shopify
analytics tool

DUEL ELECTORAL LA RADIO 1 Tecuci (106,1 FM)

Radio-1-Vasile+ok

În sfârşit există şi la Tecuci un post de radio, care a avut demnitatea de a se angaja în campania electorală, conform tuturor procedurilor legale.

Cu atât mai meritoriu este faptul că, frecvenţa 106.1 FM, deţine printre ascultători proprietatea de imparţialitate necesară exerciţiului democratic din 5 iunie.

Avem convingerea că frecvenţa Radio 1 (106,1 FM) şi moderatorul Viorel Burlacu, ziarist cătană veche în presa, va fi martorul democratic al unor emisiuni situate în planul onest al democraţiei.
Vă rugăm să urmăriţi cu atenţie toate confruntărilor şi cu atât mai mult pe acesta care deschide seria DUELURILOR!

Puteţi asculta şi online accesand link-ul: http://tunein.com/radio/Radio-1-Romania-1061-s218557/
Emisiunile sunt difuzate de luni până vineri între orele 17-19 începand de marţi 10 mai 2016.
Poţi intra în direct sunând la telefonul 0236.820.980.

Dacă nu doreşti să intri în direct poţi trimite un SMS la numărul de telefon 0760.111.191

P.S. Atenţie!!!  Radio 1 Tecuci (106,1) nu este acelasi cu Radio Tecuci. Încercaţi şi altceva!

 

6 Comments on "DUEL ELECTORAL LA RADIO 1 Tecuci (106,1 FM)"

  1. Damache Dorian | 12 mai 2016 at 17:58 | Răspunde

    Senzationala emisiunea de astazi ! Inarmat cu un vraf de documente, avocatul Bogdan Francu a dezvaluit cum instantele au obligat primaria si pe primarul Tuchel sa plateasca despagubiri si daune morale de apropae 3 miliarde lei vechi, salariatilor primariei, concediati abuziv. Documente referitoare la abuzurile primarului Tuchel a prezentat si dl. Traian Balanica.

  2. Nu înțeleg de ce nu vin la dezbateri și ceilalți ,,artiști” care vor să joace rolul de Primar al Tecuciului! Oare nu au învățat nici acum lecția? Alooo heeer Țucheeeeeeeel, aloooo domnu Hurdubaeeeee….aloooo domnu Gavriiiiil… aloooo suneți prin Tecuci? Domnilor mai doriți și voturile noastre ale celor care vrem să vă întrebăm direct, sau vă sunt suficiente doar cele cu care vă amăgesc stafurile de campanie?

  3. Din aceasta emisiune am retinut ca din documentele existente rezulta ca numai putin de 200 de miliarde de lei au fost cheltuiti in mod ilegal de primarul Tuchel. Eu recoman ca respectivele documnete, banuiesc ca sunt rapoarte ale Curtii de Conturi, Procese -Verbale de verificare de la ANAF, si alte institutii, sa fie inaintate DNA-ului, ca Parchetul Tecuci vad ca nu are nici un gand sa se implice.

  4. Dorel Damache | 10 mai 2016 at 19:05 | Răspunde

    Am urmarit emisiunea, foarte buna. Se vede mana de meserias a domnului Burlacu. Indiferent care dintre cei doi candidati va ajunge primar, sper sa reuseasca sa inlature mafia tepeana care acapareaza acum primaria si celelalte institutii aflate in subordinea primariei si sa faca transparent actul decizional. Cum? Simplu sa faca publice toate deciziile si hotararile pe care le ia executivul primariei, si nu ca pana acum cand acestea sunt ascunse opiniei publice, care trebuie sa faca munca de detectiv pe saiturile institutiilor statului – DNA, Curtea de Apel Galati, Tribunalul Galati, Judecatoria Tecuci, ANAF, Inspectia de Constructii in Stat, Agentia de Mediu, s.a.m.d., pentru a afla cu adevarat cu ce s-a ocupat in cei 4 ani de mandat primarul Tuchel. Si sper ca organul de propaganda tepeana Tecuceanul sa fie desfiintat, si banii cheltuiti cu acesta sa fie recuperati de la primar si consilierii care au aprobat cheltuirea banilor in acest mod..

  5. Si ruj de buze

  6. Uuf! M-am liniștit! Nu de alta, dar Radio Tecuci „și-a cumpărat” se pare în ultima vreme un set de perii pe care l-a tocit deja, tot periindu-l pe actualul edil!

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!