shopify
analytics tool

Familia Ţuchel în relaţii protocolare cu ANAF-ul

Cu o vastă experienţă în afacerile private, familia Ţuchel, a invitat într-un schimb de experienţă o echipă de la ANAF Bucureşti. Vizita protocolară a fost stabilită în comuna Ţepu, jud. Galaţi, ieri 23.aug.2015 începând cu orele 13. Familia Ţuchel a invitat inspectorii prezenţi să le viziteze magazinele, barul ferma şi alte puncte de interes.

Mai mult aceştia au arătat celor de la ANAF documente contabile care demonstrau cum se face administrarea performantă a unei afaceri de familie. Aceştia au primit cu satisfacţie câteva sfaturi din partea gazdelor în privinţa unor metode folosite de unii concurenţi pentru a evaziona statul. Metode pe care le-a aflat doar din presă.

Mulţumiţi de modul în care au fost primiţi şi informaţi inspectorii ANAF s-au despărţit de gazdele mai mult decât primitoare, la orele 17 într-o atmosfere cordială. Aceştia şi-au promis să aibă relaţii mai strânse şi au lăsat invitaţii la discuţii şi la sediile ANAF.

ANAF-control-la-Tepu-Tuchel

 

15 Comments on "Familia Ţuchel în relaţii protocolare cu ANAF-ul"

 1. Hmmm!! D-na Staicu ? Madame Staicu să plece cît mai repede . A fost (căci despre trecut e vorba) un personaj lipsit de personalitate PROPRIE . A purtat, permanant, după ea şi în ea personalitatea lui Ţuchel. Şi cu asta am spus TOTUL . Concluzia : să plece după el !

 2. Intr-un comentariu postat pe Facebook filtrat prin laboratoarele focsenene fostul primar actualmente somer deplange soarta bietilor (!?) parinti vajnici platitori de taxe si impozite…patetic…aproape o vezi pe mamaie stand la lumina lumanarii si calculand TVA-ul la incasare sau pe taticul furcar aplicandu-si talentele de antreprenor asupra executiei impozitului pe profit…
  Despre SIMPLUL fapt ca si pe oamenii astia i-a bagat ca acoperire NIMIC!Despre faptul ca-si foloseste familia ca scuza pentru toate nenorocirile NIMIC!
  Vorbim despre ONESTITATE dar e vorba mare chiar si pentru un fost ofiter-mai usor ar fi sa vorbim despre camioanele de cartofi dosite cand era ofiter-dar asta e o speta aparte despre care deocamdata SHHHHHHH!Putem vorbi despre CUM a intrat in posesia sutelor de hectare dar ar trebui sa ne aducem aminte de functionarul public Manole de pe vremea cand functionau finantele pe la Munteni…Care Manole?Sotul sotiei lui de la Protectia Sociala Tecuci!Si aici deocamdata SHHHHHHH!
  Deocamdata…

  • Prin laboratoarele focsanene sa intelegem Ionel Ungureanu si Ramona Jachieru ? Umbla zvonul ca astia aveau in Tecuci apartament inchiriat platit de primarie. Poate ne comunica auditul primariei contractele facute de Tuchel cu acesti indivizi, sa vada si prostimea cate miliarde au fost sifonate din bani publici, de gasca tuchelista.

 3. victor paul dobre | 24 august 2016 at 22:32 | Răspunde

  Vedeti ca si-a instrainat (donatie catre socrul sau) toate bunurile din data de 27.06.2016 cu actul nr. 1233. De ce? Cred ca se simte murdar si foarte j… si nu vrea sa mai dea banii furati inapoi tecucenilor. Asta crede el! Nu va scapa!

 4. Infiintarea unei societati aflate in subordinea Consiliului Local, prin care sa se execute lucrarile de reparatii strazi, trotuare, cladiri, presupune indeplinirea urmatoarele conditii cumulative :

  1. Sa ai proiecte realizate si avize obtinute in avans.
  2. Societatea sa fie dotata cu utilaje specializate si universale (autocamioane, basculante, excavatoare, tractoare, buldozere, macarale, etc.), cu statie de preparare beton, bitum asfaltic, etc.
  3. Societatea sa aiba muncitori, maistrii, tehnicieni si ingineri cu experienta si inalta calificare.
  4. Sa ai un volum de lucrari care sa asigure continuitatea activitatii tot timpul anului, nu
  numai sezonier.
  5. Primaria sa ai disponibilitati banesti, cu care sa poti achita cu ritmicitate lucrarile realizate de societate.

  Tecuciul nu are sursele necesare, nici daca ar folosi Bugetul local, pe 10 ani, numai pentru acest lucru.

  Asa ca propunerea d-lui consilier SAMIR OANCA demonstreaza cat de pregatit si apt este acesta, de a indeplini mandatul incredintat de alegatori.

