shopify
analytics tool

EXCLUSIV Protecuci.ro! O tânără ABILĂ ar fi ESCROCAT mai multe profesoare

bijuVioleta Lovin din Furcenii Vechi (Cosmeşti) este acuzată că a uşurat de bani şi bijuterii mai multe profesoare din Tecuci după ce le-a vândut poveşti de viaţă emoţionante. Tânăra (în jur de 20 de ani) era ajutată de un taximetrist care-i înlesnea deplasarea şi plasarea bunurilor. “Prejudiciul meu constă în 6000 lei bani împrumutaţi, bunuri furate în valoare de 5000 lei, bijuterii de 5000 de euro, plus trauma psihică şi suferinţa prin care am trecut”, a declarat pentru portalul de ştiri protecuci.ro una din victime, în vârstă de 42 de ani. Aceeaşi profesoară a explicat modul de lucru al tinerei. “Am cunoscut-o pe facebook şi m-am trezit cu ea la uşă de Crăciun, că a venit să mă ureze. Apoi zi de zi a venit la mine cu poveşti triste că e un copil orfan, că i-ar plăcea să-i fiu mamă sau mătuşă şi mi-a spus că are un unchi care vrea să mă cunoască. Omul a intrat pe messenger şi am vorbit câteva zile şi a vrut să mă cunoască dar în drum spre România a murit şi a lăsat testament să am grija de ea. În timp ce eu jeleam moartea unui om, domnişoara mi-a furat aurul din casă, aparatul foto, telefonul mobil, plus că am împrumutat-o cu sume mari de bani (am făcut CAR), pentru că ar fi trebuit să primească curând bani din Italia. Am ca şi probe e-mailuri de la avocatul din Italia, mesaje de la mama ei, de la verişoara ei. De fapt totul a fost un scenariu mincinos, nimic nu era adevărat”. Se pare că tânăra a păcălit mai multe cadre didactice din oraş ba chiar a ajuns să ameninţe că se sinucide ţinându-le astfel nopţi întregi la telefon pentru ”consiliere”. ”Acum mă ameninţă că nu e singură şi că o să ne întâlnim noi, ba mai mult susţine că mi-a dat 5000 de lei, că eu o ameninţam şi că de fapt ea (care nu munceşte nicăieri) mi-a plătit datoriile. Complicele ei, care a recunoscut că a ajutat-o să ducă aurul la amanet, să vândă telefonul, aparatul foto, mi-a adus 3000 de lei ca plată pentru telefon şi aparatul foto. Toate victimele vor depune mărturie când se va ajunge la proces”.

ATENŢIE oameni buni pe cine primiţi în viaţa dumneavoastră, în casele dumneavoastră. Să ne fie acest articol o lecţie de viaţă.

About the Author

Marian Topriceanu
Vezi profilul acestuia pe FACEBOOK

7 Comments on "EXCLUSIV Protecuci.ro! O tânără ABILĂ ar fi ESCROCAT mai multe profesoare"

 1. si (doamna) ce dovezi are ca I sa furat din casa?ca sa se prezinte altfel de stiri fara dovezi.. orcine poate veni sa zica ca I sa furat nu stiu ce.. si voi va umpleti ziarul cu toate prostiile si faceti de ras lumea..

 2. si tu cand ai auzit ca iti lasa mostenire nu stiu ce ti-au stralucit ochii aia dupa bani.. care pe care sa va jarmaniti,:))) nimeni nu e cheie de biserica asa ca lasati-o balta :)))))

 3. (cenzurat) este aceasta care se crede victima. ai dat (cenzurat) si pe aici de au publicat astia niste informati fara dovezi?:) nu iti e de ajuns ca (comentariu cenzurat pentru limbaj trivial)

 4. Cat puteti minti doamna! Ati primit 50 de milioane de acea fata chiar nu aveti pic de rusine sa mintiti in halul asta? dar aici de ce nu ati spus ca erati plina de datorii si de cand ati cunoscut-o pe aceasta fata o rugati sa va imprumute bani? bijuterii de 5000 de euro ? dv? ma faceti sa rad !!! aveati bijuterii de 5000 de euro in casa ,dar aveati datorii la CAR de 60 de milioane…cum se face? mesajele fetei au vb atunci cand a fost la politie! bineinteles ca fata nu este singura,in sensul ca nu-i singura pe lume si cu siguranta se va ajunge la PROCES !!!!

  P.S Si dv,cei de la ziar,ar trebui sa aveti anumite dovezi ..nu credeti?

  • @George
   Daca cititi articolul putin mai atent o sa vedeti ca n-am dat niciun verdict, nu sunt eu instanta. Mai cititi o data titlul “O tanara abila AR FI escrocat…”, de asemenea “Violeta Lovin din Furcenii Vechi (Cosmeşti) ESTE ACUZATA..”,”SE PARE CA tânăra a păcălit mai multe cadre didactice. Daca aveti dovezi bine fundamentate care demoleaza cele spuse in articol le astept intr-un alt comentariu sau la adresa de e-mail marian_topriceanu@yahoo.com. De aia exista drept la replica. Cu stima!

 5. Cu asa “minte diabolica” va fi primita cu bratele deschise in orice partid politic.(de regula cel aflat la putere in acel moment).

 6. Pai pot spune ca fata a fost desteapta, desigur ca ulciorul nu merge de multe ori la apa. Asta este societatea si lumea in care traim, oferi un ajutor primesti un cutit in spate.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*