shopify
analytics tool

Dr. Souliman Asami a parasit Siria pentru un spital din Tecuci

Şi-a lăsat ţara natală în urmă, Siria, ca să vină se lucreze la un spital dintr-un oraş mic din România. Este vorba despre un medic ginecolog sirian care a obţinut în urmă cu câteva zile un post la Spitalul municipal din Tecuci.

I-a plăcut atât de mult la noi în ţară încât s-a căsătorit cu o româncă, are doi copii şi va rămâne aici pentru totdeauna. Mai ales că acasă nu mai are nimic. Locuinţa a fost distrusă, familia a fugit, iar mulţi dintre prieteni au fost ucişi.

Sursa: Digi24.ro

1 Comment on "Dr. Souliman Asami a parasit Siria pentru un spital din Tecuci"

  1. Circula zvonul prin Primaria lor ca primarul a ramas fara bani la buget pentru salariile functionarilor, ale profesorilor ,ale spitalului,etc…Prima masura luata-“incaltarea” pensionarilor la impozitele locale cu sume de bani la care singura explicatie primita din “primaria unde nu se ia mita” este “asa este corect”.Apoi scrisoare la ministrul finantelor de unde singurul raspuns a fost:da’ bani de tiribombe si manele ai avut?Drept urmare ,intr-o primarie unde si asa aerul e greu respirabil iar izul fetid de Guantanamo pluteste in aer noua functionarilor ni se spune sec:degeaba aveti facultati facute la timp si cum trebuie ,orice tepean e capabil sa va inlocuiasca oricand!Iar dupa ce ni s-a mai pus pe ochi si afisul cu mita (se aude ca ar fi costat un miliard!!!-apropo noi mai avem Curte de Conturi sau Procuratura ?) suntem amenintati ca oricum vom fi dati toti afara si in loc vor veni functionari de stil nou…probabil de la Tepu.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*