shopify
analytics tool

Febră electorală 2012: Ţuchel versus Cazacu

Blocare_auto_tepu-protecuci.ro

Un alt episod din epopeea “Ţuchel” s-a petrecut în ajunul alegerilor locale în comuna Ţepu (21.mai.2012). A avut loc o agresiune de stradă în stil mafiot la care, instituţiile statului, nu au dat un răspuns nici până astăzi.


 Marcel-Cazacu_protecuci.ro Maricel Cazacu, directorul de campanie al candidatului APP, Eduard Finkelstain, a declarat că la adresa lui au fost proferate injurii şi ameninţări pe raza comunei Ţepu de către primarul în funcţie şi candidatul USL la Primăria Tecuci, Daniel Ţuchel. Maricel Cazacu s-a aflat duminică în comună Ţepu însoţit de trei persoane pentru a face o serie de poze pe domeniul public (axul principal de drum, direcţia Buciumeni, vezi foto). Conform directorului de campanie, în prima fază un Audi argintiu a oprit pentru a-i întreba dacă au fost trimişi de către Daniel Ţuchel.

Apoi la scurt timp a apărut Daniel Ţuchel la volanul propriului autoturism împreună cu şoferul automobilului Audi, pasager în dreapta. Primarul din Ţepu a deschis geamurile maşinii pentru a vorbi cu Maricel Cazacu care se afla de asemenea într-un autoturism. Potrivit directorului de campanie APP, Daniel Ţuchel i-a adresat mai multe injurii, invective («Vii la mine în teritoriu…») după care a oprit automobilul personal în faţa celuilalt autoturism, tăindu-i astfel calea. Daniel Ţuchel a purtat o nouă discuţie cu Maricel Cazacu ameninţându-i familia şi împingându-l.

Agentia-imobiliara-EXTREM-Tecuci

Atunci persoanele care-l însoţeau pe directorul de campanie au coborât din maşină şi au intervenit verbal. 4-5 persoane, locuitori din Ţepu, au ieşit dintr-o curte. «Voi nu vedeţi că vin şi fac poze…», le-a spus Daniel Ţuchel. Pentru că lucrurile să nu degenereze Maricel Cazacu a apelat 112 şi a fost sunat în câteva minute de Poliţia Tecuci. După ce a explicat situaţia, răspunsul primit a fost ca Poliţia nu are la dispoziţie o maşină pentru a se deplasa dar când se întorc în oraş, să treacă pe la secţie, lucru făcut imediat de Maricel Cazacu. La secţie a depus o plângere scrisă. Conform informaţiilor pe care ni le-a oferit Cristina Tatulici, purtător de cuvânt IPJ Galaţi, plângerea a fost înaintată Parchetului urmând să se efectueze cercetări.

Contactat telefonic de protecuci.ro pentru a-şi exprima punctul de vedere, Daniel Ţuchel a infirmat că nu ar fi oprit maşina în fata automobilului în care se afla Maricel Cazacu. Primarul comunei Ţepu a mai spus că a purtat totuşi un dialog cu acesta dar nu a folosit injurii sau ameninţări. «Sunt pure invenţii, este un tertip electoral…» a afirmat primarul comunei Ţepu.

 

Tuchel-auto-blocaj_protecuci.ro

 

About the Author

Marian Topriceanu
Vezi profilul acestuia pe FACEBOOK

6 Comments on "Febră electorală 2012: Ţuchel versus Cazacu"

  1. frate din ce am citit din text fara suparare dar tuchel vad ca pune stapanire si pe oameni din tepu cea ce nu mi se pare ceva normal dar sa dea domnul sa prinda tupeu in tecuci ca e vai de capul lui

  2. Cazacule, ma mir ca n-ai sunat la 221! Mi-a venit in minte primul raspuns de jurist al lui Cazacu la intrebarea “Ce este un antecontract?” Raspunsul a fost unul evident, … un act care se opune contractului… examinatorii de la Juridic ai Primariei pot confirma, nu-i asa Marcelush?!

