shopify
analytics tool

Filmul agresiunii din comuna Ţepu. Gheorghe Ţuchel conduce ostilităţile

Vă prezintăm înregistrarea video cu măcelul de la Ţepu. În imagini se vede clar cum Gheorghe Ţuchel, tatăl primarului de Tecuci, (cel în cămaşă albă, care coboară din maşina gri argintiu) este capul răutăţilor. El este cel care l-a lovit primul cu pumnul pe tecuceanul Geani Roşeţ. Vom reveni cu amănunte!

Agresiune-Tepu-6Agresiune-Tepu-5Agresiune-Tepu-2Agresiune-Tepu-1  Agresiune-Tepu-3

19 Comments on "Filmul agresiunii din comuna Ţepu. Gheorghe Ţuchel conduce ostilităţile"

 1. chiar ca e un ipocrit primarul asta al vostru.
  mai nou se lauda pe pagina de facebook cu marea realizare la statia de epurare si cu taierea panglicii.
  domnilor ziaristi trebuie neaparat sa faceti cateva articole cu investitiile facute in tecuci si sa aduceti la cunostinta tecucenilor acui este meritul acestor investitii si cui se datoreaza aceste taieri de panglici.
  primarul asta mincinos nu spune ca statia de epurare a inceput sa fie construita cand el nici nu exista ca primar in tecuci.

  acelasi lucru putem spune si de parcul dendrologic unde de curand a taiat panglica, de reconstructia zonei industriale (cartierul tineretului mai nou), de muzeu, scoala 11, DE APA SI CANAL IN TECUCI.

  TREBUIE SA FACETI CATEVA ARTICOLE SI INSISTAT PE ACEST SUBIECT, EVENTUAL CU POZE DE PE PANOURILE DE LA UNIUNE, SA SE VADA CLAR CAND AU FOST INCEPUTE SI DE CATRE CINE.
  ASTFEL TECUCEANUL O SA STIE PE CINE SA APRECIEZE SI PE CINE SA PUNA STAMPILA LA VIITOARELE ALEGERI.

 2. Daca Tuchel Gheorghe lua o furca in cap la Tecuci ce se intampla?
  Agresorri ar fi fost arestati iar primarul scotea o publicatie Tecuceanul in care sar fi plans si ar fi urlat pe toate paginile.
  uitativa la feibucul lui Tuchel si vedeti cati tecuceni ii dau LIKE la acuzatia ca cei batuti sunt o adunatura de impostori pesedisti. Astia sustin agresiunea si tentativa de omor pusa la cale de clanul tuchel. ceam ajuns.

  • Aveti perfecta dreptate. Cei care lauda actiunile lui Tuchel sunt spalati pe creer de ziarul si saiturile primarului, care din punctul meu de vedere se fac vinovate de instigare la violenta. Si organele statului, politie si parchet trebuie sa intervina sa puna capat acestei actiuni de hartuire continua a celor care isi permit sa nu fie de acord cu faptele ilegale ale primarului.

 3. Ce bine ca si-a luat-o si Roset . Mai rau trebuia sa-i dea. Multa lume se bucura ca a primit ce cauta demult. Daca mai ia una, doua din astea sigur pune mana la munca. Nu mai linge clanta pe la dusmanii lui Tuchel.

  • Vai de capul tău Lory, asta presupunând că chiar ai ceva în cap. Dacă mâine vor veni la putere alți nemernici decât ăștia din familia asta și fac la fel? Poți fi chiar tu printre cei loviți, nemernicii ajunși la putere, încurajați de pe margine de minți înfierbântate vor face la fel… Oamenii ăștia au o gândire, un comportament primitiv. care trebuie condamnat în egală măsură de justiție, dar și de comunitățile locale din Tecuci și din Țepu. Este oribil ce s-a întâmplat în Țepu, imaginile alea cu nemernici lovind cu biciul, cu furca, nemernici chiar la senectute încurajând violența, toate astea trebuie să fie aspru sancționate, sunt comparabile cu comportamentele rudimentare din unele triburi africane. Nu trebuie încurajată violența de nicio parte, mai ales în cazul unor oameni care au demonstrat de multe ori că au un fond agresiv, răzbunător, ranchiunos. Țăpenii cunosc foarte bine această familie, inclusiv drama prin care a trecut și din care nu poate fi exclusă agresivitatea, ca relație de părinte-copil…sunt voci care spun și altceva…
   Deci Lory, ura, violența, intoleranța, dacă nu sunt sancționate inclusiv de noi ,,postacii” pot scăpa de sub control si altfel s-ar putea să fim noi privitorii pasivi, următoarele victime.

