shopify
analytics tool

Finalul unui război anunţat în campania electorală anterioară

Sub sloganul ciudos şi mai ales ciudat „Indiferent cât costă, o să vă arăt eu ce pot!”, războiul declarat în campania electorală pentru „localele” trecute, se apropie de sfârşit.

Câmpul de luptă, datorită forţelor beligerantului principal, este Parcul din centrul Tecuciului, ca-n bancul acela din vremuri apuse, cum că, dacă va fi timp nefavorabil, războiul se va ţine în sala de sport din centrul Tiranei…

Beligeranţii?! De fapt se beligerează unul singur, de unul singur, deoarece, celălalt aşa-zis împricinat şi-a luat bocceluţa în vârful băţului şi a plecat la ceas de seară pe alte plaiuri… Cum ziceam, se beligerează de unul singur, sapă, răscoleşte, scrâşneşte din dinţi, mută statui, schimbă borduri, mistrieşte de zor, numai’ numa’, poate o reuşi să convingă pe cineva că lupta să o fi de folos cuiva… Şi dă-i şi luptă şi luptă şi dă-i!

Cui, Doamne-iartă-mă că ne aflăm în Săptămâna Mare…?! Cui îi foloseşte un război atât de inutil şi de strigător la cer de păgubos?! Cine este acest individ războinic, ciudos, ciudat şi răzbunător care se luptă pe banii tecucenilor cu tecucenii înşişi, în ograda lor?

GHICI GHICITOAREA MEA!?

17 Comments on "Finalul unui război anunţat în campania electorală anterioară"

 1. Macar acum parcul este parc, mie nu-mi placea parcul cum arata inainte …

 2. Buchir Daniel | 1 mai 2014 at 22:40 | Răspunde

  Daca cetatenii tecuceni ar fi mai activi – ma rog, poate ar fi trebuit sa spun vreun pic activi – daca ar arata ca le pasa nu doar in comentarii pe internet si facebook, daca ar fi prezenti in Sedintele Consiliului Local, daca ar alege mai chibzuit reprezentantii, poate ar fi un inceput pentru responsabilizarea factorilor responsabili. Atata timp cat nimanui nu ii pasa de ce se intampla, de cum este cheltuit banul public, deci si bani dati de el sub forma de taxe si impozite directe sau indirecte, nu se va schimba nimic. Vom fi mintiti continuu si tratati ca niste „fraieri care pun botul”. Scuzati limbajul neacademic, dar m-a luat valul. Degeaba ne plangem:noi suntem cei ce decidem, chiar daca de cele mai multe ori indirect, prin inactiune.

 3. Da da ,corect…si tecucenii ce ziceau?Se complac si pandesc pe geam poate iese vreunu mai tzafnos si le zice de bine…
  Asa ca ce mai tura-vura,avem primarul pe care l-am ales si pe care-l toleram in continuare…

 4. Stimate cetatean,

  esti intr-o grava eroare,
  1. conflicte imaginare la tepu.
  2. nimeni nu are contract pe viata cu primaria,foarte bine ca ia dat afara.
  3. terorizati!?s-au autovitimizat.sa nu uitam cum te tratau angajatii primariei cu dispret la orice ghiseu
  4. nr taximetristilor trebuie redus e prea mare
  5. angajati spitalului si-au primit bani inainte de craciun
  6 asa zisa presa de opozitie nu are nimic deontologic cu aceasta meserie .
  Nu pretind ca a facut lucruri bune ,mai putin bune sau deloc,cetatenii sunt cei care vor da verdictul la alegerele din 2016.
  Dumnezeu nu-ti cere sa reusesti, El vrea doar sa incerci din tot sufletul.

  • Marinică tu cunoști sensul/explicația termenului deontologic? Dă-ne și nouă, novicilor o definiție corectă…! Ai lucrat/lucrezi în presă…Eventual întreab-o pe ,,distinsa” deontoloagă a lui țucal de la prestigiosul ,,Țepuceanul”… Oare nu te jenezi musiu să vorbești de deontologie, oare nu-ți sunt suficiente dioptriile să vezi clar mascarada din Țepuciul ăsta manelizat de un ins cu probleme care își găsesc răspunsul în psihanaliza lui Freud…? Marinică, Marinică…ia vezi dr. Baboia mai lucrează?

   • Domnule Daniel,daca cineva are o parere diferita fata de altora nu trebuie trimis la doctor,eu am avut un libaj decent nu am jignit, asa cum a-ti facut dumneavoastra la adresa mea.as putea sa va raspund si eu dar nu vreau sa polemizez cu persoane care jignesc.

  • si completam noi:
   -strazile sunt prea bune in tecuci
   -salariile angajatilor de la spital oricum sunt prea mari
   oricum daca observati in exprimarea curenta a gerhardului acesta are doua cuvinte: tecucenii (adica iobaginea) si tepenii (adica nobilimea) se mai adauga cateodata corodenii (gegi, galbenus care reprezinta clasa de mijloc)

  • Sincer sa-ti spun tu imi pari un pic de comunist, citand din Basescu. Lasa vrajeala si uita-te cum arata Tecuciul, ce prejudiciu financiar exista, procesele pierdute, si arestarile care vor urma din partea DNA!

