shopify
analytics tool

Dr. Ginghină înlocuită cu dr. Vasiliu

foto: paginamedicala.ro

În şedinţa din iulie 2010 consilierii locali au ales reprezentanţii Consiliului local în Consiliul de Administraţie al Spitalului municipal „Anton Cincu”. Cei patru  aleşi atunci au fost doi membri titulari, respectiv medicul chirurg Mihaela Ginghină şi consulting manager SC Melora Print Ploiesti, Carmen Elena Spiridon; precum si doi supleanţi : Loredana Apetrei şi Iuliana Perieţeanu. Întrucât  dr. Ginghină şi- a depus demisia din Consiliul Administrativ in data de 7 iunie a. c., deoarece dorea să candideze la concursul pentru funcţia de manager al spitalului, Consiliul local a si facut un proiect de hotarăre pentru a suplini functia in Consiliul Administrativ. Propunerea, in şedinţa ordinară de joi seara, a fost făcută de consilierul PDL, Doru Micu, dânsul propunând-o pe dr. Viorica Vasiliu. Ceilalţi confraţi au fost de acord, drept urmare proiectul a trecut.

8 Comments on "Dr. Ginghină înlocuită cu dr. Vasiliu"

 1. Primarul face ce vrea. Daca il vrea pe Teodoru, pe Teodoru il are. El nu este singurul leganat pe picioare de primar. Mai sunt si altii gen Popovici (la dublu – sot si sotie), Cazacu (idem fam. Popovici), etc. Chiar nu intelegeti ca suntem in orasul portocaliu?

 2. Ce vorbiti, oameni buni, pai cum sa-l scape primarul din brate pe Teodoru? Pai primarul nostru a facut niste eforturi teribile, cu ocazia concursului, ca nu cumva sa-l piarda pe drum pe Teodoru!
  Cine oare a numit-o in comisia de concurs, pe jurista Mitrut, cu sarcina sa-i confectioneze doctoritei Ginghina un motiv ca s-a scoata din concurs??? Si cine s-a facut ca ploua la toate adresele si reclamatiile care ii strigau sus si tare ca Teodoru este in vizorul DNA? Dar ce sa-i faci, comisia era prea ocupata sa o mazileasca pe doctorita Ginghina si nu mai aveau timp sa verifice la DNA ce-i cu dosarul ala in 16 volume. Dar asa era sarcina de la primarie, nu se putea altfel.

 3. Deci primarul s-a hotarat in sfarsit sa ia act de demisia depusa acum aproape o luna de doctorita Ginghina. Nu-i nimic. Mai bine mai tarziu decat niciodata. Dupa cum se aude dr. Ginghina a facut contestatie la Tribunalul Galati prin care a cerut sa se anuleze concursul tinut pentru postul de director la spital. Pentru muuultele manarii facute acolo si printre altele si pentru faimosul dosar DNA, care il pandeste pe Teodoru de dupa colt.
  Ce este bine, e ca in situatia anularii de tribunal a concursului, toata treaba va fi reluata si la cel de-al doilea concurs nu vor mai putea pretinde ca dr. Ginghina este in C.A. sau ca si-a dat demisia cu 2 minute prea tarziu sau ca nu are sapca…..
  Cat despre multcercetatul si multanchetatul Teodoru, el o sa trebuiasca sa vina cu o noua declaratie buclucasa daca este dosarul sau nu-i dosarul. Poate, cine stie, pana atunci se sprinteneste si DNA-ul si il fericeste cu o trimitere in judecata pe doctorasul cel viteaz de la Tecuci. Asta doar asa, ca sa nu mai aiba nici Teodoru vreun dubiu, daca are sau nu are dosar penal.
  Si poate pana atunci il scapa din brate si primarul Tecuciului cel sarac si cinstit.

 4. madam vasiliu nu se mai satura!!!mai lasati loc si la tineri,au poate alta viziune

 5. Din cele publicate pe acest site, dr Ginghina a demisionat din CA deoarece dorea sa candideze pentru postul de manager. Aplicand o judecata pe care nu o pot aprecia decat stranie, nu a fost primita in concurs deoarece s-a apreciat ca demisionase prea tarziu!
  Nu am comentat atunci, dar motivul respingerii mi s-a parut cinic, arbitrar, demn de perioada stalinista.
  Consiliul local a fost de acord cu eliminarea dr Ginghina din concursul pt postul de manager pe motiv ca demisia din CA era necoapta (prea proaspata) dar se grabeste totusi sa completeze locul din CA cu alta persoana! Totul pare cusut cu sfoara alba.

  Admitand ca rezultatul final este cel mai bun, parcursul este dubios si pare infricosator de politizat, lipsit de un minimum respect pentru norme! Pare o sforarie de care politicienii tecuceni au cam abuzat.

 6. Atentie, consiliere! Proaspat aleasa, fosta sanepid-ista, se afla in DUBLA INCOMPATIBILITATE, sti matale…treaba cu conflictul de interese( salariat la stat si cabinet privat acasa)!!!!

 7. Stiti cu totii jocul de copii „Apa – Foc!”….ehei, Furiosule, acum este „FOC MARE”, ai dreptate! Ai nimerit miezul problemei!
  Consiliere, sa nu vii cu „Se schimba scorul. Din 3 – O devine 2 – 1 . Am cistigat ramasagul!” Nu este valabil si ti-am explicat si de ce : chestia cu onestitatea si „legalitatea” unui pariu. Daca erai istet, pe 27.06, sau pina ieri, 30.06 la ora 16 puteai sa-mi spui atit : logica-i buna si fireasca, ca deaceea s-au ales si supleanti data trecuta, dar „noi” avem pe altcineva de recompensat!”

 8. O fi si Viorica, tot o reteta P.D.L-ia asta!

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!