shopify
analytics tool

“…fonfii şi flecarii, găgăuţii şi guşaţii, Bâlbâiţi cu gura strâmbă sunt stăpânii ăstei naţii?”

Ghiţă-Andriuţă-Daniel-Ţuchel-Consiliul-local-Tecuci

Un comentariu la un material pe care l-am postat pe Facebook şi care a fost preluat şi de site-ul Protecuci.ro mi-a atras atenţia, de aceea mă văd nevoit să reacţionez. Nu ştiu dacă persoana care a făcut comentariul este una şi aceeaşi cu domnul consilier local care poartă acelaşi nume, dar după conţinutul comentariului se pare “că-l ajută şi vopseaua” să se încadreze în parametrii funcţionali ai consilierului local respectiv.

Încercarea de a duce în derizoriu şi bagatelizarea urmărilor juridice ale acţiunilor nelegale făcute de-a lungul timpului în administraţie de către val Tecuciului, denotă parşivitatea demersului acestui comentariu. Totuşi scoate în evidenţă o altă caracteristică a actualei administraţii publice locale şi anume calitatea extrem de scăzută a actualului Consiliu Local.

Spun acest lucru în cunoştinţă de cauză şi afirm cu deplină convingere că actualul primar nu şi-ar fi permis să încalce atât de frecvent şi grosolan legislaţia în vigoare dacă în cadrul Consiliului Local ar fi existat voci puternice şi serioase care, bazându-se pe cunoaşterea legislaţiei administraţiei publice locale, pe pregătirea lor generală, pe onestitate şi devotament faţă de comunitatea care i-a ales, s-ar fi opus derapajelor legale ale “performantului” primar.

Acum să induci ideea că instanţele de judecată sunt folosite ca instrumente pentru … citeste intreg articolul

Sursa: traianbalanica.ro

4 Comments on "“…fonfii şi flecarii, găgăuţii şi guşaţii, Bâlbâiţi cu gura strâmbă sunt stăpânii ăstei naţii?”"

  1. Au ajuns sa conduca acest oras pentru ca s-au folosit de manipulare. Au vazut ce merge, ce nu merge si au spus ce vor oamenii sa auda.. asa 4 ani au avut liniste. Acum vin iar sa ne cerseasca votul. Trebuie sa spunem STOP! ACUM NOI AVEM PUTEREA, NOI LUAM DECIZIA! Trebuie sa analizam fiecare candidat in parte, sa vedem ce are in spate si ce poate sa ofere. Trebuie sa votam rational, pe acela care are un alt mod de a gandi, este calificat sa poata conduce orasul si nu ne prosteste cu ce vrem sa auzim ca sa castige capital politic. ESTE VREMEA SA NE TREZIM SI SA-I DAM O LECTIE PRIMARULUI!

  2. Nu am timp sa adancesc, voi citi mai tarziu intreg articolul, dar raspunsul meu este: Da! O multime de nemantuiti au ajuns sa conduca orasul.
    O fi intamplator? Este o consecinta normala a compozitiei umane a acestui targ? Sau este efectul unui mecanism de manipulare, cu radacini mai vechi?

  3. Pe profilul de facebook al individului care din eroare a iesit Primar apare un articol despre campusul scolar de la unitatea militara, articol care face o serie de acuzatii in stilul sau caracteristic mincinos si parsiv, considerand ca va avea posibilitatea sa duca in eroare electoratul asa cum a facut in anul 2012. Domnule Tuchel, ca primar nu te putem numi, stii care este deosebirea intre vechea administratie din Tecuci si dumneata: vechea administratie nu era parvenita, nu era mincinoasa, era dispusa dialogului si oricare cetatean ajungea sa discute cu primarul chiar si in biroul sau dar cel mai mult despre acest campus care il tot hulesti dumneata este ca fosta administratie a avut initiativa sa intocmeasca un proiect care sa realizeze acest campus scolar si multe alte proiecte pe care dumneata le-ai blocat fiindca ai …. banii. Alte proiecte demarate de vechea administratie mai sunt: gradinita care s-a inceput sa se construiasca in curte la scoala nr. 10, bazinul de innot de la scoala sportiva, proiecte blocate de dumneata, reabilitarea casei de culta de unde ai …. ceasul, reabilitarea muzeului Tecuci cu care te dai mare, proiectul cu apa si canalizare si asfaltare, chiar si soseaua de centura care si pe asta ai blocat-o fiindca nu te-ai inteles cu cineva……… Asa ca taci din gura. Ca dumneata nu ai inceput nici macar un proiect de dimensiunea campusului, nici macar o fundatie nu ai turnat, doar ai stricat. L-ai intrebat pe Tuchel Viorel despre obiectele disparute de la unitatea militara de la campus? Nu il cunosti pe Tuchel Viorel? Lasa ca l-am filmat noi. stai linistit.

  4. Are dreptate cel care scrie acest articol.Acest primar știe doar sa amenințe pe cei care ii stau in cale,sa minta si sa dezbine.Tecucenii nu stiu ce răutate si minciuna sta in sufletul acestui “om”.Din 2012,atâta ura,dușmănie si răutate,n-a existat de cand e Tecuciul,oraș cu primari.Face orice sa rămână primar,e in stare si de crima.S-a aliat cu interlopii orașului numai ca sa inducă teama si teroare între tecuceni.Tecuceni,treziți-va!O sa va fie frica sa vorbiți pe strada,între voi. Ceaușescu a fost minciuna!!!Nu lăsați RĂUTATEA sa cuprindă orașul!Nu lăsați interlopii sa va calce in picioare!Aveti mândrie Tecuceni!!!

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!