shopify
analytics tool

FESTIVALUL Fereastră către ştiinţă – Tecuci 2016

festivalul-ferestre-catre-stiinta-tecuci-2016

Vineri 16 septembrie, la orele 10:00 a fost deschis la Muzeul de Istorie „Teodor Cincu”, festivalul „Fereastră către ştiinţă”. Acesta a fost organizat cu sprijinul: British Council, Consiliul Local Tecuci, Muzeul de Istorie „Teodor Cincu” şi Editura Herald.

În prima zi, au prezentat domnul Paul Nistor, cercetător ştiinţific în cadrul Institului de Istorie „A.D.Xenopol” care a vorbit despre: „Relaţiile româno-americane în timpul războiului rece”. Eleva Aura Bălţătescu a vorbit despre: „Evoluţia spaţială şi funcţională a vetrei municipiului Tecuci”.  Un moment de relaxare muzicală a fost oferit de Geta Rotaru şi George Belea. Profesorului Dumitru Voinea de la Colegiul Naţional „Spiru Haret” a prezentat comunicarea: „Dinamica actuală a peisajului tecucean”

Petru a încheia ziua dedicată desoperiri diferitelor ramuri ale ştiinţei, au fost organizate observaţii astronomice, între orele 20.00 şi 22.00, eclipsa de lună putând fi vizibilă.

Vă invităm şi în weekend, pentru a putea luat parte la acest eveniment deosebit, care aduce un strop de ştiinţă în oraşul nostru şi deschide calea tinerilor către lumea complexă dar atractivă a ştiinţei.

Programul pentru următoarele zile este afişat pe pagina de facebook a evenimentului : facebook.com/fereastracatrestiinta.

festivalul-ferestre-catre-stiinta-tecuci-2016-3

festivalul-ferestre-catre-stiinta-tecuci-2016-4

festivalul-ferestre-catre-stiinta-tecuci-2016-2

Fii tu primul care comentează on "FESTIVALUL Fereastră către ştiinţă – Tecuci 2016"

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!