcuri sau parcări… Domnului viitor academician, istoric, cercetător, savant i se pare prea mic biroul de la muzeu.

   • comentator anonim | 18 decembrie 2013 at 20:07 | Răspunde

    Şi eu eram ca el director, dar acum după ce am fost dat afară văd lumea altfel. Îmi pare atât de rău că nu am lăsat nasul mai jos, dar acum mi-am făcut duşmani degeaba. ŢUCHEL mă înşelat! Dragă prietene Doru să nu păţeşti la fel………:(((((

  • “Ati” nu “a-ti”…de gustibus…

 7. Umbraresti director | 17 decembrie 2013 at 12:21 | Răspunde

  Ooo Parscan, un alt doctor specialist in slavona. Un bun foarte bun muzeolog. Masterand la batranete si cu pretentii de academician…critica istorici tecuceni ca de el e specialist in slavona si documente vechi………………..ore prafuite de istorie tinute la Umbraresti ce performanta poate sa aiba cand el nu a reusit sa treaca examenul sa poata preda in liceele tecucene? Dar carti scoate. un grup de sobolani cum spunea Dan Vata.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*