shopify
analytics tool

EU TE VOTEZ

Merg-la-vot

Eu nu te votez pentru că îţi cunosc şi recunosc faţă,
ci pentru că îţi ştiu mult prea bine chipul.                      
Şi voi merge să te votez pentru că nu ai făcut şi nu faci nimic;
şi o să te votez că să-ţi rasplaresc nepăsarea, indiferenţă şi nesimţirea;
te mai votez pentru că mă minţi o dată pe secundă;
te votez  si pentru că-mi rânjesti o dată la patru ani;
te votez apoi pentru că mi-ai îmbolnăvit viaţă, trupul şi sufletul;

te votez pentru că-mi mai trebuie pe umeri încă un stăpân;
te votez pentru a putea să te reprezenti, în sfârşit, doar pe tine;
te votez pentru că muncesc eu că să ai tu;
te votez că să vezi lumea, că tot ţi-ai uitat ţară;
te votez pentru că eşti hămesit, lihnit şi flamand;
te votez pentru că e mult prea greu să duci un servici;
te votez pentru că ai nevoi din ce în ce mai multe;

te votez ca să putem vedea şi noi cât mai e de furat în patria noastră;
te votez pentru a-ţi da încă o ocazie să-mi exalţi visele ca să mă trânteşti luni în coşmar;
te votez pentru că ţi-ai pierdut toate şansele de om adevărat;
te votez pentru a complete haita;
te votez în sfarsit pentru că mă faci să cred că sunt de o mie de ori mai bun şi mai curat că tine…
şi tocmai de aceea te votez, că să mai ai încă 10 000 de Euro pe luna.
Ia-i, i-ai pe toţi, noi, astia cu stampila in mana, nu avem ce să facem cu ei !

Pe 25 mai o să votez pentru ţară trei deodată :
rosu, galben si portocaliu

Voting

14 Comments on "EU TE VOTEZ"

 1. unul din prosti | 25 mai 2014 at 14:19 | Răspunde

  La aceasta ora bande de comisari si agitatori politici ai PNL-ului strabat strazile orasului si isi indeamna membri de partid si simpatizanti sa mearga la vot. Cum? Reprezentanti partidului din sectiile de votare sunt contactati telefonic si raporteaza la sediu cine nu a participat la vot, apoi comisarii politici ai PNL-ului pleaca pe teren, din usa in usa si din poarta in poarta sa isi scoata fidelii la vot. Nu stiu cat de legala e metoda, poate ne va spune politia si parchetul.

 2. Cetățeanul | 25 mai 2014 at 04:36 | Răspunde

  Nu ai ce face într-o localitate unde majoritatea locuitorilor ei sunt paraleli cu legislația și cu vremurile în care trăim. Oameni pentru care cuvântul democrație reprezintă doar un cuvânt, fără nici un înțeles pentru ei. Epoca Ceaușescu a lăsat adânc înfipt în creierul prostului și nu numai, convingerea că trebuie să vină Mesia sau Cineva să facă ceva. Prostul nu va ști niciodată că de fapt el conduce localitatea prin consilierul pe care îl votează. Prostul nu va ști niciodată că primarul poate fi înlocuit și cu o mătură. Prostul nu știe că primarul nu face și nu poate face nimic într-o localitate. Prostul se uită în gura primarului și când îl aude vorbind precum secretarul de partid pe vremuri, are așa o nostalgie și uită că e prost. Prostul nu știe că el este vinovat de cum arată localitatea în care locuiește. Prostul nu va dori o schimbare de mentalitate, pentru că aceasta depășește puterea de procesare a creierului nemobilat din dotare. Prostul are idei doar subiective, care pot produce efecte bune doar pentru el. Acești proști din Tecuci au într-adevăr primarul pe care-l merită. Norocul primarului este că orașul este dominat de proști. Și nu are rost să-mi mai obosesc tastele(sic) că și așa proștii nu vor pricepe. Doar proștii erudiți, adică prostul cu facultate mai comentează ca nuca în perete și se dă atotcunoscător în ale politicii sociale și economice, când de fapt ei sunt buba neagră a societății românești.

  • nu am vazut niciodata un comentariu mai arogant si mai jignitor fata de semenii sai!!!este o frustrare care probabil are un motiv la baza,sa ne aducem aminte din istorie,cate veacuri romanii nu au rabdat atata oprobiu,de 25 de ani asteptam oameni in care sa vedem puterea exemplului,oare l am avut vreodata ?oamenii aleg cu speranta,daca gresesc oare este vina lor ca cei alesi in loc sa aiba ONOARE si DEMNITATE ne mint cu nerusinare si nu se gandesc sa faca ceva folositor,in loc sa sa aiba mintea ocupata cu tot felul de metode de inavutire ?imi cer scuze nu vreau sa jignesc pe nimeni ,dar daca avem viata pe care o suportam acum ,e vina TUTURORA!!!! NOI NU SUNTEM UNITI in pareri si in dorinte dar in mod cert ca unii sunt foarte uniti in dorinta de putere si imbogatire.