  PS. Daca doriti , putem discuta , in continuare, despre solutiile reale de impiedicare a scurgerii banilor in buzunarele mafiei politice, care capuseaza primaria. Dar cred ca acest lucru nu intereseaza, in fapt, nici pe fostii, nici pe actualii alesi locali…

  • Am impresia ca dumneta faci parte din mafia care sifoneaza bani publici. Tin minte ca la fel se spunea si cand s-a facut socIetatea care a inlocuit ROMPRESTUL si uite ca merge chiar mai bine decat atunci. Eu zic ca se poate,lucrari de reparatii sunt tot anul si bani sunt, daca a cheltuit tepeanul 200 miliarde de sindrofii, de ce sa nu bagam banii astia in reparatii strazi si trotuare. De exemplu, trotuarele de pe bulevard, cele de pe Ecaterina Teodoroiu, 6 martie etc. Este de lucru, sunt ban, sper ca dl. Hurdubae sa nu se lase influentat de indivizi ca dumneata si sa treaca de urgenta la punerea in aplicare a acestui lucru. De ce sa faca lucrarile Tancradul, cand poti sa faci cu firma ta, dai de lucru la tecuceni, banii raman in oras, faci si lucrari mai multe. Si cred ca nici nu trebuie facuta societate noua, cateva din cele 7 sa fie restructurate si sa primieasca printr-o modificare a actului constitutiv si acest obiect de activitate. Nu mai asa putem moderniza si salva orasul.

  • Pai domnule constructor care probabil stai in asteptarea unei lucrari care trebuie sa iti fie incredintata, nu cumva ar fi mai bine sa inchidem primaria de tot daca este asa de varza? Ce bine ca existati voi constructorii astia care ati facut afaceri cinstite si v-ati cumparat tractoare si buldozere din proprii bani. Ca era vai si amar de capul primariei. domnule constructor mai tineti minte zicala: trebuie sa trecem proprietatea statului in proprietate privata? Sa nu credeti ca prostiti lumea si vati nascut cu excavatoarele in curte. Singurii constructori care il cred pe cuvant si nu au furat bani deloc de la stat cu lucrari incredintate direct ar fi Nelu Galbenus si Peneoasu de la Tralma.

 5. Foarte buna propunerea dl. consilier SAMIR OANCA, de infiintare a unei societati aflate in subordinea Consiliului Local, prin care sa se execute lucrarile de reparatii strazi, trotuare, cladiri, etc. De ce sa se scurga bani in buzunarele mafiei politice care capuseaza primaria?
  Asa vor ramane mai multi bani si se vor putea face mai multe lucrari. Eu chiar as propune ca din cele 7 societati vreo 3 sa isi schimbe obiectul de activitate in acest sens.

 6. Domna Staicu sa se intoarca la Primaria Tecuci si sa isi preia functia de secretar. Dumneaei nu trebuie sa faca jocuri politice si nici sa se teama ca va fi data afara. Stim ca unii isi doresc functia de secretar (ba chiar se si vad secretari de municipiu). Doamna Staicu nu are nici un motiv sa nu vina inapoi la primaria Tecuci unde este angajata ca secretar. A dat concursul pentru ocuparea functiei de secretar la Bucuresti la Agentia Nationala a Functionarului Public, (nu la dat in Primaria Tecuci deci nu poate fi acuzata de blat) nu are abateri disciplinare si nu are nici o importanta ca s-a schimbat Primarul. Secretarul Primariei trebuie sa isi vada de treaba. Despre faptul ca fostul secretar doamna Mitrut nu a mai fost primita in primarie in iulie 2012 ne pot explica participantii de la sedinta USL din 23 iulie 2012, sedinta care a avut loc in sediul PSD.

  • Stanculescu A. | 24 august 2016 at 14:57 | Răspunde

   Circula zvonul ca nu se intoarce de teama DNA-ului, ca trebuie sa explice ce era cu sacii cu documente taiate din biroul dumneaei, ca ar fi falsificat mai multe procese verbale ale sedintelor de consiliu local etc. Lumea spune ca de asta nu se prezinta la locul de munca, pentru-ca se simte vinovata.

   • Eu cred ca se va intoarce si isi va prelua functia de secretar pentru care a dat concurs la Bucuresti. Explicatiile le va da autoritatilor competente insa vor fi insotite cu nume si prenume. Sa vezi ce frumos va fi cand va trece pe tapet lista numelor si prenumelor din mandatul 2012-2016.

    • Mai tepene daca esti cinstit ce cautai noapte la oarele 23 in primarie cu luminile stinse? De ce ti-ai trecut averea pe numele socrului? Lasa-ne cu performatntii tai, ca sunt de toata jena.

 7. Se pare ca Tuchel se pregateste sa iasa cu o declaratie in care va prezenta modul cum s-au impartit banii din furturile realizate in cei 4 ani: ce sume din furat au mers catre PSD in perioada 2012 -2014 i ce sume din furat au mers catre PD-L si PMP in perioada 2014-2016. Se pare ca va da si numele celor care au incasat banii.

  • Adina Bubulina | 24 august 2016 at 15:04 | Răspunde

   Uau, tepeanul se autodenunta! NU. O noua diversiune marca Tuchel, care de când a pierdut alegerile stă numai pe net si scrie non stop, pe face, sindromul, tecuceanul, tecucenii, protecuci etc De ce? Sa se dezvinovateasca si sa-i improaste cu noroi pe cei care au dezvaluit hotiile facute de le in cei 4 ani de mandat. Vazan aceste fapte nu voi crede niciodata ca Tuchel se va preda organelor statului, carora le va dezvalui modul de operare al mafiei politice de la Tecuci.

 8. Gura lumii spune ca a cheltuit 3 miliarde de lei in turul Europei, cu tot familionul. Declaratia de avere spune ca e lefter, fara bani in conturi, fara masini, case si terenuri. Asa ca ANAFUL s-a dus sa vada daca afacerile familiei i-au adus un profit asa mare si daca pentru banii aia s-au platit taxe. Se spune ca inspectorii ANAF au fost foarte mutumiti, de ce au gasit. Nu stim daca si sefii lor.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!