shopify
analytics tool

Fostul prefect Bocăneanu a fost arestat pentru prostie

Emanoil Cătălin Bocăneanu

Fostul prefect de Galaţi, Emanoil Cătălin Bocăneanu, a primit mandat de arestare pentru 29 de zile, în această seară. Dacă peste 5 zile Curtea de Apel Galaţi, unde se va judeca recursul, nu va anula decizia luată de tribunal, Bocăneanu va face garantat revelionul în puşcărie.

Au circulat destule zvonuri astăzi în Galaţi cu privire la cazul lui Bocăneanu. Unul dintre acestea acreditau ideea că procurorul şef al DNA Galaţi, controversatul Gheorghe Ivan, l-ar fi lucrat pe Emanoil Bocăneanu. Da, se prea poate să fie aşa. Poate că Ivan a vrut într-adevăr să demonstreze prin legarea lui Bocăneanu că încă este un procuror anticorupţie de mare angajament şi că astfel merită să mai fie lăsat în postul de şef al DNA Galaţi. Dar, să fim serioşi: nu procurorul Ivan l-a pus pe ex-prefectul Emanoil Bocăneanu să ceară mezel, parizer, whisky şi cine ştie ce alte produse a mai solicitat unor terţi pentru a le rezolva “problemele”.

Vai de capul lui sec!

Cariera lui Bocăneanu, asta dacă putem spune că fostul prefect a avut aşa ceva, s-a dus dracului definitiv. De fapt, viaţa lui Bocăneanu s-a dus pe copcă. La 47 de ani, cu un job de înalt funcţionar public în buzunar şi cu 6.000 de lei salariu net lunar, Bocăneanu a ales să se bucure la o bară de salam, o baterie de duş şi nişte trăscău de import. Bocăneanu va rămîne în istorie drept prostul, idiotul care a dat cu piciorul la un statut de privilegiat al sorţii pentru o sacoşă cu alimente.
De asta cred că au şi decis judecătorii arestarea lui Bocăneanu, pentru că e prea prost pentru a rămîne în libertate.

Bocăneanu nu a luat şpagă bani şi nici nu a existat un flagrant în cazul său. Cel mai probabil dosarul se bazează pe interceptări telefonice şi un amărît de denunţ al vreunui fraier de la Paşapoarte, pe care procurorii DNA l-au “convins” să îl dea pe tobogan pe Bocăneanu. Aş putea să jur că, în final, fostul prefect Bocăneanu va fi condamnat la închisoare cu executare, exact cum a păţit şi ex-ministrul de Finanţe Traian Decebal Remeş, în de-acum celebrul dosar Caltaboşul.

Articol scris de Iulian Grosu

Preluat integral de pe  antidotul.ro

2 Comments on "Fostul prefect Bocăneanu a fost arestat pentru prostie"

  1. Sunt de acord cu autorul. In plus, si mafia politica s-a descotorosit de el, cum sa puna pile pe langa judecatori unuia care le strica firma cu furtisaguri atat de marunte? Care le strica preturile, care sunt de la 10 mii de euro in sus?
    Mare dobitoc!

  2. dar poate ca la telefon se discuta codificat. Mezelul de care spuneti reprezinta vreo 10 mii de euro. Oricum nu trebuie sa ne mire. Omul a fost militar si ca alti militari ce ocupa functii in administratie au o doza de retard in gandire. Asta pentru ca acesti militari sunt foarte limitati saracii.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


Scrie în căsuţă rezultatul adunării de mai jos: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.