   • Cetățeanul | 25 mai 2014 at 15:59 | Răspunde

    Te recunoști cumva printre cei descriși de către mine și te-ai bășicat?! Da cine plm te crezi de poți fi jignit?! Înțeleg că nu trebui să spui unui prost că e prost, pentru că dacă este, nu va înțelege, iar dacă nu este de ce să-l faci prost?! Bășini de astea deontoloage(sic) cu frustrarea, poți s-o folosești cu proștii cu care discuți. Eu nu am frustrări. Doar un prost poate avea frustrări. Se vede că ai mentalitate de comunist, ăia când te opuneai sistemului, spuneau că ești nebun. Acum în capitalismul democratic(micționa-m-aș pe el) se poartă cuvântul ”frustrare”. Și argumentul că faci parte din această categorie este așteptarea ta în a veni ”cineva” să facă ceva, precum turma de proști. Nu spune nimeni să ieși de nebun pe stradă, cum ar putea alți deontologi să spună, dar cel puțin, acum poți avea libertatea să ai dreptul la o opinie. Constructivă sau doar personală. Dar alea personale spune-le în fața oglinzii de la baie, nu le etala pe internet ca pe niște mari și adânci filozofii de popă de țară.

    • Părerologul de Tecuci | 25 mai 2014 at 17:53 | Răspunde

     Bună ziua domnule ! Reintrarea dumneavoastră pe scena „consumatorilor”, implicit a comentatorilor online urilor tecucene, eu o consider de bun augur…însă schimbarea
     epitetului-metaforă din ” bizon” în „prost”, plus celelalte adjective ajutătoare, nu ne sunt de ajutor niciunuia…Tecuciul are, într-adevăr, mare nevoie de „destupători de minţi” iar dumneavoastră aţi fi de mare folos dacă aţi fi puţintel mai atent cu orgoliile unora dintre cei care posteză pe aici… În rest, dacă nu greşesc (şi nu prea cred că aş face-o…), salutare şi să auzim cele rele din Tecuci pentru a încerca să le vindecăm…că de bine, suntem sătui, PĂREREA MEA…

    • Refuz, renunț și cedez să mai am acest „dialog” cu tine „stimate” si „distinse” cetățean. Dar pot să-ți spun că abordarea ta invectivă mă lasă rece. Eu zic sa incerci o altă formă de abordare a comentariilor tale dacă poți iar faptul ca ai recurs la sudălmi îmi dă cercitudinea că nu meriți, cel puțin în ce mă privește, atenția mea.” LEII ” ca tine a mai văzut lumea, stai liniștit(noroc de cușcă). Am toată stima pentru cei ce-au luptat în revoluție, după cum zici și cred că am ințeles bine. Dar……, dacă vei continua în acest mod, ne vei face să credem, că noi ceilalți avem mare chinion că ai trecut cu bine prin această cumpănă.
     PS. Dacă totuși nu faci parte din aceea categorie pe care o tot „pui la zid” sunt convins că vei ințelege ce și cum.

   • politistul de servici | 25 mai 2014 at 18:47 | Răspunde

    pentru mister @sila: „amice, esti i_ _ _ t!”
    desigur, marele Caragiale ar face tiraje excelente si astazi datorita celor ca tine;
    nu uita ca fiecare popor are conducatorii pe care-i merita la un moment dat, dar uite ca unii dintre tecuceni s-au desteptat intre timp, nu vor sa fie numiti ”tepuceni”!
    sa auzim de foarte bine!

  • Un deştept şi un prost participă la un concurs de cultură generală .
   Fiecare îşi adresează câte o întrebare , iar dacă cel prost nu ştie , îi dă deşteptului 1 leu , iar dacă ăla deştept nu ştie , îi dă 100 de lei .
   Deşteptul : Ce animal face ” Ham – Ham ” ?
   Prostul : Nu ştiu .. ia 1 leu .
   Deşteptul : Câinele.. În fine ! Ce animal face ” Miau ” ?
   Prostul : Nu ştiu .. ia 1 leu .
   Deşteptul : Pisica .. În fine ! E rândul tău .
   Prostul : Ok ! Ce animal are 4 picioare dimineaţa , 8 la prânz , şi 12 seara ?
   Deşteptul : .. Nu ştiu .. cred că trebuie să-ţi dau 100 de lei ..
   Prostul : Mulţumesc !
   Deşteptul : Dar .. ce animal e ăla de care ai zis ?
   Prostul : Nu ştiu .. ia 1 leu .

   Morala pentru cel care se crede atât de deștept : Mai bine să fii deștept și să faci pe prostul uneori, decât să fii prost și să faci pe deșteptul!

 3. ,,Niciodata nu se minte atat de mult ca inaintea unor alegeri, in timpul unui razboi sau dupa o vanatoare”.-Georges Clemenceau

  • bine zis! din „89 incoace pescarii si vanatorii nu mai sunt cei mai mari „MINCINOSI”.Avem elita de politica prin cei ce se vor (EURO)PARLAMENTARI cu drepturi fara numar pe spinarea noastra a celor care muncesc (nu luati ca un afront ” PACAT CA AU MERS LA VOT DOAR PENSIONARII SI LINGAII „)

 4. Părerologul de Tecuci | 24 mai 2014 at 09:19 | Răspunde

  “UN POPOR CARE ALEGE CORUPTI NU ESTE VICTIMA, ESTE COMPLICE!”

  Petre Tutea

  • “UN ALEGĂTOR NEINSTRUIT ÎNTR-O DEMOCRAŢIE PUNE ÎN PERICOL ÎNTREAGA COMUNITATE!”

   J.F.KENNEDY

 5. Părerologul de Tecuci | 24 mai 2014 at 07:59 | Răspunde

  Vezi că, tricolorul nostru românesc a mai căpătat şi alte culori suplimentare…albastru, verde şi movul curvesc al lui DD…Succes ! Măcar să-ţi ajungă tuşul de pe ştampilă….

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!