shopify
analytics tool

Galaţiul şi Tecuciul, la Gala Premiilor de Excelenţă în Administraţie

Muzeu-de-istorie-Teodor-Cincu-Tecuci

Galaţiul şi Tecuciul vor fi prezente la Gala Premiilor de Excelenţă în Administraţie, ediţia a XI-a, care va avea loc pe 22 octombrie, la „Ana Hotels” în Poiana Braşov. La evenimentul anual dedicat în exclusivitate administraţiei publice centrale şi locale din România vor fi premiate proiecte cu fonduri europene şi investiţii în serviciile publice, infrastructură, dezvoltare locală, culturală şi socială.

Potrivit Portalului Naţional de Administraţie Publică, Galaţiul are cinci proiecte propuse pentru competiţie. Este vorba despre sistemul inteligent de monitorizare a traficului rutier (unda verde), modernizarea axei rutiere centrale în municipiul Galaţi, Centrul Multifuncţional Help – Modernizare Cantina de Ajutor Social Galaţi, campusul de locuinţe sociale şi subtraversarea Dunării.

Tecuciul figurează cu trei proiecte: construirea Complexului Multifuncţional de Recreere şi Agrement pentru Copii Tecuci, restaurarea, consolidarea şi reconversia funcţională a Muzeului Mixt şi reabilitarea, modernizarea şi extinderea spaţiilor publice urbane din municipiu. Cele două oraşe vor fi reprezentate de Marius Stan, primarul municipiului Galaţi, şi de Daniel Gerhardt Ţuchel, primarul municipiului Tecuci.

Decernarea premiilor pentru cele mai bune rezultate în domeniul administraţiei publice va fi precedată de un seminar dedicat managementului modern în administraţie.

Sursa: viata-libera.ro

Agentia imobiliara EXTREM din Tecuci

3 Comments on "Galaţiul şi Tecuciul, la Gala Premiilor de Excelenţă în Administraţie"

  1. Si eu care credeam ca a fost saltat de procurori. Bun, si care este contributia tepeanului la aceste proiecte? Premiul pentru excelenta in administratie ? Pai cel mai valoros proiect, cel cu muzeul nu are nici un merit, fosta administratie a obtinut finantarea de la UE. Apropo, in campania electorala spunea ca va aduce bani de la UE, iata mandatul se termina si in 4 ani nu a obtinut nici un ban. Si se mai lauda ca e mare primar, si mai vrea si premiul de excelenta, pe munca altora. La sapa, tepene! Am vrut sa spun la munca, nu la cersit.

  2. Ridendo de prostes | 20 octombrie 2015 at 12:25 | Răspunde

    Alte proiecte finalizate de performant: „Sifonarea banului public prin atribuire directa de lucrari”, „Festivalul florii de cuc ca metoda sigura de plata a postacilor” si proiectul cu care va castiga alegerile:”Nu fac nimic pana la anul ,dar la anul…fac tot”.Credeti ca aia nu stiu ca invita un penal? Stiu,dar daca cei care trebuie nu fac nimic…

  3. Toate aceste proiecte sunt câștigate din timpul mandatului lui Edurad Finkelstein. Actuala administrație nu a adjudecat nici un proiect, doar le-a finalizat pe cele din administrația trecută.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!