shopify
analytics tool

Frica îi uneşte pe guşterii politici

manipulareCeilalţi sunt, din fericire tot mai puţini, cu carnet de partid – masa de manevră – care crede în balivernele şi promisiunile zeilor din frunte. Ei sunt lipitorii de afişe la greu, adună semnături şi bat din uşă în uşă pentru o speranţă sau o cauză, de regulă „spre mai bine”, dar care pentru ei nu mai apucă să vină niciodată.
În spatele STĂPÂNILOR stă, la fel, o mână de oameni de afaceri care a dezvoltat şi acumulat averi uriaşe cu ajutorul direct al POLITICULUI, fără de care nu ar fi în stare nici să treacă strada. Şi tot aici se mai găsesc capii lumii interlope, protejaţi de EI,iar acest amalgam format din POLITIC – ECONOMIC – INTERLOPI (MAFIE) este mai al drakului decât oriunde, chiar şi decât în America de Sud.  Dar, după douăzeci şi ceva de ani, încet, încet, votanţii au început să priceapă cum stau lucrurile. Uniunea Europeană e îngrozită de Clasa politică românească, de corupţia betonată în toţi aceşti ani, iar presiunile venite de peste Ocean şi de la Bruxelles sunt uriaşe pentru schimbarea politicienilor post-decembrişti.
În asemenea condiţii capii aleşilor din Republicuţa Galaţi au început să aibă dureri de cap, insomnii, pentru că, iată, se apropie cu paşi repezi alegerile viitoare.
Când nu ai mai făcut nimic pentru Republicuţă, adică pentru cei mulţi, ci numai pentru tine, când ţinutul acesta s-a întors, din cauza lor, în timp cu multe zeci de ani, când sărăcia este aproape cronică, când avem zeci de mii de şomeri, când rând pe rând sute de obiective economice au fost distruse şi nu s-a pus nimic în loc, e clar că au o problemă.
Şi nu oricare, ci o MARE PROBLEMĂ pe care nu o mai pot ascunde, pe care nu o mai pot dribla, iar PROMISIUNILE de care s-au folosit timp de 20 de ani nu or să mai valoreze nici …citeste intregul articol

Autor: de Vasile PERISCOP  – Impact-est

1 Comment on "Frica îi uneşte pe guşterii politici"

  1. Foarte, foarte corect. Unul dintre cele mai concise si mai consistente texte pe aceasta tema, din cate am citit. Cu o singura obiectie: alegerile nu vor schimba nimic decat,eventual, culorile predominante.
    Solutia ar fi o societate civila puternica si inteligenta care sa-i inlature total, sa le anuleze privilegiile, sa le confiste tot ce au dobandit ilegal.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!