 4. Vai cata ipocrizie ! Calaul de da drept victima ! Iar mancurtii cu creerele spalate de presarii platiti cu ilegal cu bani publici jubileaza.Cand facea sedinta cu angajatii institutiilor publice din Tecuci si ai soma sa pleca ca el nu poate sa lucreze cu ei, nu era calau? Cand a inceput sa ai de-a afara in mod ilegal pt. a face loc tepenilor si clanului sau era victima? Cand a schimbat organigrama si a desfiintat servicii si functii publice, pt. altfel nu putea sa scape de salariatii primariei , pt. asi aduce clica in primarie era hartuit? Cand il trimitea pe Hulea Angelo la asociatii sa de-a afara administratorii, nu mai plangea? Cand a dat-o afara ilegal pe secretara primariei Mitrut Narcisa – femeia a castigat procesul cu primarul Tuchel-, pe Mihai Constantin, d-na Popovici si atatia altii era hartuit? Cand amenintati telefonic ziaristii care nu iti ridicau osanale erai terorizat? Suntem noi de vina ca aveti un comportament de mafiot si iesiti la drumul mare sa ai pedepsiti pe cei care fac publice ilegalitatile pe care le comiteti zi de zi? Oameni buni nu credeti in lacrimile acestui individ ! El nu este o victima ! El este un calau! De 11 ani terorizeaza Tepu si de 3 ani Tecuciul. Ajunge! Alo 112, aici Tecuciul, solicitam o interventie rapida, calaul face urat.

 5. mândru că sunt ţăpean | 27 august 2015 at 06:12 | Răspunde

  Trăiasscă domnul Ţuchel bravoooo pe iei pe iei pe iei pe mama lor
  hahahahahhahahahahahah cine mai vrea sa intre in Ţepu

 6. Ce a cautat persoana batuta in tepu????

 7. CE A FACUT POLITIA? UNDE E POLITIA? NASOL URAT S-A DAT CU FURCA IN CAP SE VEDE CLAR. ALO DOMNULE DE LA FA-TI DATORIA . FARA NUME……

 8. Vai ce se mai plange amarasteanul prin oficios,pe facebook sau prin sindrom ca-i hartuit…plangacios ca atunci cand au venit 10 crescatori in fata primariei si el s-a scapat in pantaloni de frica si s-a baricadat prin primarie.Ca orice om cu paranoia „primul nascut al mamei lui”-vorba sirenei nina el chiar crede ca a facut ceva pentru tecuceni.N-ai facut ba’ nimic in afara de trei orori cu pavele de rad toti cand trec prin oras de noi.Plangi acum?AI sa plangi mai mult daca nu pleci.Hartuitule!La primul Huo te scapi pe tine!Huo! (te-ai scapat?)

  • Ati facut o obsesie pentru subiect.Detasati-va si lasati omul sa traiasca in pace ! ( inclusiv famila)

   • Dar el de ce nu ne lasa? De ce ne terorizeaza zi si noapte? Sa plece naibi la el la Tepu si sa ne lasa sa traim liberi si fericiti ,asa cum eram pana in 2012. Cred ca dumneata esti preintre cele cateva sute de tepeni care ati invadat orasul si ne-ati furat locurile de munca, de aia tot ai ei apararea..

 9. Acum ca ne-a mai facut odata de rasul tarii agariciului din primarie ii ramane o singura obtiune: DEMISIA !!!!Cat mai rapid cu atat mai bine!

 10. Daca nici acum cand probele sunt evidente nu se iau masuri si, membri familiei Tuchel nu sunt arestati, avand vedere ca sunt un real pericol public, inseamna ca numai este justitie in tara romaneasca. Sa vedem acum ce o sa mai scorneasca trupa de zgomote condusa de Alina Popa si Aida Zaharia care umplusera internetul de cele mai oribile mizeri la adresa celor care se opuneau clanului tuchelist. Se aude tot mai clar zanganitul catuselor pentru acesti mafioti si laudatorii lor.

 11. Probabil unii dintre huliganii ăștia postează cu numele ,,mândru că sunt țăpean”.
  Tupeu de borfaș de la țară, ca și nemernicii ăia din Vaslui!
  Haita asta este o rușine pentru comuna Țepu.

 12. Niste tarani…

 13. Regina Calianu | 26 august 2015 at 14:39 | Răspunde

  Infractorii astia trebuiau arestati deoarece sunt UN PERICOL PUBLIC.
  Megeti mai departe cu ancheta si vedeti cine ii protejeaza.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!