  • Aveti perfecta dreptate cand spuneti ca nimeni nu are contract pe viata cu primaria. Insa cu partea a doua nu sunt de acord, deoarece concedierile trebuiesc facute conform prevederilor legale si nu pe criterii politice.De curand instantele de judecata au decis ca concedirea doamnei Popovici a fost ilegala si trebuie repusa in functie si platite salariile pe lunile in care primarul nu ia permis sa munceasca, in plus se vor plati si despagubiri. Acesta nu este singurul caz, mai sunt si alti fosti salariati care au castigat procesele. Eu consider ca aceste sume trebuiesc platite din buzunarul primarului TUCHEL, care a comis ilegalitatile, si nu din bugetul local, adica din taxele si impozitele platite de noi toti. Sper ca macar acum DNA-ul sa intervina si sa nu mai permita aceste abuzuri grave .Va rog sa observatii si angajarile facute in primarie, in special pe criteriu de apartenenta la usel siTepu, si nu pe criterii de performanta.

  • nenea marine cred ca dumneata esti fetita de la primarie , te-ai pocait domnisoara

 5. Fratilor, orasul nostru a fost distrus in urma razboiului. Sa recapitulam un pic cu cine s-a batut Tuchel. Primul conflict a fost cu domnul Cazacu la Tepu, când cu o ranga de doi metri a vrut la propriu si la figurat sa ii taie capul dl. Cazacu. In alegeri dl. Finkelstein pe care la porcait in toate felurile, mesaje electorale gen „da-i cu Flit-kelstein”, apoi dl. Pazvante. Si bine ar fi fost daca s-ar fi oprit aici. Au urmat angajatii Primariei, terorizati zi de zi, domnul Constantinescu, Borsan, d-na. Mitrut si multi altii. Apoi jignirile aduse in sedintele C.L. dlui Vasiliu (amintind ca dl. Vasiliu este agitat din cauza sotiei dansului care este in spital, ATAC MURDAR), apoi pasunistii, taximetristii, oameni de rand, angajatii spitalului lasati fara salarii din cauza PRIMARULUI! Si nu in ultimul rand presa locala, tratata cu dispret, cu amenintari, cu injurii si superioritate inexistenta.
  Poate am uitat cate ceva dar unde a dus razboiul asta? Pagube de 8 miliarde de lei, Curtea de Conturi, procese pierdute, ura intre prieteni, tulburarea comunitatii locale.
  Nu putea oare sa îsi vada de treaba lui? Sa implementeze proiectele sale, PROIECTELE DOMNULUI FINKELSTEIN, BANI EUROPENI MUNCITI DE ADMINISTRATIA PDL. Oare toate acestea nu puteau fi evitate?
  Apoi, s-a întrebat TUCALU dece se leaga presa de el, ca s-a facut de ras in nenumarate rânduri in fata NATIUNII. Numele de neamt aparut din ceruri, bani aruncati pe geam, comportament de tip MAFIOT.
  Tunel este fericit? Daca este fericit si multumit de ceea ce ai facut, doresc tie si apropriatilor tai „fericirea” pe care tu ai adus-o in Te cuci, si v-o doresc pentru toata viata aceasta „fericire”.
  Sa-ti fie rusine Tuchel!!!

  • de acord cu @ cetatean;
   cu toate acestea, cum se explica faptul ca, dupa toate epitetele utilizate in mod dizgratios la adresa lui edi si a pdl, acestia din urma, adica pdl, sustin actuala administratie tepeana prin consilierii sai;

   • Eu pe Edi nu l-am vazut aliindu-se cu Tuchel. Cei care s-au aliat au fost Liviu Butunoi, Vasiliu (care avand si procese cu primaria, a fost amagit cu locul de munca al sotiei), si cele doua doamne cosilier PDL care ori de cate ori are nevoie Tuchel de majoritate de doua treimi voteaza oentru Tuchel, respectivele Ani Dumbrava si inca una.
    Dar nu asta e semnificativ, important este ce a lasat Tuchel in urma.

    • stimabile @cetatean, va aflati intr o mare eroare!
     cei mentionati sunt membrii pdl si daca nu executa cum doreste partidul, sunt exclusi din consiliu!
     la tecuci este exemplu potrivit care arata unirea dreptei dpdv politic!
     si ca o fac in jurul primarului asta nu i bn; dreapta are nevoie de un lider, corect si nesantajabil, care sa poata fi viitorul primar!

     • Dembrovschi Tudorel | 2 mai 2014 at 15:17 | Răspunde

      Dupa ruperea usl ,cu ordin de la Bucuresti, in toata tara liberalii au facut aliante in consiliile locala cu PDL, asa cum s-a intamplat si la Tecuci.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!