shopify
analytics tool

Fetiţă abandonată în cimitir

Protectia copilului După mai multe încercări nereuşite, o mamă de 22 de ani din Lieşti a reuşit, luni, să scape de propria fiică. Direcţia Generală pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Galaţi a preluat-o pe micuţa Denisa (2 ani şi 7 luni), abandonată de mamă în cimitirul din satul Şerbăneşti.  „Ne-au anunţat nişte localnici că în cimitir e abandonată o fetiţă care plânge pe un mormânt. Au mers cei de la noi din Primărie, iar asistentul social a recunoscut-o pe fetiţă şi a dus-o la bunici, pentru că mama era plecată”. „A stat acolo câteva zile, dar bunicii ne-au spus că nu pot să o ţină, că nu au cu ce să o crească, aşa că am anunţat Protecţia Copilului”, ne-a povestit primarul din Lieşti, Iulian Boţ.  Acesta susţine că mama nu s-ar afla la prima tentativă de a scăpa de propria fiică. „Mi-au povestit cei de la poliţie că a venit mama la ei şi a spus că a găsit-o pe fată abandonată. De fapt, era propriul copil, de care încerca să scape”.
„Alţii prin sat mai spuneau că ar fi vrut să o arunce în Siret, dar cine mai ştie. Acum bine că a scăpat şi fetiţa asta de chin, pentru că era şi înfometată, şi înfrigurată”, ne-a mai spus primarul Iulian Boţ.
DGASCP Galaţi a preluat-o pe fetiţă luni, într-o stare de sănătate bună, dar lihnită de foame şi murdară … citeste intreaga stire

sursa: Viata Libera

Fii tu primul care comentează on "Fetiţă abandonată în cimitir"

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*