  3. “Parţial” sau imparţial, Cazacu,”copil de casă” a lui Flik, român şi tecucean neaoş, avea tot dreptul să se preumble prin Ţepu, să caute nod în papura lui Gerh, alt român şi tecucean şi mai neaoş…
    Că aşa este normal măi frăţică… într-o campanie electorală de culoarea cacaoi… cum se practică la Tecuci.. şi nu numai… şi la Ţepu şi prin deducţie silogistică şi în Ţepuciul care se naşte cu scremetele celor doi contracandidaţi… dar însă, ca domnul Ţuchel ză fiorst să apeleze la “meliţiile cetăţeneşti” pe care şi le-a creat… pentru a-i umple capul domnului Cazacu de înjurături… injurioase.. este o oarecare cale lungă… de ce vă miraţi stimaţi comentatori? Aşa ne trebuie, dacă noi ca cetăţeni şi proprietari de drept ai oraşului Tecuci, acceptăm tot felul de neaveniţi, fie şi numai în calitate de candidaţi, pentru a ne administra averea în următorii 4 ani… După modul mai mult decât incisiv în care acţionează Ţuchel şi echipa lui… să nu-i spun gaşcă… la adăpostul şi sub protecţia legilor strâmbe care reglementează activitatea electorală… vă spun eu părerea mea.. că vor câştiga alegerile acestea… şi să te ţii atunci libertate de exprimare… libertate a presei, transparenţă decizională, mânăreală la vedere a banilor noştri… toate făcute în numele sfintei democraţii ţucheliene…TRĂIASCĂ MĂRIA-SA ŢUCHEL ZĂ FIORSTUL ! Votaţi stimaţi concetăţeni, votaţi… dar căscaţi ochii cât cepele… suntem într-o situaţie tare maronie… şi urât mirositoare… părerea mea… zic şi eu…

  4. Mai nea’ “EU”, mi-ai dat o idee si am facut un tur “de media”. Am constatat ca, infotecuci.ro a preluat o stire si nu a fost favorabil actiunii d-lui Tuchel. Protecuci.ro a avut un articol pertinent despre eveniment. Radiotecuci a avut o stire critica vis-a-vis de acest eveniment. tecuci.eu si ziarulsemnal.ro nu au avut o pozitie. Ziarul online ziarulzona.ro, are un clip de campanie APP, probabil o publicitate electorala. Eu inteleg ca ambii implicati au dreptul sa se exprime printr-o forma sau alta. Domnul Tuchel ce mijloc de mediatizare are? Am observat ca pana acum au fost prezenti doar in ipostaze favorabile… nu inteleg unde-i baiul. Si pe d-l Tuchel il stiu un aparator al drepturilor constitutionale. Cred ca daca d-l Cazacu facea orice fel de fotografii in comuna Tepu, nu ar trebui sa se inflameze. Asa cum nici actuala conducere nu ar trebui sa se inflameze pentru actiunile electorale virulente intreprinse in Tecuci de pretendentul la putere: Daniel Tuchel. Am inteles corect ca “scopul scuza mijloacele”?

  5. Cetateanul turmentat | 21 mai 2012 at 20:04 | Răspunde

    Sunt nedumerit… E vreme buna, soarele la amiaz’. Cum a “alunecat” masina lul Tuchel in sant cu usile deschise si se intretine cu trecatorii? Si masina lui Cazacu “sta in asteptare” ca acesta sa-si termine intalnirea cordiala cu satenii? Tuchel din cate vad in imagine nu pare stresat, ba dimpotriva pare zambitor. Sa inteleg ca si-au dat o intalnire in Tepu? Nu asta reiese din articol… Apoi, cine suna la 112 fara motiv? In acest caz, ori Cazacu trebuie sa platesca pentru apelare falsa la serviciul de urgenta, ori Politia trebuie sa ia masurile legale. Oricum, ca si probabilitate, cum puteau sa se intalneasca, in acesta “pozitie”, in acest loc, la acesta ora doi oponenti aflati in campanie electorala, si urandu-se de “moarte”. Si apoi, cine a facut fotografia? Tuchel ca sa arate ca a incercat sa dea cu masina peste el in timp ce statea la taifas cu satenii? Daca da, de ce nu a sunat el la 112? Si o ultima nelamurire… Sectie de politie locala nu exista? Si de ce nu a fost sesizata de cei de la Politia municipala Tecuci? Poate ma lamureste careva….

  6. citind aceste saituri de la tecuci vad decat slugarnicie fata de pdl,RUSINE UNDE ESTE IMPARTIALITATEA?!.E LA MINTEA CUCOSULUI CE CAUTA CAZACU CONFLICTUL SI SA PUNA INTR-O LUMINA PROASTA COMUNA TEPU CONDUSA DE TUCHEL,VIITORUL PRIMAR AL TECUCIULUI.EU NU VA CER SA FITI DEPARTEA LUI TUCHEL CI IMPARTIALI

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!