shopify
analytics tool

Dosarul penal al familiei primarului Tecuciului – pus la păstrare în fișetul prim-procurorului Oancea

Daniel Gerhardt Ţuchel

Gheorghe-Ţuchel-Helena-Ţuchel-Comuna-Ţepu  Dosarul de evaziune fiscală al lui Gheorghe Ţuchel, tatăl primarului liberal al Tecuciului, Daniel Ţuchel, zace de aproape un an în fişetul prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, Florin Oancea. Faptul a ieşit la iveală în urmă cu câteva zile, atunci când reclamantul evaziuni fiscale, produsă la magazinul alimentar al familiei Ţuchel, a cerut să vadă probele ce au fost administrate în dosar. Prim-procurorul Oancea, cel care instrumentează dosarul nr. 70/P/2015, înregistrat în dată de 13.02.2015, în urma plângerii tecuceanului Ionel Roşeţ, a refuzat să-i acorde denunţătorului dreptul de a consulta dosarul penal.

Şeful Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi i-a refuzat dreptul de a studia dosarul celui care a general cercetarea penală invocând articolul 94 din Codul de procedura penală,” care permite studierea dosarului doar părţilor şi subiecţilor procesuali principali ori avocatului acestuia”. Tentativa nereuşită a reclamantului de a vedea evoluţia dosarului a venit în urma exasperării acestuia legată de lentoarea cu care se mişca oamenii din justiţie în acest caz. În timp ce procurorul de caz tine dosarul la clocit, reclamantul a fost atacat cu furcă de Gheorghe Ţuchel, tatăl edilului liberal al Tecuciului.

Tatăl lui Daniel Ţuchel vindea benzină cu 7 lei litrul la magazinul sau alimentarGheorghe-Ţuchel-comuna-Ţepu

Aflat într-o vizită în comună Ţepu, la începutul anului trecut, Ionel Roşeţ a reuşit să-l filmeze cu telefonul mobil pe Gheorghe Ţuchel în timp ce vindea benzină dintr-un butoi, în magazinul sau alimentar. Carburantul oferit la sticlă era vândut cu preţul de şapte lei pe litru. Cu acest filmuleţ, Ionel Roşeţ s-a dus la şeful IPJ Galaţi, comisarul şef Danut Lefter, care a cerut deschiderea unui dosar penal pentru fapte de evaziune fiscală. Motivând gravitatea faptelor, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, Florin Oancea, a preluat dosarul în calitate de procuror de caz … citeste intreg articolul

Scris de Sorin Ţiţei
Sursa: nepasadegalati.ro

1 Comment on "Dosarul penal al familiei primarului Tecuciului – pus la păstrare în fișetul prim-procurorului Oancea"

  1. Sa nu va mire cand respectivul procuror va fi promovat la Bucuresti, asa cum s-a intamplat cu seful DNA Galati, care a fost promovat la Bucuresti si care a primit spre solutionare dosarul tepeanului, care se pare e la dospit.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!